ŞL 12/13 2. Tur M:2 | Schalke 2-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 12 Mart

Cevap: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke - Galatasaray | 21.45 | 12 Mart

4.4.2 oynamak uğruna Sneijder kesilirse valla bu noktadan sonra hoca için denilen egosu yüksek takıntılı laflarına arttık doğru gözüyle bakacağım Drogbanın yedek kalması lazım yüksek tempoyu kaldıramayabilir ayrıca bu 4.4.2 de Amrabatta oynarsa hoca üstüne bir de tüy diker böyle de devam ederse şampiyonluğu falan da unutalım derim.

4 isime güveniyorum Selçuk drogba sneijder muslera 4 kişide yetmiyor işte ekip işi lazım

Cevap: Ynt: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke - Galatasaray | 21.45 | 12 Mart

Renktas sana sonuna kadr katiliyorum mesela gecen seneki elmander ile drogba iyi olurdu simdi de umut drogba da denene bilir.ama sneijderin sahada olmasi kosulu ile.

GT-I9000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Zaten o zaman taktiğimiz olmaz şişirme oynarı Drogba'ya şu var Drogba-Sneijde ve Bural bir arada henüz oynayamaz mevcut durumlarında hangisi kesilirse kesilsin hocayı eleştiren biri olarak bu konuda eleştirmek haksızlık olur.

Eğer sneijder oynamazsa kusura bkamasın gerekirse maçı yensek bile ben bunu kaldıramam hocanın öyle bir hata yapacağını düşünmüyorum

Re: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke - Galatasaray | 21.45 | 12 Mart

Az önce facede böyle bir şey gördüm. Aslı astarı varmı acaba.

"Alman temsilcisi beşiktaş. Avrupa yolunda başarılar Galatasaray."

Ts taraftarı Ts-beceke maçı.

İsveçli hakem vermişler..

Bu sezon CL'de 3 maç yönetmiş 3'ünü de deplasman takımları kazanmış (bu maçlardan biri de Schalke'nin Arsenal'i deplasmanda 2-0 yendiği maç)

Toplamda 9 uluslararası maç yönetmiş bu sezon (Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Hazırlık...)

5 kez deplasman takımı kazanmış 4 maç berabere bitmiş.

4-4-2 sneider oynamazsa fark atarız ileride umut-drogba yada umut-burak olacak.. 4-5-1 forvetlerden bırı cıkar sneider oynarsa beraberlik iyi sonuç eğer 4-3-3 oynarsak fark yer geliriz benim düşüncem bu....

4.4.2 oynamak uğruna Sneijder kesilirse valla bu noktadan sonra hoca için denilen egosu yüksek takıntılı laflarına arttık doğru gözüyle bakacağım Drogbanın yedek kalması lazım yüksek tempoyu kaldıramayabilir ayrıca bu 4.4.2 de Amrabatta oynarsa hoca üstüne bir de tüy diker böyle de devam ederse şampiyonluğu falan da unutalım derim.

hocanın yuksek egolu oldugunu zaten cumle alem bılıyor.. tavırları konusmaları egosu olmayan bir insan tavırları değil... fakat bize zararı olan bir konu olmadı bugüne kadar..umarım bundan sonrada bize zararı olmamaya devam eder...

Katılmıyorum. Hele ki Schalke maçı için hiç katılmıyorum.

United maçlarında, deplasmandaki Braga ve kısmen Cluj maçlarında hep kontrollü oynayıp sonuç aldık. Bu takım asıl amansızca saldırdığında hep dağılıyor. İçeridekı Braga ve Cluj maçlarına kadar geriye gitmeye gerek yok. Son Schalke maçında devreye 1-0 girmek varken amansızca 2-0'ı aradığımız için golü yedik.

Düz mantık yapın, bu Schalke'nin en iyi yaptığı şey; kanatlara bir anda deplase olup hızla atağa çıkmaları. Biz deli gibi saldırırsak adamların ekmeğine yine yağ sürmüş oluruz.

Cluj ve Braga macini örnek göstermek cok dogru degil bence. Cluj'a bakarsan, evinde gelen gidene yeniliyor ve Braga da pek iyi futbol oynamiyor, icerde veya disarda. Ayrica özellkle Braga'ya karsi hic iyi oynamadik. Baska kaliteli takim olsa, örnek Schalke, orda bize rahat 3-4 gol atardi. Biraz da sans'a tur geldi o gün.

Tabi full ofansif oynarsan kanatlardan Bastos ve Farfan etkisiyle tehlikle görebilirsin, ama burda önemli olan, bizim ofans'ta yapacagimiz sey, cünkü gol'ü biz aramaliyiz. Ve ne zaman kontrol'lü oynadiysak pozisyona bile giremedik. Lig maclarinda bunu bir cok kez gördük. Kalitesiz takimlar karsisinda bile kilit'i acamadik ve simdi karsimizda Schalke var. Eeger sen rahat oynarsan, Schalke de ayni sekilde rahat oynar, ama sende Schalke'i biraz zorlamalisin ki acik versinler.

top bizde olmali ve rakibi bogmak gerek

Dedigim gibi, ofansif oynayalim, Schalke cok acik verir. Ama zorlamadan biraz zor pozisyon'a gireriz.

Bence sakin olmalıyız. Herşeyden önemlisi sakin olmak.

Muslera-Eboue-Semih-Dany-Riera-Melo-Selçuk-Hamit-Emre-Sneijder-Burak

Bu 11'i bekliyorum ve istiyorum ama Drogba tercihine de itiraz etmem. Mutlaka tek forvet, mutlaka top bizdeyken kontrol oyunu ve mutlaka iyi alan savunması. Farfan ve Bastos'u topu aldıktan sonra geniş alanda bırakın bizim bekleri bir çok bek zor durdurur. Mesele o topu oraya geçirmemel veya biz yerleştikten sonra çok geride bu adamların topla buluşmaya gitmesini sağlamak.

ilk golü biz atablirsek harika olur

Dedigim gibi, ofansif oynayalim, Schalke cok acik verir. Ama zorlamadan biraz zor pozisyon'a gireriz.

Ben de tam aksini düşünüyorum. Selçuk ve Sneijder'in ortasahda veya kendi sahamızda kaptığımız toplarla tek pasla Burak'ı pozisyona sokma iktimali çok yüksek. Matip ve Höwedes arasında çok kontra buluruz. Yüklenirsek sayısız pozisyon vereceğimiz maç olur. Ve bua damlar Akhisar veya Es-Es değil. Kolay kolay affetmezler.

stadları kaç kişilik bunların?

selçuk gol atacak renktaşlar rüyamda gördüm kesin golü var.

Ben de tam aksini düşünüyorum. Selçuk ve Sneijder'in ortasahda veya kendi sahamızda kaptığımız toplarla tek pasla Burak'ı pozisyona sokma iktimali çok yüksek. Matip ve Höwedes arasında çok kontra buluruz. Yüklenirsek sayısız pozisyon vereceğimiz maç olur. Ve bua damlar Akhisar veya Es-Es değil. Kolay kolay affetmezler.

Evet bak dedigin cok mantikli ve hos görünüyor, ama burda unutulan birsey var. Bizim her 'kontrol'lü' oynadigimiz maclar cok kötü gecti, pozisyon'a giremedik. Öyle dedigin gibi tek pasla kilit acamiyoruz iste.

Burda tabi Sneijder farki ortaya cikabilir, ama ben yinede bu tip oyun mantalitesine güvenmiyorum, hele ki bizim takima bakarak hic günvemiyorum.

Hoca umarım solda Emre yerine Amrabat'la başlar. Amrabat'ın defansa yardımı çok iyi.

Geri
Üst Alt