ŞL 12/13 2. Tur M:2 | Schalke 2-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 12 Mart

Cevap: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke - Galatasaray | 21.45 | 12 Mart

----------Muslera----------

Eboue-Semih-Dany(Gökhan)-Riera

-------Selçuk-Melo--------

Hamit-----Sneijder-----Amrabat

-----------Drogba-----------

Gol atamazsak ya da gerideysek Burak girer 2 forvete döneriz el mahkum,eğer öndeysek Drogba out Burak in yapar Burak-Amrabat ile kontra atak ararız.

Ettigimiz ümit'lere yazik, sonucta yine daha cok üzülecez. :sad007:

Muhtemel onbirler.

T.Hildebrand

Uchida Höwedes Matip Kolasinac

Höger Neustädter

J.Farfan J.Draxler M.Bastos

T.Pukki

Muslera

Eboue Semih Dany Riera

Melo Selcuk

Hamit Sneijder Amrabat

Burak

​

hamit kolosinac ile eğlenecek :asd:

saldırın aslanlar :)

hamit kolosinac ile eğlenecek :asd:

ilk macta gördük hamit beyi calimi birak topu bile kontrol edemedi adam gibi. sali günü bir ise yarasa bari..

almanya'da da atamazsa bir daha hic atamaz.

hoca verecek maci ..:) evet

Bende yazarken zevk almıyorum ama acı gerçekler bunlar arkadaşım. Ligde nasıl 10'larca puanı bedavadan saçtıysa bu turu da elleriyle verecek rakibe. Bu sene bağımlılık yaptı bu durum kendisinde, biz taraftarda da alışkanlık yaptı.

almanyaya ne zaman gelicekleri bellimi ?

Acikcasi... o kadar mactir kötü oynuyoruz ki bu macta is tam tersine dönmesi lazim... iyi futbol ile turu atlasakta atlamasakta lige yansiyacaktir bence..

Sahsen bu Schalke eslesmesi ligimizdeki oyuna cok büyük bir gölge ve etki düsürdügünü düsünüyorum.... Tabiki Drogba/Sneijder'e uyacak bir oyun sjablonu cikaramadigimizda dogru ama bu mac bir hayirlisi ile gecsin.... Rahat demiyeyimde cok asiri zorlanmadan tur atliyacagimizi düsünüyorum.. (Icimdende bir ses diyorki bos ver SL'ini zaten istedigimiz tura geldik.. full konsantre lige olsun Sampiyonlungumuz garantilensin...)

Hayirlisi diyeyim

ilk hedefimiz gruptan cikmakti ve bunu basirdigimiza göre gerisi BONUS'tur..

eleriz eleniriz ama lige bunun etkisi olmamasi lazim artik.. biktim her sampiyonlar ligi maci öncesi puan kaybindan..

sampiyonlar ligine katilabilmek icin sampiyonluk SART , cünkü hepimiz biliyoruz ki bizim takimlarimiz gruplara kalmak icin oynadigi eleme maclarinda hep bocaliyor.. (biz,fener,bjk son yillarda..bu sezon trabzon bursa avrupa ligi gruplarindan önce )

onun icin en önemlisi ligdeki sampiyonluk..hem ligde gelen sampiyonlukdaki paralar cok ucuk..

ligimiz kalite olarak ilk 5e giremez avrupada,yanindan bile gecemez ama sampiyon olan takima yagan paralariyla herhalde ilk 5i zorlariz..

ben korkuyordum kac gündür bu mactan ama düsündüm de kaybedersek herseyin sonu degil ve kaybetmemiz halinde de bunun lige yansimamasini saglamaliyiz

ilk hedefimiz gruptan cikmakti ve bunu basirdigimiza göre gerisi BONUS'tur..

eleriz eleniriz ama lige bunun etkisi olmamasi lazim artik.. biktim her sampiyonlar ligi maci öncesi puan kaybindan..

sampiyonlar ligine katilabilmek icin sampiyonluk SART , cünkü hepimiz biliyoruz ki bizim takimlarimiz gruplara kalmak icin oynadigi eleme maclarinda hep bocaliyor.. (biz,fener,bjk son yillarda..bu sezon trabzon bursa avrupa ligi gruplarindan önce )

onun icin en önemlisi ligdeki sampiyonluk..hem ligde gelen sampiyonlukdaki paralar cok ucuk..

ligimiz kalite olarak ilk 5e giremez avrupada,yanindan bile gecemez ama sampiyon olan takima yagan paralariyla herhalde ilk 5i zorlariz..

ben korkuyordum kac gündür bu mactan ama düsündüm de kaybedersek herseyin sonu degil ve kaybetmemiz halinde de bunun lige yansimamasini saglamaliyiz

Aynen,Schalke maçından sonra elenirsek tamamen lige ağırlık veririz diye düşünüyorum.Ama tek korkum,Sneijder ve Drogba'nın elendikten sonra yatmaları,huzursuzluk çıkarmaları.

Top ne bizde olur nede Schalke'yi boğarız. Adamlar 3 pasta kendilerini ceza sahamızın içinde bulurlar.

Tek ümidim futbolun adaletsizliği.

heehhe :asd: bende oyle dusundum aslinda

Schalke kurasi çiktiginda herkes Bayram ederken ben 60% Schalke daha yakin Tura dedim..

- Galatasaray bu sezon için hedefe ulasmistir....

- Galatasaray daha eksiklerini zamanla yok edecek ve 2-3 Sezon içinde daha rahat maçlara bakacagiz...

- Schalke'nin en süper bölgesi Kanatlar bizimde en zayif Halkamiz Kanatlar...

Bu durumda Schalke 04 ü elemek biraz mucize olur..

Aynen,Schalke maçından sonra elenirsek tamamen lige ağırlık veririz diye düşünüyorum.Ama tek korkum,Sneijder ve Drogba'nın elendikten sonra yatmaları,huzursuzluk çıkarmaları.

hayirlisi neyse o olsun kardesim :)

umarım fatih hoca saldırmak gibi ofansif oynamak gibi saçma bi düşünce olmaz büyük rezillik yaşanır dediğimi unutmayın..:o

penaltılara gidecek gibi geliyor bana ama bizim için hayırlısı neyse o olsun

penaltıya filan kalmaz renkdaş dağıtırlar bizi üzgünüm ama gerçek bu :o

3 aydır top oynamıyolar bizim maç geldi form tuttu adamlar,bizim için en iyimser sonuç penaltılar olduğu için insan bir ümit bekliyor:(

Geri
Üst Alt