ŞL 12/13 2. Tur M:2 | Schalke 2-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 12 Mart

Cevap: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke - Galatasaray | 21.45 | 12 Mart

hem ortasahaları hemde kanatları ilk oldukça organize şekilde atağa çıkıyorlar ve bunu ilk maçta birçok defa gördük

Bu maçta beni az da olsa ümitlendiren tek şey avrupa maçlarına olan yüksek konsantrasyon. Ümidimi tamamen bitiren tek faktörse Fatih Terim. Schalke'nin alması için elinden geleni ardına koymayacaktır.

umarım amrabat oynamaz

Hoca umarım solda Emre yerine Amrabat'la başlar. Amrabat'ın defansa yardımı çok iyi.

Hücumda da tamam tek hareketi sağa çekip orta yapmak ama en azından Burak saçma bir kafa vuruşu falan yapar belki gol atarız.

Emre'nin ortaları ya yakındaki adamın kafasına ya da savunan adamın ayağına, 40 yılda 1 tane orta yaptı son maçta onu da Burak değerlendiremedi.

Emre ile başlamanın hiç bir mantığı yok zaten, adamlar dayanıklı sağlam. Pas oyununda Emre Gençlerbirliği maçında bile yok oldu.

Diyelim ki Farfan bekiyle çıktı ve o alanda boşluk bulduk, Emre mi top götürecek oradan.

Herşeye rağmen Amrabat derim.

Evet pak dedigin cok mantikli ve hos görünüyor, ama burda unutulan birsey var. Bizim her 'kontrol'lü' oynadigimiz maclar cok kötü gecti, pozisyon'a giremedik. Öyle dedigin gibi tek pasla kilit acamiyoruz iste.

Burda tabi Sneijder farki ortaya cikabilir, ama ben yinede bu tip oyun mantalitesine güvenmiyorum, hele ki bizim takima bakarak hic günvemiyorum.

Kontrollü oynadığımız maç deyince aklıma Manu ilk maç(hızlı çıkılan kontralar) Cluj ikinci maç, Braga ikinci maç geliyor. Bunlar da iyiydik.

Biz gol atarız. Mesele gol yememek diyorum ben. Çünkü elimizdeki skor o kadar da kötü değil. 0-0 gitmesini hoca 70. dakikaya kadar kötü görmemeli. 1 gol çok şeyi değiştirir.

Bu maçta beni az da olsa ümitlendiren tek şey avrupa maçlarına olan yüksek konsantrasyon. Ümidimi tamamen bitiren tek faktörse Fatih Terim. Schalke'nin alması için elinden geleni ardına koymayacaktır.

Kardeş kızmada Fatih Terim gibi biri için nasıl bu kadar umutsuz konusabılıyorsun ki bu insan seni gruptan oyle yada boyle cıkarma basarısını gostermış ve bunu 6 yeni oyuncu ile yapmış lakin yınede sana ve senin gibilere yaranamamış gerçekten anlamakta zorluk cekıyorum.. Saygılar...

Kontrollü oynadığımız maç deyince aklıma Manu ilk maç(hızlı çıkılan kontralar) Cluj ikinci maç, Braga ikinci maç geliyor. Bunlar da iyiydik.

Biz gol atarız. Mesele gol yememek diyorum ben. Çünkü elimizdeki skor o kadar da kötü değil. 0-0 gitmesini hoca 70. dakikaya kadar kötü görmemeli. 1 gol çok şeyi değiştirir.

Acikcasi Braga macinda hic iyi degildik, karsimizda daha iyi takim olsaydi rahat 4 cekerdi ve Cluj macini hic prova olarak görmüyorum. Bu iki takim'i örnek göstererek yola cikmak cok yanlis olur. ManU macinda da ne kadar kontrol'lü oynadik onu da bilemiyorum, bence kontrollü degil ofansif oynadik ve cok pozisyon'a girdik ve cok pozisyonda verdik, dogru.

Biz o dedigimiz kontrollü ve sabirli oyunu oynayamiyoruz, bunu bir cok kez gördük.

Zaten defans iyi degil, ve kontrollü oynayarak zaten pozisyona giremiyoruz, bizim gol bulmamiz lazim ve bunun icin de ofansif oynamaliyiz, adamlar bir kere gelip her türlü atarlar.

Hücumda da tamam tek hareketi sağa çekip orta yapmak ama en azından Burak saçma bir kafa vuruşu falan yapar belki gol atarız.

Emre'nin ortaları ya yakındaki adamın kafasına ya da savunan adamın ayağına, 40 yılda 1 tane orta yaptı son maçta onu da Burak değerlendiremedi.

Emre ile başlamanın hiç bir mantığı yok zaten, adamlar dayanıklı sağlam. Pas oyununda Emre Gençlerbirliği maçında bile yok oldu.

Diyelim ki Farfan bekiyle çıktı ve o alanda boşluk bulduk, Emre mi top götürecek oradan.

Herşeye rağmen Amrabat derim.

Abi ya siz farklı maç mı izlediniz ben anlamadım pas oyununda gençlerbirliği maında yok olmuşmuş adam sahanın en iyisiydi ilk yarıda Emre olunca top bizde kalıyor organize gelebiliyoruz Amrabatta ise taç olacakta Amrabat rakibi çekicek arkasına alıcak güreşicek orta kesicek kestiği ortalarıda Schalke savunması çok vurdurur ya Schalkenin stoperlerinin hava ahkimiyeti çok iyi esas Amrabatla başlamanın hiçbir mantığı yok Amrabatı bir tane Rierayla organize gelişi var mı yok savunmaya yardım desen o konuda da çok iyi değil esas Amrabatla başlamak saçmalık olur.

İki gol bulursak turu atlarız düşüncesindeyim ama iki gol atarmı bu takım onu bilemem ayrıca her ne olursa olsun drogba 11de olmalı bence böyle maçların adamı drogba

Maçın nasıl seyredeceğini kestirmek çok zor deil. İyi oynarken sırf gol gelmedi diye hoca gene orta sahada kim var kim yok çıkarır, tüm forvetleri yığar ileriye. Avucumuzu yalar geri döneriz.

Ben kalabalık ortasaha ve Emre diyorum ama Hoca muhtemelen Amrabat diyecek.

Maçın nasıl seyredeceğini kestirmek çok zor deil. İyi oynarken sırf gol gelmedi diye hoca gene orta sahada kim var kim yok çıkarır, tüm forvetleri yığar ileriye. Avucumuzu yalar geri döneriz.

En büyük hata bu bence. 0-0 giden oyunda 70-75'e kadar risk almamak lazım. Çünkü ihtiyacımız sadece 1 gol.

amrabat dua etsin ilk maçta taca giden topu rakibe asist yaptığında değerlendiremediler yoksa kadroya giremezdi bir daha , tolga seyhan vol 2

En büyük hata bu bence. 0-0 giden oyunda 70-75'e kadar risk almamak lazım. Çünkü ihtiyacımız sadece 1 gol.

Senin yazdığın çok mantıklı. Hatta bu duruma konsantre olsak kesin eleriz ama bu sezonun tümünde olduğu gibi bu maçta da olacak belli. Hoca verecek maçı. Şu anda da ligi veriyor elleriyle.

çok stresli maç olacaktır

nasıl oluyorsa rakip kim olursa olsun 1 veya 2 etkili oyuncuları varsa mutlaka ve mutlaka oyunda başrol oynuyor

eskişehir maçında alper ile erkan

gençlerde ki vlemicxx

tabi bu sayı schalkede çok daha fazla...

eskiden rakip analizi yapilirdi rakibin bir guclu futbolcusu etkisiz hale getirilmeye calisilirdi ?

Nerde o eski taktikler .. Tutun Farfani basina dikin Melo'yu isirsin dursun ..

Her attimiz gol bir avantaj saglicagi icin kesinlikle gol atalim ilk yarida

Senin yazdığın çok mantıklı. Hatta bu duruma konsantre olsak kesin eleriz ama bu sezonun tümünde olduğu gibi bu maçta da olacak belli. Hoca verecek maçı. Şu anda da ligi veriyor elleriyle.

hoca verecek maci ..:) evet

sneijder oynamayacaksa büyük hata olur.tek forvet çıkmamız lazım.

Geri
Üst Alt