ŞL 12/13 2. Tur M:2 | Schalke 2-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 12 Mart

Cevap: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke - Galatasaray | 21.45 | 12 Mart

Ya rabbülalemin ya erhamerrahimin; dert senden, derman senden. Senden başka kapı yok. Derdimizin adı Galatasaray, derman nasip eyle yarabbi!

Yarabbi; eğer bizi muvaffak kılmazsan, Şampiyonlar Ligi'nde başarı için sana el açıp niyaz edecek bir topluluk kalmayacak.

Mazlum memleketlerin "Galatasaray kazanmış" haberini duyup sevinecek mazlum çocukları için bize bu zaferi nasip eyle yarabbi!

Biliriz, sevdiğini çokça imtihan edersin. Sezon başından beri direklerle imtihan ettiğin Hamit kulun bir kez olsun isyan etmedi, sabretti.

Sen sabırlıların sabrına adaletsizlik etmezsin yarabbi. Hamit kuluna da sabrının mükâfatını ver yarabbi!

Bizden çok uzaklarda bizim için mücadele edecek aslanlarımız elini kalbine koyduğunda, yüreklerimizdeki sıcaklığı onlara hissettir yarabbi!

Aciziz, vekilimiz sensin. Sesimizi duyuramadığımız aslanlarımıza sen yardım et yarabbi!

Biliriz, dergâh-ı izzetinde samimiyetle amin diyen bunca kulun hükümsüz kalmaz. El açtık, boyun büktük, BOŞ ÇEVİRME, UTANDIRMA YARABBİ!

AMİN velhamdülillahirabbilalemin el faaaatiha.

Efsane dua
:asd:

Allammmm Sezer AYTAÇ'ın dualarını kabul et

Amin :D

Ya rabbülalemin ya erhamerrahimin; dert senden, derman senden. Senden başka kapı yok. Derdimizin adı Galatasaray, derman nasip eyle yarabbi!

Yarabbi; eğer bizi muvaffak kılmazsan, Şampiyonlar Ligi'nde başarı için sana el açıp niyaz edecek bir topluluk kalmayacak.

Mazlum memleketlerin "Galatasaray kazanmış" haberini duyup sevinecek mazlum çocukları için bize bu zaferi nasip eyle yarabbi!

Biliriz, sevdiğini çokça imtihan edersin. Sezon başından beri direklerle imtihan ettiğin Hamit kulun bir kez olsun isyan etmedi, sabretti.

Sen sabırlıların sabrına adaletsizlik etmezsin yarabbi. Hamit kuluna da sabrının mükâfatını ver yarabbi!

Bizden çok uzaklarda bizim için mücadele edecek aslanlarımız elini kalbine koyduğunda, yüreklerimizdeki sıcaklığı onlara hissettir yarabbi!

Aciziz, vekilimiz sensin. Sesimizi duyuramadığımız aslanlarımıza sen yardım et yarabbi!

Biliriz, dergâh-ı izzetinde samimiyetle amin diyen bunca kulun hükümsüz kalmaz. El açtık, boyun büktük, BOŞ ÇEVİRME, UTANDIRMA YARABBİ!

AMİN velhamdülillahirabbilalemin el faaaatiha.

Efsane dua
:asd:

Ya lütfen bu olayı dalga vurma kardeşim böyle dua mı edilir dua etme demiyorum ama herşeyin de bi adabı var.

Geçen sene süper final de, şanssız şekilde kaybettiğimiz Fener maçından sonra bile, şampiyonluktan emindim. İyi oynuyorduk. Başaracağımıza inancım tamdı. Nitekim başardık. Hem de senelerce uğursuz gelen kadıkoyde.

Şimdiyse, öyle kötü oynuyoruz ki ne lig de ne şampiyonlar liginde bir maç kazanabileceğime dair umudum yok. Hoca hala 4-4-2 diyor. Bize de çile çekmek düşüyor. Ne yapalım. Hep güllük gülüstanlık gidecek değil ya. Biz Galatasayla çile çekmesini de sevdik. Ama göz göre göre çile çekmek, adama koyuyor.

Yusuf Karaca'nın (gssozluk yazarı) duası o :D Meşhurdur Sneijder için yazmıştı enfes bir tane "ahir zaman 10 numarası" gibi bir ifade kullanmıştı süper :D

Geçen sene süper final de, şanssız şekilde kaybettiğimiz Fener maçından sonra bile, şampiyonluktan emindim. İyi oynuyorduk. Başaracağımıza inancım tamdı. Nitekim başardık. Hem de senelerce uğursuz gelen kadıkoyde.

Şimdiyse, öyle kötü oynuyoruz ki ne lig de ne şampiyonlar liginde bir maç kazanabileceğime dair umudum yok. Hoca hala 4-4-2 diyor. Bize de çile çekmek düşüyor. Ne yapalım. Hep güllük gülüstanlık gidecek değil ya. Biz Galatasayla çile çekmesini de sevdik. Ama göz göre göre çile çekmek, adama koyuyor.

gün gelir ızıdraplar son bulur.çünkü sezon başından beri bu eziyet malum..her hafta maç gelmesin diye dua ediyorum.çünkü sanki mezara giriyoruz fatih hoca her hafta şampiyonluğu verirken,şikeciler hakemlerle kazanırken.

hoca beni çok korkuttu malesef çok rahat olsun herkes.. neyin inadı bu çift forvet delirecem ya adamları gördük burda işte ilk maçta oyunu sıkıp tutmamız gereken maçta harakiri yapıyoruz rezllik yaşanabilir yarın :o

Takımda motivasyon çok iyi gibi fotolara bakınca :)

O değilde geride de bir gökhan zan tehlikesi var

Büyük gün geldi çattı.Allah'ın izinyle turla dönelim.Yüzümüzü hep güldürdün yine güldüreceksin GALATASARAY.

Allah yardımcınız olsun aslan yürekli oyuncular.Yarın gecemiz zaferlerle taçlansın.

Başarılar GALATASARAY.Dualarımız seninle..

Kritik maç. Turu geçersek coşma etkisi olur, lige de olumlu yansır, kadro geniş.

Hangimiz sevmedik çılgınlar gibi..Atacağız turu inşallah inanıyorum İmparatorum askerlerine..

[video=youtube;RcieDzxeGh8]https://www.youtube.com/watch?v=RcieDzxeGh8&feature=share[/video]

bSohn m sana bisey dedigim yok

Schalke antrenörü öyle demis, bende oynatsinda görsün bakim diyorum.

Yoksa benim senle ne derdim olsun ;)

O son cümlem sana degil... genel olarak diyorum

Simdi sen benden tam olarak ne istiyorsun anlamadim ama Schalke ayni zeminde oynamdi'mi ? Asil siz gözlerinizi acin ve gercekleri görün. Schalke bizden daha iyi futbol oynuyor, bu kadar. Yinede benim kendi takimimi kücümsedigim fln yok.

Savunma rezalet oldugunu herkes kabul ediyor, ve hafta sonu Schalke-Dortmund macini izlediysen, Schalke Dortmund defansini (!) ne hale getirdigini ve benim ne demek istedigimi anlamissindir.

Old Trafford'da iyi oynadik, ama zaten o dönemler takim olarak iyi oynuyorduk. Simdi tam tersi, takim olarak iyi oynayamiyoruz. Ayrica Schalke kim diyorsun, gelip bana Braga ve Cluj'u referans olarak gösteriyorsun. Komik olmus biraz.

Ben 100% yeniliriz de demedim hic bir zaman, sadece cok zorlaniriz dedim, bunu zaten ilk mac'tan öncede demistim.

Alman futbol ekolü ve bizim futbolun arasinda dagalar kadar fark var, ve bu sahaya yansiyor.

bence Fatih hoca ya 4-4-2 ya'da 4-2-3-1 oynamali

drogba akhisar maçindan hariç iyi performans sergileyemedi.

Farfan ve Pukki gibi futbolculari durdurmak için Amrabat gerekiyor, at gibi koşuyor zaten

Kaleci: Muslera

Defans: Eboue - Semih - Dany - Riera

Orta Saha: Selçuk Inan - Melo

Hücüm: Hamit - Sneijder - Amrabat

Forvet: Burak Y.

Turu inş. geçeriz. En büyük CIMBOM

Ya lütfen bu olayı dalga vurma kardeşim böyle dua mı edilir dua etme demiyorum ama herşeyin de bi adabı var.

Dua zaten benim değil arkadaş Twitter'da gördüm,her transfer dönemi edilir şimdi de maç için yazılmış.Hoşuma gitti paylaştım.

Abartmaya,başka bir gözle bakmaya gerek yok :)

Eleniriz Arkadaslar. Taa Gruplar bitti ve Kuralar dahi çekilmemisken ben Galatasaray'in kim çikarsa çiksin elenecegini söyledim ve yine söylüyorum..

Galatasaray daha yeni bir Takim ve 1-2 Sezonluk bir olusum için yapilan bir Takim degil.. 1-2 Sene sonra çok daha yukarilarda olacagiz buna inanin ve Yarinki Maçi fazla kafaniza takmayin ve kendinizi sartlandirmayin. Takim daha dört dörtlük olusmadi onun için farkindaysaniz zaten hemen hemen Gol yemedigi Maç yok ve bu yüzden ben eleminasyonu kaldiramayacagini söyledim...

Örnegin iki Sezondur baya bir Maçlarda Rakiplere Pozisyon dahi vermeden hatta ilk yarim yamalak gelmelerinde veya kontra ataklarinda Rakipler Golünü atip gitti..

Schalke 04 oturmus ve bizim çok zayif oldugumuz Kanatlarda belkide su 16 Takimdaki en iyi 2-3 Kanat kurgusuna sahipler.. Adamlar Ben beni bildim bileli Türk Futbol Tarihinin sorunu olan Pas Trafigini takur tukur isletiyor.. Bu Sartlarda Kazanmamiz imkansiz denecek kadar malesef..

Aslinda bir bakimdan elenmemiz belkide hayrimiza...Daha biz Guruplardan çikmadan önce "Keske bu Sezon Avrupa Liginde devam etsek" diye bir Söz kullandim iste buda bahsettigim yukaridaki Gol yeme olayindan dolayi..En azindan Avrupa Liginde gördügüm Rakiplere göre konusayim Yari Final 100% diyebilirdim..

Lakin neden hayirlisi diyorum..? Biz Bu Sezon zaten Hedefe ulastik zaten bu turu geçsek bile bu Kupayi almak Hayal olur onun için bu Sampiyonlar Ligi Heycanini seneye belki bir seviye daha artirmak istiyorsak Ligde Sampiyon olmamiz gerekli..

Sampiyonlar Ligi bize olmamasi gereken Ligi ikinci Plana atmamizi yaratiyor.. Bu Mevzuda iste anlatmak istedigim Takim ve Zaman olayina ait.. Bu Kulvardan elenirsek Full Lige Konsantre oluruz diye düsünüyorum..

Iste ozaman eger elenirsek o FBJK li Schalke bayraklilar sevinecekler ama baslarina daha büyük bir bela aldiklarinin farkina er veya geç varacaklar.. Avrupada Yoluna devam eden bir Galatasaray'in kendileri için hertürlü daha faydali oldugunu aci bir sekilde anlayacaklardir...

Hayirlisi olsun..!!

Gerçekçi olmak lazimsa Sneijder ve hele Drogbanin transferleri gereksizdi. Ya kanat oyuncu ya'da Melo için yeni oyuncu gerekiyordu.

Bence 4-4-2 oynarsak şansimiz çogalir

Çok pis gaza getiriyor tavsiye ederim

[video=youtube;w0uJk5cIf4A]https://www.youtube.com/watch?v=w0uJk5cIf4A[/video]

maçı izlemeyip,forumdan takip edicem.:D izleyince ne oluyo sanki..

Dua zaten benim değil arkadaş Twitter'da gördüm,her transfer dönemi edilir şimdi de maç için yazılmış.Hoşuma gitti paylaştım.

Abartmaya,başka bir gözle bakmaya gerek yok :)

Eyvallah ben sadece görevimi yaptım.

Geri
Üst Alt