ŞL 12/13 2. Tur M:2 | Schalke 2-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 12 Mart

Cevap: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke 2-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 12 Mart

Şu maç sırasında forumda yazanları da anlamıyorum. Maçı internet başında nasıl takip edebiliyorsunuz. Hadi ettin diyelim yazdığınız esnada pozisyonları falan kaçırmıyor musunuz. Rahat rahat oturup o heyecanı yaşasanıza. Ayrıca yazsan ne olur kim okuyor o esnada yazılanları. Bir de sayfalar dolusu "Gooooooool" yazıları var ki o daha da vahim :rolleyes:

Ben de normalde maç sırasında birşey yazmam. Önemsiz maçlar hariç. Daha çok moderasyon gerektiren bir durum olursa diye bakarım. Dün elimde telefon olduğu ve bilgisayar kapalı olduğu için 1-2 twit attım. Aslına bakarsanız Hamit 'in golü öncesi bir twit yazıyordum iyi oynuyoruz falan diye. Derken gol olunca twit 'in de şaftı kaydı. :)

Maç sonunda tek yazmak istediğim şu oldu;

"Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan."

Ne kazandırdı? -> Hiçbirşey. Mutlu oldum mu? -> EVET.

Yarı finale kalırsak sonraki sene ilk 2 takım direkt CL ye kalacak. 3. Olan takım ön eleme oynayacak.

Hamit'in dünkü şut mesafesini ve topun kaç km hızla gittiğini bilen var mı ??

Şuna bak maç konusunda demedikleri laf kalmamış futbolculara, en çok o lafı diyenler sevinmiştir ama. Abi taraftarda sıkıntı var. Burak Yılmaz'a küfür edeni gördüm izlerken. Utanmaz adam, adam 8 gol atmış seni buraya getirmiş, sen o adama küfür ediyorsun. Ne saçma sapan taraftarımız var böyle anlamıyorum. Sonra gol atınca, Cimbom bom demeyi biliyor ama.

ne kadar hakli isende sonuna kadar burda Türk milletimizin genel karaterine bakmak lazim birazda. bizim türklerimiz cocuklarini küfürle seviyor deyip baska bir sey de demiyorum :D

mac esnasinda da stressden dolayi küfür ede biliyorlar dogal olarak yani. ama sakin kafayla eden olursa o kisiye cok daha agir tepki koyarim ben acikcasi. küfürü savunmuyorum ama dedigim gibi bizim türk kültürümüzde var bu malesef :SS:

[video=youtube;kyCF2lvvwpQ]https://www.youtube.com/watch?v=kyCF2lvvwpQ[/video]

Formaya bakın haha :D

92-93 sezonunda E.Frankfurt deplasmanına gitmiştik. Herhalde bu abi o maçtan beri Frankfurt'un bir yerlerinde gizleniyordu üstünde formasıyla. Galatasaray'ın Gelsenkirschen'e geldiğini duyunca Frankfurt'tan geçiş yapmış. Şaka bir yana ben de severim nostaljik ürünleri saklamayı. Mesela 2000 yılındaki formam hala dolabımdadır. Ama daha eskileri bulamıyorum taşınma esnasında kayboldular sanırım..

bu macin tamamini ingilizce olarak izliyecegim bir site varmi renkdas?

birde Avatarindaki cocuga kicik oluyorum ,mümkünse degistirirsen cok sevinirim :)

Ben de nefret ediyorum ama dünkü maçla ilgili ağır totem yapmıştım . Bir süre katlanacağız artık :D

Ben indirdim izliyorum , linkleri bu konuda paylaştım. Eğer yasaksa , konu silinirse pm atın özelden yollarım.

https://www.gscimbom.com/forum/mult...ox-soccer-plus-hd-full-mac-l.html#post6096092

ne kadar hakli isende sonuna kadar burda Türk milletimizin genel karaterine bakmak lazim birazda. bizim türklerimiz cocuklarini küfürle seviyor deyip baska bir sey de demiyorum :D

mac esnasinda da stressden dolayi küfür ede biliyorlar dogal olarak yani. ama sakin kafayla eden olursa o kisiye cok daha agir tepki koyarim ben acikcasi. küfürü savunmuyorum ama dedigim gibi bizim türk kültürümüzde var bu malesef :SS:

Bilmem kaç kişi maç içinde Burak ile olmaz diyebilmiş, Burak gol atmış "adamsın Burak adam" demiş. Sonra gidip Burak başlığına "ben demiştim, bu adam çok iyi oynuyor ama eleştiriyorlar" yazıyor. Ben buna diyorum, tamam sinirlenip küfür edebilirsin ama bu kadar oynak olmaya gerek yok.

92-93 sezonunda E.Frankfurt deplasmanına gitmiştik. Herhalde bu abi o maçtan beri Frankfurt'un bir yerlerinde gizleniyordu üstünde formasıyla. Galatasaray'ın Gelsenkirschen'e geldiğini duyunca Frankfurt'tan geçiş yapmış. Şaka bir yana ben de severim -nostaljik ürünleri saklamayı. Mesela 2000 yılındaki formam hala dolabımdadır. Ama daha eskileri bulamıyorum taşınma esnasında kayboldular sanırım..

92-93 te 10 yaslarindaydim as rom macimizda bu forma vardi

franffurta karsi da öyleydi

40 bin türk vardi macta fenerlisi besiktaslisi trabzonlusu bir yumruktuk

ne oldu bize yav ??????????????:SS::SS::SS::SS::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007:

Bilmem kaç kişi maç içinde Burak ile olmaz diyebilmiş, Burak gol atmış "adamsın Burak adam" demiş. Sonra gidip Burak başlığına "ben demiştim, bu adam çok iyi oynuyor ama eleştiriyorlar" yazıyor. Ben buna diyorum, tamam sinirlenip küfür edebilirsin ama bu kadar oynak olmaya gerek yok.

evt öyle kisilerei anlmakla zorluk cekiyorum bende :) ama fikirleri degimis ola bilir belki sonradan ama bazi insanlarda söyle sorun var. hatalarini kabul etmezler kolay kolay. U dönüs yaparlar caktirmadan :D daha önce farkli düsüncede oldugunu zaten kim bilecek hesabinda ama senin gibilerinin gözünden kacmiyor isde :asd:

fener ağlamaaaaaaaaa

arkadaşlar maç sonu ntvspor mehmet demirkolun yorumları felan varmı link atarmısınız ?

Maçın tamamını nerden bulabılırım

Formaya bakın haha :D

bu formada kimlerin imzalari var biliyiormusun :D

ugur tutunekerden basla. hagiler hakan sukurler korkmazlar faith hoca... 93-94 den beri efsanelerin hepsi var bu formada :asd:

Eğer seneye yine bu heyecanları yaşayıp, yine destanlara tanıklık etmek istiyorsak artık tüm konsantrasyonumuzla lige odaklanmalıyız..Çünkü Şampiyonlar Ligi'ne katılmanın yolu şampiyonluktan geçiyor..

Herşeye rağmen 4 puanlık bir avantajımız var, artık şu cepten yeme işine son verip, son sürat gaza basıp gitmeliyiz..4 gün sonra Kayseri maçını kazanıp bu haftayı daha da anlamlı hale getirmek boynumuzun borcu oldu artık.

Geri
Üst Alt