ŞL 12/13 2. Tur M:2 | Schalke 2-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 12 Mart

Cevap: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke - Galatasaray | 21.45 | 12 Mart

GALATASARAY bitti demeden hiçbirşey bitmez...

Başarılar Türkiye'nin tek ve gerçek gururu...

[video=vimeo;58261989]https://vimeo.com/58261989[/video]

Gecenin 1:30'u ve ben ilk kez bir maç arefesi uyuyamıyorum. Dile kolay GS Tarihi'nin en önemli maçlarından bir tanesine çıkacağız.

gençler digitürkteki star tv ye şifre felan gelmez dimi acil cevap lütfen

Tartışmasız Türkiye 'nin en iyi spikeri Ercan Taner 'dir.Sabri Ugan 'ı da çok severim , en kötüleri de Ligtv 'ninkiler , özellikle Melih Şendil.

Bence Sabri Ugan>Melihler>Ertem, Murat Kosova, Emre Tilev>>>>>>Ercan Taner

yarın bu saatlerde neyi konuşucaz acaba,sabaha kadar sevinç naaraları mı atıcaz ? yoksa zaten kötü bi sonuca hazırlıklı olduğumuzdan şu şikecilerin her hafta hakemleriyle gönüllerde taht kurduğu maçların olduğu ligi mi düşünücez..

selçuk inan ile drogba atacak maçı 1-2 kazanacagız.

Bizim hala umudumuz var be Galatasaray

İsyan etsek de istediğimiz kadar

Bu shalke durdurulur mu bizden takım olur mu?

Bizim hala umudumuz var

İster elen,İster yen

Elveda sana yeter tamam bitsin artik bu dram bu fotoroman

Alınacak dersler var sorulacak sorular

Bu da geçer gülüm bizden bu kadar mı diycez GALATASARAY

fft99_mf2267429.Jpeg

Drogba ve Sneijder evet artık bir patlama bekliyoruz sizden. Önde Drogba arkasında Sneijder yerli yerinde oynasınlar bu yeter kalkarda Sneijder gibi adamı solda yok defansda kullanırsak vah ki vah ;)

Allahim,

Bismillâhirrahmânirrahîm. Yâ Allâh, yâ Allâh, yâ Allâh, yâ Hannân, yâ Mennân, yâ Deyyân,yâ Ğufrân, yâ Sultân, yâ Burhân, yâ Musteân, yâ Kerîm, yâ Hayyu yâ Kayyûm, yâ Muğîsü ve yâ Ğiyâse'l-Müstegîsîne ağisnî. Yâ Mucîbe'l-Muztarrin hallisnî, yâ mücîru ecirnî bi-lutfike ve keremike bi-câhi Seyyidinâ Muhammedin aleyhi's-salât-ü ve's-selâm.

Amin.

Allah yar ve yardimciniz olsun. Lig icin hayirlisi neyse o olsun. Allah Gönlümüze göre versin. Insallah!

4-4-2 oynayacağımız bilgisine nerden ulaştınız ki?Ben de dinledim toplantıyı ama kaçırdım mı ki sneijder için hoca yarın oynayacak dedi ama drogba'yı hatırlamıyorum.Webaslanda da muhtemel 11e 4-4-2 yazılmış ama muhtemel 11'ler şaşabilir yani.

4-4-2 oynayacağımız bilgisine nerden ulaştınız ki?Ben de dinledim toplantıyı ama kaçırdım mı ki sneijder için hoca yarın oynayacak dedi ama drogba'yı hatırlamıyorum.Webaslanda da muhtemel 11e 4-4-2 yazılmış ama muhtemel 11'ler şaşabilir yani.

4-4-2 cikacaksak hic cikmayalim daha iyi. Biktim artik Sneijderi kendi yerinde görmemekten. Bi kez de olsa forvet arkasi oynatin yahu adamacagizi...

Bana kalsa Burak'i yedek birakirim, en önde Drogba arkasinda Sneijder ve onun arkasinda iyi pas yapabilen 4'lü orta sahayla baslarim. Öne de gecersek, Schalke yipranacak ve Burak'i oyuna alip kontra oyunu oynatirim.

yani ilk 11'im:

-------muslera--------

eboue semih dany riera

hamit melo selcuk emre

-------sneijder--------

-------drogba---------

öne gectikten sonra da, drogbanin yerine burak. Sneijder 90 dakika sahada kalmali.

Nacizane fikrim.

Ama Terim hala Kumar oynama pesinde. Ya tutarsa.

Umarim tutar ama Terimin aciklamalarini ve oynatacagi takimi gördükten sonra isimiz allah'a kaldi, o yüzden az önce bi kac mesaj önce dua ettim.

4-4-2 cikacaksak hic cikmayalim daha iyi. Biktim artik Sneijderi kendi yerinde görmemekten. Bi kez de olsa forvet arkasi oynatin yahu adamacagizi...

Bana kalsa Burak'i yedek birakirim, en önde Drogba arkasinda Sneijder ve onun arkasinda iyi pas yapabilen 4'lü orta sahayla baslarim. Öne de gecersek, Schalke yipranacak ve Burak'i oyuna alip kontra oyunu oynatirim.

yani ilk 11'im:

-------muslera--------

eboue semih dany riera

hamit melo selcuk emre

-------sneijder--------

-------drogba---------

öne gectikten sonra da, drogbanin yerine burak. Sneijder 90 dakika sahada kalmali.

Nacizane fikrim.

Ama Terim hala Kumar oynama pesinde. Ya tutarsa.

Umarim tutar ama Terimin aciklamalarini ve oynatacagi takimi gördükten sonra isimiz allah'a kaldi, o yüzden az önce bi kac mesaj önce dua ettim.

Yüzde 99 4-5-1 çıkcaz gscimbom portalinde yanlış haber var.O basın toplantısında drogba oynayacak diye bir şey demedi ayrıca aynı sitede muhtemel 11'lere de 4-5-1 yazmışlar yani siteyi hazırlayanlar daha dikkatli olmalılar.

Yüzde 99 4-5-1 çıkcaz gscimbom portalinde yanlış haber var.O basın toplantısında drogba oynayacak diye bir şey demedi ayrıca aynı sitede muhtemel 11'lere de 4-5-1 yazmışlar yani siteyi hazırlayanlar daha dikkatli olmalılar.

yarin burak, sneijder ve drogba kesin oynayacak.

Schalke bizimle oynayacagı maça kadar ligde kötü gidiyordu ve bizim maçta iyi bir oyundan sonra ligdede seriye bağladı.

Bu maça kadar bizde ligde kötü bir performans sergiliyoruz. Bu maçta isteğimizi alip bundan sonra bizde bir seriye başlarız inşallah :)

Amin

Umutsuz değilim ama Shalke bizi yener.

Geri
Üst Alt