ŞL 12/13 2. Tur M:2 | Schalke 2-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 12 Mart

Cevap: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke - Galatasaray | 21.45 | 12 Mart

beni dün tek sevindiren ve sali gününe biraz da umutlu bakmami saglayan bir sey var o da 4-2-3-1'in bizim takima uydugunu görmek..

ehh tabi is bide gol pozisyonlarini da harcamamaya kaliyor..

+ Forma kombinasyonu dün cok sevindirdi beni.

İnşallah böyle çıkarız, 4-4-1-1 ve 4-2-3-1 gibi oynarız, Drogba komple bir forvet, kafa toplarında iyi, yakaladımı affetmez, Drogba'yı daha, çok net diyebileceğimiz bir pozisyona sokmadık hep Burak girdi pozisyonlara, çift forvette oynayamayacağımıza göre böyle çıkalım.Zaten tek tartışılan Drogba'mı yoksa Burak'mı başlar diğer oyuncular banko oynar.

Emre Amrabat'tan daha yararlı oynuyor bence. Hoca Emre'yi tercih edecek şahsi kanaatim.

Dua edelim de şu maçtan mutlu dönelim.

Yoksa ayvayı yeriz. Basın ve bazı art niyetli taraftarlar kaosa götürür ligden de oluruz.

valla dünkü futbolun 1 fazlasını bile oynasak tura yetmez inançsız isteksiz bir görüntü var takımda Allah yardımcımız olsun Lütfen bu maç Dönüm noktası olsun Artık iyi futbol ve iyi sonuçlar görmek istiyorum takımdan

Ambarattın Emre Ç. fazlası ne var Allah aşkına hızı var derseniz o hızı ne işimize yaradı şimdiye kadar

Dua edelim de şu maçtan mutlu dönelim.

Yoksa ayvayı yeriz. Basın ve bazı art niyetli taraftarlar kaosa götürür ligden de oluruz.

Her sonuçta mutlu olurum ben.

Turu geçersek geçtiğimiz için sevinirim.

Elenirsek de fazladan bir kum torbasından kurtulduğumuz için sevinirim.Tüm ağırlığı lige veririz böylece.

Ha Sneijder,Drogba falan elendikten sonra yatarsa,takım içinde huzursuzluk çıkarmaya kalkışırsa o zaman külahları değişiriz.

Schalke'de sakatlardan düzelen var mı?

kwchx.jpg

İNANIN, Sonunda iyiler mutlaka kazanır..

bu turu geçeceğiz!

ortada yine bir olumsuz hava var ve her olumsuz hava da iyi futbol oynuyoruz. umarım bu seferde iyi bir futbolla turu atlarız.

Biz finallerin takımıyız bu maçı da alacaz. Ligi de kadıköyde alacaz öyle gözüküyor. İlla bi final oynayacaz yoksa takım motive olmuyor

An itibari ile bizden iyi takım.

b. dortmund maçındaki schalke malesef bizi eler

Rüzgar tersine dönmüş durumda form olarak biz çok kötüyüz ama şuan schalke dortmund maçını izliyorum adamlar çok iyi durumda allah yardımcımız olasun

ölümüz schalkeye kafa tutar.avrupa maçı bu.

2-2 bitecek ve turu atlayacağız...gibi bir his var içimde... şuraya yazdım..

salak götzemi diyeyiiim,salak lewandowskimi diyeyim,resmen kuş gibi avladı lewa götzeyi :)

3-3 biter

İnşallah böyle çıkarız, 4-4-1-1 ve 4-2-3-1 gibi oynarız, Drogba komple bir forvet, kafa toplarında iyi, yakaladımı affetmez, Drogba'yı daha, çok net diyebileceğimiz bir pozisyona sokmadık hep Burak girdi pozisyonlara, çift forvette oynayamayacağımıza göre böyle çıkalım.Zaten tek tartışılan Drogba'mı yoksa Burak'mı başlar diğer oyuncular banko oynar.

Rieranin yerine Balta Amrabatin yerine de Riera..Simdi gördüm Drogbanin yerine Burak oynayacak en azindan en basta.Buragi yedek koymak aklima mantigima sigmiyo.

Geri
Üst Alt