ŞL 12/13 2. Tur M:2 | Schalke 2-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 12 Mart

Cevap: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke - Galatasaray | 21.45 | 12 Mart

Huntelar oynayacak mıymış bizim maçta ? Oynamazsa valla baya iyi olur. Bence Schalkeyi eleyecek potansiyele sahibiz de o potansiyeli sahaya yansıtabilir miyiz Allah bilir orasını.

hayir oynamayacak.. baskalarin sakatlanmasina sevinmeyelim kendi isimizi kendimiz görelim artik :yenieek:

Aynı oyuncuları İstanbul'da 40-50 lirayada görebilirdin :D

bu kadroyla çıksak fena olmaz

Hamit sonra Emre yerine girebilir. Burak'ı kesince içim kan ağladı ama yapacak bir şey yok :( Drogba ile Burak aynı anda oynamamalı.

CL'in havasi farkli... hem deplasman :D

Tarih yazacaz TARIH !!! :)

Re: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke - Galatasaray | 21.45 | 12 Mart

3-4 tane yiyip eleniriz sonra lige konsantre olup şampiyon oluruz.

2-2 geçiyor içimden taa ilk maçtan beri. Hadi hayırlısı. Manu-real madrid maçı gibi bir maçta olabilir.

Önce onlar 1-0 öne geçer ve biz 2-1 yapabiliriz. ilk maç skorlarıda aynı

2-2 biter gibi bu mac..

1-0 öne geceriz, 2-1 maglup duruma geceriz, son anlarda 2-2 yapip tur atlariz :D

Ben sanıldığı kadar şansımızın az olduğunu düşünmüyorum. Gencler macının kadro ve sistemine Dany ve Melo'yu(gerekirse Drogba'da)ekleyip bulduğumuz pozisyonları iyi değerlendirirsek biz daha şanslıyız. Rakip takımda ilk macın en iyisi Jones'un oynamayacağını hatırlatalım. Ayrıca Huntelaar'ı da kaybettiler bugün. Savunmaları bizden daha kötü ve ağır. Dortmund galibiyeti tabiki ürkütücü ama o macın bir derbi olduğunu unutmayalım. Form durumu ne olursa olsun dünya üzerinde her takım derbileri farklı bir motivastonla oynar zaten. Benim salı günü için tek korkum Fatih hocanın yine kendi devrelerini yakması.

Ben sanıldığı kadar şansımızın az olduğunu düşünmüyorum. Gencler macının kadro ve sistemine Dany ve Melo'yu(gerekirse Drogba'da)ekleyip bulduğumuz pozisyonları iyi değerlendirirsek biz daha şanslıyız. Rakip takımda ilk macın en iyisi Jones'un oynamayacağını hatırlatalım. Ayrıca Huntelaar'ı da kaybettiler bugün. Savunmaları bizden daha kötü ve ağır. Dortmund galibiyeti tabiki ürkütücü ama o macın bir derbi olduğunu unutmayalım. Form durumu ne olursa olsun dünya üzerinde her takım derbileri farklı bir motivastonla oynar zaten. Benim salı günü için tek korkum Fatih hocanın yine kendi devrelerini yakması.

o allahin emri :asd:

Son maç 11'inden Gökhan-Dany, Yekta-Melo, Burak-Drogba değişmeli. Diğer oyuncular ve formasyon aynı olmalı ;

Schalke'ye gol lazım değil, arkaya yaslanıp oynayacak. Drogba hem hava toplarında, hem top tutma, hem fiziki mücadele olarak bekleyen Schalke'ye karşı 11'de olmalı. Öne geçersek Burak girmeli..

emre son macta gayet iyi oynadi.. cikarilmasii anlamamistim..

burak yeirne kesinlikle drogba oynamali bencede.

Huntelaar'ın oynamayacak olması çok iyi.Bize organize gol atacak olan tek isim de sakatlandı.Bu yüzden üzerimize saldır formasyonlu bir oyun oynayamayacaklar.Onlara her alanda baskı yaparak maçı kopartmamız şart.İnşallah tur gelir...

Kacari yok eleyecegiz :ka19:

Hiç fanteziye gerek yok bu maç.

Muslera

Eboue Semih Danny Riera

Hamit Melo Selçuk Amrabat

Sneijder

Drogba

Çıkabilecek en iyi kadro budur.Son haftalardan sonra Emre oynayabilir ama onunda fizik gücü kaldırmaz bu maçı, ezip geçerler.İkinci yarıda skor aleyhimize olursa Burak girer forveti çiftleriz.Eğer skor lehimize olursa Amrabat çıkıp, Yekta girer.Kadromuz geniş olduğu için değişik alternatiflerimiz var.Maça çift forvet çıkmak gibi bir hatada yaparsak 3 tanede yeriz en az, gol de atamayız.

elenirsek bu ligi kötü bi sekilde etkiler allah korusun sampiyonluk bile gidebilir gencler macini alsaydik tam tersini düsünürdüm...

kayseri maçı daha önemli bence şampiyonlar liginde gruptan çıktık görevimizi yaptık ama kayseriye puan kaybedersek sonumuz çok kötü olur

Benimde içimden 2-2 geçiyor

2-2 biter

İnşallah tur atlayacağız,NŞA da tur atlayacak güçteyiz ,yeter ki düzgün oynayalım

Ynt: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke - Galatasaray | 21.45 | 12 Mart

Büyük ihtimal gençler maçının ilk yarısındaki 11le çıkarız.

Jonas ve Huntelaar'ın olmaması bizim için şans. Hayırlısıyla eleriz inşallah

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri
Üst Alt