- 22 Kasım 2008
- 17.415
- 387
- 1.708
Cevap: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke 2-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 12 Mart
Ben de normalde maç sırasında birşey yazmam. Önemsiz maçlar hariç. Daha çok moderasyon gerektiren bir durum olursa diye bakarım. Dün elimde telefon olduğu ve bilgisayar kapalı olduğu için 1-2 twit attım. Aslına bakarsanız Hamit 'in golü öncesi bir twit yazıyordum iyi oynuyoruz falan diye. Derken gol olunca twit 'in de şaftı kaydı.
Maç sonunda tek yazmak istediğim şu oldu;
"Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan."
Ne kazandırdı? -> Hiçbirşey. Mutlu oldum mu? -> EVET.
Şu maç sırasında forumda yazanları da anlamıyorum. Maçı internet başında nasıl takip edebiliyorsunuz. Hadi ettin diyelim yazdığınız esnada pozisyonları falan kaçırmıyor musunuz. Rahat rahat oturup o heyecanı yaşasanıza. Ayrıca yazsan ne olur kim okuyor o esnada yazılanları. Bir de sayfalar dolusu "Gooooooool" yazıları var ki o daha da vahim![]()
Ben de normalde maç sırasında birşey yazmam. Önemsiz maçlar hariç. Daha çok moderasyon gerektiren bir durum olursa diye bakarım. Dün elimde telefon olduğu ve bilgisayar kapalı olduğu için 1-2 twit attım. Aslına bakarsanız Hamit 'in golü öncesi bir twit yazıyordum iyi oynuyoruz falan diye. Derken gol olunca twit 'in de şaftı kaydı.
Maç sonunda tek yazmak istediğim şu oldu;
"Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan."
Ne kazandırdı? -> Hiçbirşey. Mutlu oldum mu? -> EVET.