ŞL 12/13 2. Tur M:2 | Schalke 2-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 12 Mart

Cevap: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke - Galatasaray | 21.45 | 12 Mart

hildebrand

uchida--howedes--matip--kolosinac

------naustader---barnetta-------

farfan--------------------------bastos

------------draxler--------------------

------------pukki---------------------

11'ini bekliyorum ben sol bek sağ bekleri çok vasat 2 isim

gençler maçının ilk yarısı gibi çıkalım abi geçeriz turu ya,

muslera

eboue semih zan riera

ham,t Selçuk melo emre

wesley

drogba

1-3 alacağımız maç

ben söylemiyorum babam söylüyor

jones ve huntelaar yok. farfan ve bastos da olmasaydı iyi olurdu...

Schalke'nin Galatasaray'a karşı oynayacak muhtemel 11'i ise şu şekilde; kalede Hildebrand, savunmanın sağında Uchida, solunda Kolasinac veya Fuchs, ortasında Matip ve Höwedes, orta sahada Neustadter, Höger, sol açıkta Bastos, sağ açıkta Barnetta, ofansif orta saha olarak Draxler ve forvette Farfan.

Sporx'ten alıntıdır.

Bu maçın Melo'nun performansıyla doğru orantılı geçeceğini düşünüyorum. Selçuk'un belli bir çizgisi var. Böyle maçlarda da sonuna kadar mücadele ediyor. Melo ve Selçuk iyi oynarsa Sniedjer'i de oynatırlar. Sniedjer iyi oynarsa, forveti iyi besler. Kanat oyuncularımızın yapması gereken, farfan ve bastosu ekarte etmek. Sadece defansif oyunu iyi oynayıp rakibin iki önemli oyuncusunu kilitleseler bile; ofansta iş yapmasalarda olur. Çünkü zaafımız belli. Adamların yapacağıda belli. Oyunu kanatlara açacaklar.

Allah yardımcımız olsun. İşimiz kolay değil.

Schalke'nin Galatasaray'a karşı oynayacak muhtemel 11'i ise şu şekilde; kalede Hildebrand, savunmanın sağında Uchida, solunda Kolasinac veya Fuchs, ortasında Matip ve Höwedes, orta sahada Neustadter, Höger, sol açıkta Bastos, sağ açıkta Barnetta, ofansif orta saha olarak Draxler ve forvette Farfan.

Sporx'ten alıntıdır.

farfanın santrafor oynaması işimize gelir, tabi dany oynarsa

ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke - Galatasaray | 21.45 | 12 Mart

Dun gece tupcunun gastelerden birinde Hoca ortasahayi daha direncli yapmak icin Sneijderi yedek birakacak diye bir haber vardi, umarim sallamasyon haberlerden biridir.

Kadro kalitesinde bir kademe üstün bile olsak..

Schalke bizden futbol olarak çok daha iyi bir takım bunu ilk maçta gördük..

Adamlar başka birşey oynuyor biz başka oynuyoruz..

Avrupalılar hele hele Almanlar futbolu gerçekten tuhaf oynuyorlar,bizim alışkın olmadığımız bir stilde çabuklukta.

Örneğin orada bir oyuncunun topla oynama süresi 1 saniye felan iken bizde bu 2,2.5 ve bu bize maçı kaybettiriyor..

Hızlı düşünemiyoruz Sneijder bu konuda bizim en büyük silahımız onlar gibi oynayan düşünen adam..

Onlarda böyle 6-7 oyuncu var incelik açısından değilde hızlı düşünüp oynama konusunda..

Ama deplasmanda olması bence iyi çünkü Schalke kontra atak takımı o zaman çok etkililer..

Evlerinde saldırmayacaklar ama eğer öne geçersek ve akıllı oynarsak turu alır geliriz..

Fakat Schalke 1-0 yaparsa işimiz bitti diyebilirim..

Çok kritik maç..

Kilit 1-0 öne geçmek..

Draxler'e bir parantez açmak lazım fantastik oynuyor adam.

farfan'la bastos'u kitle, tum strat bu olmalidir terimotti

orta saha schalke'den guclu.

riera barnettayı geçirmez çok ağır barnetta inşallah böyle bir 11 le çıkarlar soldada kolosinac oynasın

Schalke, emin olun ki bizim kalibremizde bir takım değil. Ben çok daha zorlu bir Schalke bekliyordum ilk maçta. Ama en fazla çekindiğim olay başımıza geldi diyebilirim. Schalke, Avrupa'da albenisi olan yeterince isimli bir takım değil. Schalke değilde Real çıksaydı belki yenemezdik ama kesinlikle o kadar kısır futbol oynamazdık. Çünkü apayrı bir konsantrasyondur Avrupa devleriyle oynamak.

Samiyen'de aldığımız skor hiç önemli değil, çünkü bu maçın daha ikinci yarısı var. Doğru oyun anlayışı ve 11 seçimiyle, İkinci bir Hertha Berlin maçı olur bana göre.

İlk maç çıkarmamız gereken dersi çıkardık diye düşünüyorum. 2. maç göz göre göre ayni kanat organizasyonlarına izin verilmez. Onlarsa bizim hiçbirşeyimizi göremediler çünkü hiçbirşey oynamadık ilk maçta, ona rağmen defans zaaflarına karşın maçın 1-1 bitmesi harika oldu. Schalke neleri kaçırdı haberleri yok. 2. maç Gençler maçının ilk yarısındaki taktik ve oyun anlayışıyla çıkarsak turu geçememiz için bir sebep görmüyorum. Sonuçta karşında yenilmeyecek bir takım yok, sen Old Trafford'da Mancheester United'a sahayı dar etmişin, o kadar pozisyon kaçırmışsın, United takımının %40'ı olamayacak Schalke'ye karşı mı yapamayacaksın? Biz bu maçları severiz, Fatih hoca bu maçları sever, üstelik bu tür maçları deplasmanda oynamayı daha iyi başaran bir takımız. Maç Arena'da olsa hapı yutmuştuk ama şimdi %49 turu geçme şansımız var diyorum.

Yesek de macin icinde kalacagiz, o yüzden haddinden fazla kontrollü olmaya gerek yok.

Ama diz cökecek kadar yumusak bir kadro da olmamali tabiki.

Eger baski kurdugumuz anlarda birden 2 gol atabilirsek, onlar 3 atmak zorunda kalacak.

Ve Galatasaray 2 gol atabilecek kapasitede bir takim. Önemli olan baski kurmak.

Beyler birşey soracam da bu kayseri-galatasaray maçının galatasaray tribünü biletlerini bilet.galatasaray.org dan mı alabiliriz sadece:ayatollah:

Kontrollü oynarsak eleniriz, net. Cünkü biz kontrollü oynamayi bilmiyoruz, sadece top'u sag dan sola tasiyoruz ve zaman geciriyoruz. Ve savunma zaten rezalet, adamlar bir pozisyo'a girer atar.

ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke - Galatasaray | 21.45 | 12 Mart

Ortasaha bizim olmali, gerisi gelir.

Avrupa'da deplasmanlari genelde daha iyi oynuyoruz.

Geri
Üst Alt