ŞL 12/13 2. Tur M:2 | Schalke 2-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 12 Mart

Cevap: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke - Galatasaray | 21.45 | 12 Mart

Cl'de gol krallığına giden adamı kesmez Fatih terim. Hazır ronaldo da gol atmışken daha da motive Burak görürüz. Sneijder yada Drogbadan biri oynamaz. O kesilen oyuncu da büyük ihtimal Sneijder olacak. Fatih terim drogba'yı yedek bırakamıyor.

Shalke'nin Dortmund maçını seyrettim. Ne yalan söyleyeyim Salı günkü maçı seyretme hevesim kaçtı.

Amrabatın yerine emre daha iyi olur pres yapan koşan oyuncu

Emre, Farfan'a ayak uyduramaz. Riera'nın kanadı pert olur. Amrabat en azından o sağ bekin çıkmamasını sağlar.

Kesinlikle diziliş böyle olmalı eğer drogbanın yerinde burak ile çıkarsak veya drogba burak ikilisi ile çıkarsak fena parlarız.

Bence Drogba ve Sneijder oynamalı çünkü adamlar CL'de müthiş tecrübeli.

Emre, Farfan'a ayak uyduramaz. Riera'nın kanadı pert olur. Amrabat en azından o sağ bekin çıkmamasını sağlar.

Bence Drogba ve Sneijder oynamalı çünkü adamlar CL'de müthiş tecrübeli.

Patlarız yerine parlarız yazmışım atbiki drogba oynamalı zira kalite farkı ortada

Olumlu olumsuz yönleri var bu kadrolarin. Ben kararimi veremiyorum.

Sneijder ve Drogba'yi oynatsan dert oynatmasan dert.

Eger Sneijder Drogba hücum hatti olacaksa, takim halinde futbola benzer bisey oynamaliyiz. Bu güveni de alamiyorum

Zaten önde baskiyi filan gecin. Asla olmayacak. Ya adam gibi futbol oynariz, yada ezilerek eleniriz

bence amacımız kanatlardan gitmek değil kanatlardan rakibin hucum yapmasını engellemek olmalı amrabat ileride basmayan geriye yardıma gelmeyen adam zaten hucumdaki etkinliğide zayıf emre en azından farfana pres yaparak rahat oynamasını engeller yoksa farfan riera amrabat ikilisini her türlü geçer

Amrabat oynarsa ilk bölümlerde sarı kart kesin görür. Çok sakat giriyor rakiplere.

bence amacımız kanatlardan gitmek değil kanatlardan rakibin hucum yapmasını engellemek olmalı amrabat ileride basmayan geriye yardıma gelmeyen adam zaten hucumdaki etkinliğide zayıf emre en azından farfana pres yaparak rahat oynamasını engeller yoksa farfan riera amrabat ikilisini her türlü geçer

İlk maçın ilk yarısında Schalkenin sağ beki bile otoban yaptı bizim kanadı. Amrabat girince çıkamamaya başladı. Buda bi savunmadır. Amrabat'ı beğenmiyorum ama yapıcak bişey. Emre'nin farfana ne gücü yeter nede hızı. Preside adam akıllı yapamıyor zaten. Rakipten nasıl top kapılır bilmiyor. Saçma sapan yerlerde gereksiz fauller alıyor aleyhimize.

isim misim hikaye yazın bakalım kadroları farfan ve bastos dışında üstün adamları varmı ? biz takım olamadık takım her yerde pres yapmıyoruz adamlar kendi yarı sahalarında bi taç atışnı bile bilinçli kullanıyor şu alman takımlarının disiplinine hayranım yıllardır yarıları kdar olamadık takım bazın da milli takım bazın da her turnuvada yarı fnal final oynuyolar sabri engin emre oynasın hamit melo selçuk oynasın inanın farketmiyor takım olamadık dan sonra malesef bu yıl bunu başaramadık ne yapcaz bilmiyorum...

Shalke'nin Dortmund maçını seyrettim. Ne yalan söyleyeyim Salı günkü maçı seyretme hevesim kaçtı.

maci bende izledim...

forvertleri olmayan...

orta sahasi bastos ve farfandan olusan...

saglam mi degil mi belli olmayan defansili bir schalke gördüm...

ataklari hep kanatlardan.... hep kontrlardan

dortmund hep ortadan geldigi icin her seferinde matipe takildilar...

ben baska bisey göremedim...

ver bastosa farfana... kos babam kos

Adamların hücum aksiyonları bizim en zayıf olduğumuz şeyler..Kanatlar ve hızlı toplar..

Ya maç boyu kontrollü oynayacağız ki gol atma şansımız azalır ya da Schalke'ye karşı topa daha fazla sahip olmaya çalışacağız lakin muhtemel kadrolarla bunu yapmamız da zor gözüküyor.

Maça full konsantrasyon, dikkat ve arzu ile çıkarsak bu engeli aşarız..İlk maçı 1-0 bitirebilseydik keşke.

maci bende izledim...

forvertleri olmayan...

orta sahasi bastos ve farfandan olusan...

saglam mi degil mi belli olmayan defansili bir schalke gördüm...

ataklari hep kanatlardan.... hep kontrlardan

dortmund hep ortadan geldigi icin her seferinde matipe takildilar...

ben baska bisey göremedim...

ver bastosa farfana... kos babam kos

tamam dogru demissin de abi ama bizim takimda hep ortadan geliyor, kanat diye birsey yok bizim takimda onun icin matip dortmundu nasil kesdiyse bize de ayni sekilde oynamasi cok yükses

Gençlerbirliği kadrosu gayet iyiydi......5'li orta sahamız hem hücumda hem savunmada gayet iyidi..Sağ bek Eboue mükemmel bir futbol oynadı..Emre Çolak'ın aklı başına gelmiş ben beğendim.. BU maçta da şans tanınabilir...Yalnız sıkıntı şu hoca bu maçta ne Burak'ı ne Drogba'yı kesebilir... 4-5-1 Sneijderli kadronun ideal taktiği ama forvetleri kesemiyoruz işte..

schalkenin en tehlike yaratacak yerleri kanatlar. ama oturup bunu düşünüpte önlem alacak bir hocamız olduğundan şüpheliyim. yine kendi bildiğini okuyup saçma sapan bir takım çıkaracaktır. sezon bitecek nerdeyse ama halen oturmuş bir sistemimiz yok. şu güzelim kadronun anca böyle içine tükürülürdü sağolsun hocamız başardı. gram umudum yok maçtan, hatta şampiyonlukta g.birliği maçından sonra iyice tehlikeye girmiştir.

Kadro kesinlikle ilk maça benzer olmalı ama iyi motive olmuş ve basit oynamalılar.. Dany ve Melo gereksiz işler yapmamalı özellikle Melo toplamalı ortasaha'yı gerekirse yanina Yekta monte edilmeli Hamit yerine.. Jonesde olmayacak ortasaha hakimiyetimizde olmalı.. Selçuk-Yekta(Hamit)-Melo 3lü ortasahası sürekli kesmeli.. Melo 3.stoper gibi sürekli arada girmeli ki Semih ve Dany beklere yardıma gitsin.. Eboue çabuk geri dönmeli.. Riera yalnız kalmamalı.. Sneijder-Drogba-Burak üçlüsü iş yapar gününde olurlarsa ancak havadan Drogba'ya şişirmek hem Drogba'yı çok yoruyor hemde etkisiniz azaltıyor Sneijder'e yerden oynamak daha mantıklı 2'ye 1 ve dikine baslarla defans arkasına daha rahat kaçar Burak çünkü Schalke savunması aşırı ağır..

Bahri,

Oyle deme renktas, hemen kus oluyorsun yoksa..bizim ne haddimize hocayi elestirmek..

emre çolak ilk 11 de olursa vallahi billlahi izlemem maçı...

Kadro kesinlikle ilk maça benzer olmalı ama iyi motive olmuş ve basit oynamalılar.. Dany ve Melo gereksiz işler yapmamalı özellikle Melo toplamalı ortasaha'yı gerekirse yanina Yekta monte edilmeli Hamit yerine.. Jonesde olmayacak ortasaha hakimiyetimizde olmalı.. Selçuk-Yekta(Hamit)-Melo 3lü ortasahası sürekli kesmeli.. Melo 3.stoper gibi sürekli arada girmeli ki Semih ve Dany beklere yardıma gitsin.. Eboue çabuk geri dönmeli.. Riera yalnız kalmamalı.. Sneijder-Drogba-Burak üçlüsü iş yapar gününde olurlarsa ancak havadan Drogba'ya şişirmek hem Drogba'yı çok yoruyor hemde etkisiniz azaltıyor Sneijder'e yerden oynamak daha mantıklı 2'ye 1 ve dikine baslarla defans arkasına daha rahat kaçar Burak çünkü Schalke savunması aşırı ağır..

gençler maçındaki performansından sonra kesmez hamiti ki bence de kesmesin...

jones'un olmaması bizim için büyük avantaj çok dirençli biri ve çok rahatsız etti ilk maç hem sneijderi hemde selçuku...

gençler maçındaki performansından sonra kesmez hamiti ki bence de kesmesin...

jones'un olmaması bizim için büyük avantaj çok dirençli biri ve çok rahatsız etti ilk maç hem sneijderi hemde selçuku...

Valla hem Hamit hem önlerinde 3'lü olmuyor o zaman en mantıklısı geçen maçın kadrosu.. Belkide sadece yekta yerine Melo'yu koyacak drogba sonradan gole ihtiyacımız olduğu durumda girecek ki bu mantıklı.. Kenarda sağlam bir hamle oyuncusu olması.. Benim korkum Amrabat ile başlaması.. 5 ortasaha özellikli oyuncu iyidi Emre oynamalı eğer Gençler maçının kadrosuyla çıkacaksak..

Geri
Üst Alt