ŞL 12/13 2. Tur M:2 | Schalke 2-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 12 Mart

Cevap: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke - Galatasaray | 21.45 | 12 Mart

schalke yenemeyecek takım deyiliz tek forvet oynayıp arkasında Snijder oynamalı çift forvet oynamamalıyız.

tamam dogru demissin de abi ama bizim takimda hep ortadan geliyor, kanat diye birsey yok bizim takimda onun icin matip dortmundu nasil kesdiyse bize de ayni sekilde oynamasi cok yükses

İyi kötü kenarlardan da gidebiliyoruz bence, ŞL'de attığımız gollere bakarsak orta açarak golle sonuçlanan pozisyonumuz çok. Ama Schalke o kadar bile değil gibi gördüm paso kanatlar, kanatları kilitledik mi maç bize döner bence.

Kadro kesinlikle ilk maça benzer olmalı ama iyi motive olmuş ve basit oynamalılar.. Dany ve Melo gereksiz işler yapmamalı özellikle Melo toplamalı ortasaha'yı gerekirse yanina Yekta monte edilmeli Hamit yerine.. Jonesde olmayacak ortasaha hakimiyetimizde olmalı.. Selçuk-Yekta(Hamit)-Melo 3lü ortasahası sürekli kesmeli.. Melo 3.stoper gibi sürekli arada girmeli ki Semih ve Dany beklere yardıma gitsin.. Eboue çabuk geri dönmeli.. Riera yalnız kalmamalı.. Sneijder-Drogba-Burak üçlüsü iş yapar gününde olurlarsa ancak havadan Drogba'ya şişirmek hem Drogba'yı çok yoruyor hemde etkisiniz azaltıyor Sneijder'e yerden oynamak daha mantıklı 2'ye 1 ve dikine baslarla defans arkasına daha rahat kaçar Burak çünkü Schalke savunması aşırı ağır..

hamit böyle macta hayatta kesik yemez hem hafta sonu bence gayet iyi oynadi ,iki topu girse kesin macin adami olurdu..cok üzülüyorum bu hamitin sanssizligina

Valla hem Hamit hem önlerinde 3'lü olmuyor o zaman en mantıklısı geçen maçın kadrosu.. Belkide sadece yekta yerine Melo'yu koyacak drogba sonradan gole ihtiyacımız olduğu durumda girecek ki bu mantıklı.. Kenarda sağlam bir hamle oyuncusu olması.. Benim korkum Amrabat ile başlaması.. 5 ortasaha özellikli oyuncu iyidi Emre oynamalı eğer Gençler maçının kadrosuyla çıkacaksak..

Aslında engini hazırlamalıydı hoca Emreyle başlar büyük ihtimalle.

emre çolak ilk 11 de olursa vallahi billlahi izlemem maçı...

Abi yapma etme Gençler maçında gayet iyiydi adam normalde ben de senle aynı fikirdeyim ama yedek kalmak biraz aklını başını getirmiş gibi geldi.. Amrabat girince daha beter olduk vallahi utandım takımdan...Adamın tek yaptığı şey topu sağına çekip orta yapmak olur mu ? Amrabata en çok güvenen laf söyletmeyen bendim ama artık yazıklar olsun gitti 8 milyonumuz diyorum ..Amrabat kendi fiziksel özelliklerine sahip oyuncular içinde muhtemelen dünyanın en kötüsüdür açık ve net... En azından Emre'nin futbol zekası takıma daha çok uyuyor.. Haa Engin oynasın dersen orası ayrı kaç maçtır göremiyoruz fiziki durumu nasıl? Ben açıkçası Amrabat'a sövmekten sıkıldım tekrar Emre'ye geçelim derim..:)

Hamit kadroya ilk yazilacak adamdir. Tek sart saglam bir abdest almasi.

Ben Galatasaray'i %51 sansli görüyorum. Jones ve Huntelaar önemli eksikler.

Neredeyse 1 sezondur bekledigimiz güzel oyunu sergilersek kesinlikle kazaniriz.

Bu sefer sans bizim yanimizda olur umarim. Cekinmeye gerek yok. Saldiralim

2 gol bulursak is biter. Gol yesek de mac aynen devam edecek cünkü. Ama gol bulmamiz sart. O yüzden baski, pres, hücum

gecen ki macin ayni kadrosuyla ciksin bence, ama yekta out melo in, gerisi ayni kalsin

Takım halinde baskı yapamıyoruz geçen seneki gibi.Bu sene, amrabat deli dana gibi rakibin üstüne koşuyor, rakip bırakıyor yanındakine destek olan yok, ya takımca pres yapalım ki avrupa da pek sökmez, ya da kontrollü oyunla alan daraltalım, rakibin pas kanallarını tıkayalım.Hücum desen ayrı bir organizasyonsuzluk var orada da.Hiç umutlu olamıyorum ama manU, braga akşamlarında olduğu gibi, hamburg deplasmanında olduğu gibi iyi bir sonuç da neden olmasın.Turu geçip geçmeme konusunda hangisi hayırlı onu da tam kestiremiyorum.

Yine herkesin dediği gibi burak veya drogbadan biriyle tek başlamak en mantıklısı gibi.

hamit böyle macta hayatta kesik yemez hem hafta sonu bence gayet iyi oynadi ,iki topu girse kesin macin adami olurdu..cok üzülüyorum bu hamitin sanssizligina

Yo geçen maç gerçekten iyidi.. Şanssız sadece umarım bu maçta golünü atar.. Kötü olduğu için kesik yesin demedim zaten, Sneijder-Drogba-Burak olacaksa ilerde Melo-Selçuk da orta alanda olacağına göre Hamit yerine Yekta'yı tercih edip direnci arttırabilir dedim sadece..

proxy.jpg

oh yes baby

Engin'i sildi bence hoca yoksa Engin tabiki tercih edilirde hazır değil..

Hoca kendi bilir Emre ve Amrabattan kat kat iyi oynardı adam zaten 11 maç ceza aldı yanlış hatırlamıyosam kendi cezasını çekti geçen sezonun en iyilerindendi

ba3025e0f8-4438.png
[/URL][/IMG]

boyle cıkacak bence hoca Burak kesik yiyecek

Geksenkirchen'de oturuyorum zaten. Sevindirmeyelim su Alman kirolarini ya

Schalke taraftari bildiginiz kirodur yani. Almanya'nin en alt tabakasi. Utandirmayin bizi sunlara karsi

huntelaar'ın durumu nedir bilen var mı?

ilk maçtaki farfan-bastos etkinliğini kırabilirsek işimiz daha kolay olur.

buda bence eboue-hamit ve riera-emre kanatları ile olur.

muslera

eboue (yerlere atma kendini)-

semihK. (riske girme uzun oynama ileri cikma)

G.Zan (lütfen kimseye yumruk atar gibi yapma)

riera (sacma sapan faul yapim deme kanadi kapa yeter)

s.inan (cesur ol sadece buraka calisma penalti ve frikiki kimseye birakma)

melo(orta sahada gol olacak rakip atagini trene bakar gibi seyretme,oyunun icinde ol)

Hamit (ne yapacagina önceden karar ver, top gelmeden lütfen)

Ambramat (farfan ile gürese bilirsin kanadi kapat yeter)

snider (isini bilirsin)

Drogba (isini bilirsin)

bu 11 olmasi lazim

Hoca kendi bilir Emre ve Amrabattan kat kat iyi oynardı adam zaten 11 maç ceza aldı yanlış hatırlamıyosam kendi cezasını çekti geçen sezonun en iyilerindendi

ba3025e0f8-4438.png
[/URL][/IMG]

boyle cıkacak bence hoca Burak kesik yiyecek

Bu kadro ile başlarsa ikinci yarı da maçın seyrine göre amrabat ile burak'ı alır. Ama melo çok formsuz yerine yekta da tercih edilebilir.

Emre ve Amrabat rakibi kovalamayan oyuncular ama en azından Amrabat'ın rakibi rahatsız edişi var, Emre'de o da yok.

Geksenkirchen'de oturuyorum zaten. Sevindirmeyelim su Alman kirolarini ya

Schalke taraftari bildiginiz kirodur yani. Almanya'nin en alt tabakasi. Utandirmayin bizi sunlara karsi

:yenieek:

aynen ben yarin macta olacam:D

Geri
Üst Alt