ŞL 12/13 2. Tur M:2 | Schalke 2-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 12 Mart

Cevap: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke - Galatasaray | 21.45 | 12 Mart

Yekta defansi rahatlatamiyor malesef, Melo da formda degil belki ama aldigi topu hizli gene obur tarafa atiyor ve eboue/riera ataga kalkiyorlar onun attigi toplarla, Yekta da boyle birsey hic yok, aldigi topu hep selcuk a verir ona birakir herseyi, defansa da gelip stoperlere yardimci olamiyor

Bu sezon ki Meloya Yektadan iyi demek vicdansızlık aynı zamanda özetten maç izlemekle olabilir Yekta geçen seneki Melo gibi oynamıyor ama aldığı topları olumlu kullanıp Selçuku çok rahatlatıyor bunun dışındaki aksi yorumlar dediğim gibi 4 dklık özete bakıp gereksiz laflar.Bu sezonki Melo 2 li mücadelerde bile ayakta değil gelmiş burda Meloda Melo diyorsunuz.

kendi adıma konuşuyorum hangisi iyise o oynasın. ikisi muhteşem oynarsa ikisi birden oynasın Selçuk yedek beklesin. Ama bu ikisi de iyi değil. Melo bu sene 6-8 maçta oynamadı. Yekta'nın öyle bir performans göstermesi lazımdı ki melo daha forma şansı bulamamalıydı. 1-2 maç oynadı o kadar. Neyse Melo mu yekta mı tartışması anlamsız, melo seneye olmayacak, yekta da yine yedek olacak. Ya yabancı yada potuk alınacak

Yekta defansi rahatlatamiyor malesef, Melo da formda degil belki ama aldigi topu hizli gene obur tarafa atiyor ve eboue/riera ataga kalkiyorlar onun attigi toplarla, Yekta da boyle birsey hic yok, aldigi topu hep selcuk a verir ona birakir herseyi, defansa da gelip stoperlere yardimci olamiyor

Yahu yapmayın allah aşkına maçları biraz objektif izleyin Melo rakiple boğuşucam diye kaç top kaptırdı kaç kere bomboşken topu rakibe yollayıp kontra yememize sebep oldu ne adam kovalaması kaldı ne de fizik gücü dikine falan da top atamıyor o dediklerimiz geçen sene oluyordu.

kendi adıma konuşuyorum hangisi iyise o oynasın. ikisi muhteşem oynarsa ikisi birden oynasın Selçuk yedek beklesin. Ama bu ikisi de iyi değil. Melo bu sene 6-8 maçta oynamadı. Yekta'nın öyle bir performans göstermesi lazımdı ki melo daha forma şansı bulamamalıydı. 1-2 maç oynadı o kadar. Neyse Melo mu yekta mı tartışması anlamsız, melo seneye olmayacak, yekta da yine yedek olacak. Ya yabancı yada potuk alınacak

Hoca biraz adaletli davransan ceza dönüşleri hemen Meloya şans vermese ya da 2-3 maç üst üste oynasaydı geçen seneki Melo olamazdı zaten tamam çünkü Yekta ofansif bir oyuncu ama bu sene Yekta her maç oynardı hocanında aklı geçen senede Melonun 4.4.2 nin etkileri güzelliklerini bu senede hala devam edecek zannediyor.

Yahu yapmayın allah aşkına maçları biraz objektif izleyin Melo rakiple boğuşucam diye kaç top kaptırdı kaç kere bomboşken topu rakibe yollayıp kontra yememize sebep oldu ne adam kovalaması kaldı ne de fizik gücü dikine falan da top atamıyor o dediklerimiz geçen sene oluyordu.

herhalde her maci izliyoruz 90 dakika, gordugum bu, hic baska birsey gorunmuyor malesef, melo da formda degil dedik zaten iyi okuduysan, ama melo yine defansin icine girip toplara mudahele edebiliyor boyle birseyi Yekta da gormuyoruz malesef, he turkiyede bu cok farketmez rakipler cok guclu degil diye ama farfan, bastos draxler bizim ceza sahamiza yaklastimi orada melo daha etkili olur onlara karsi

tamam dogru demissin de abi ama bizim takimda hep ortadan geliyor, kanat diye birsey yok bizim takimda onun icin matip dortmundu nasil kesdiyse bize de ayni sekilde oynamasi cok yükses

iste o yüzden kanatlari kullanmamiz lazim...

cift forvert oynuyorsun... iki uzun boylu oyuncun var (burak drogba) bi tane orta yok... bende anlamiyorum....

tek forvet oynicaksak bile... en tehlikeli ataklar kanatlardan geliyor.

amrabati her ne kadar sevmeselerde.... adam güzel ortalar atiyor... onunla baslamamiz lazim!!

Emre ve Amrabat rakibi kovalamayan oyuncular ama en azından Amrabat'ın rakibi rahatsız edişi var, Emre'de o da yok.

Valla ikiside bana göre yetersiz ama Amrabat hücumda defansta her topu alırken rakibe dalıyor ve faul yapıyor gerçekten sıkıldım bundan onların gole ihtiyacı olsa Amrabat derdim çünkü defans arkasına Sneijder'in toplarına daha iyi kosar.. Emre daha defansif geliyor Amrabat'a göre..

Emre nin defansif neyi var galiba AMrabat demek istedin

Emre sacma sapan faul yapiyor bizim kendi kalemize yakin, gene gencler macinda yine yapti adamin arkasina celme atti durup dururken

bide Riera ya soralim onunde Emre mi Amrabat mi oynasin diye, kesin Amrabat der

herhalde her maci izliyoruz 90 dakika, gordugum bu, hic baska birsey gorunmuyor malesef, melo da formda degil dedik zaten iyi okuduysan, ama melo yine defansin icine girip toplara mudahele edebiliyor boyle birseyi Yekta da gormuyoruz malesef, he turkiyede bu cok farketmez rakipler cok guclu degil diye ama farfan, bastos draxler bizim ceza sahamiza yaklastimi orada melo daha etkili olur onlara karsi

Geçen maç ve lig maçlarında gördük defansıfın içine girip müdahele ettiği topları yürü yürüye Jonesu izledi pozisyonda sadece o topta da değilki kaptırdığı her top sonrası yürüyor adam Yekta zaten Dm değil millet ondan o performansı bekliyor ama Yekta-Selçuk ikilisi bu seneki Melo-Selçuk ikilisinden 3-5 kat daha iyi.Yekta hayranı olduğum için değil takım faydası için diyorum.

Yekta sorumluluk alamıyor, istatistikler bile ortada hatalarına rağmen Melo savunma, top kapma, atağa kalkma vs pek çok istatistikte Yekta'dan daha iyi. Yekta sezon başından beri devamlı oynatılmış olsa takım oyununa daha fazla girecek, daha özgüvenle oynayacaktı ve o zaman daha farklı şeyler söyleyebilirdik. Bu arada Schalka maçında Avrupa tecrübesi de önemli. Melo'ya gereksiz agresifliği, gereksiz zorlamaları sebebiyle sinir olsam da Yekta'ya karşı ağır basan yanları var.

Drogba

Amrabat-Sneijder-Burak

Selcuk-Melo

Riera-G.Zan-Semih-Eboue

Muslera

ikinci yari oyuncu degisikliklerle ..

Drogba

Emre.C-Sneijder-Hamit

Selcuk-Melo

Riera-G.Zan-Semih-Eboue

Muslera

Ikinci yari daha cok topu tutmak icin , topun bizde kalmasi icin emre/hamit kesinlikle girmeli .. olmadi Amrabat 90dakika oynar .. cunku amrabat oynadikca sol kanatta rakip ataga cikamiyor defans yapiyor gecen macta gorduk !
​

Emre kötü,ama bence ilk 11 de olucak. cünkü defans da amrabat dan daha dikkatli...

Geçen maç ve lig maçlarında gördük defansıfın içine girip müdahele ettiği topları yürü yürüye Jonesu izledi pozisyonda sadece o topta da değilki kaptırdığı her top sonrası yürüyor adam Yekta zaten Dm değil millet ondan o performansı bekliyor ama Yekta-Selçuk ikilisi bu seneki Melo-Selçuk ikilisinden 3-5 kat daha iyi.Yekta hayranı olduğum için değil takım faydası için diyorum.

hic katilmiyorum

296500_363489207098559_513433801_n.jpg

Schalke yolculuğu başladı.

Emre nin defansif neyi var galiba AMrabat demek istedin

Emre sacma sapan faul yapiyor bizim kendi kalemize yakin, gene gencler macinda yine yapti adamin arkasina celme atti durup dururken

bide Riera ya soralim onunde Emre mi Amrabat mi oynasin diye, kesin Amrabat der

İşte maç izlememenin hatası Gençler maçında hangi pozisyonda yaptı söylermisin orda çok temiz topa müdahele etti millet takmış Emreyi oyun zekası 0 olan Amrabatta ne buluyorsunuz anlamıyorum ayrıca Amrabat diyeceğini hiç sanmıyorum bir tane organize hücum yapamadılar Amrabat-Riera kanadı ama.

Hocamızın basın toplantısının saati belli mi?

Emre'ye rakibin arkasında kalırsan onu bırak yanda koşan adamın pas almasını engelle demek lazım. Her yaptığı arkadan müdahele tehlikeli yerlerde oluyor. Schalke duran toplarda sakat bir takım. Sert ortalarla birlikte 4-5 kişi yayın içinde kümelenip, altıpasa doğru dağınık koşular yapıyorlar ve bizim defans bu tip topları genelde durup seyrediyor.

İşte maç izlememenin hatası Gençler maçında hangi pozisyonda yaptı söylermisin orda çok temiz topa müdahele etti millet takmış Emreyi oyun zekası 0 olan Amrabatta ne buluyorsunuz anlamıyorum ayrıca Amrabat diyeceğini hiç sanmıyorum bir tane organize hücum yapamadılar Amrabat-Riera kanadı ama.

vallahi hafizani kullan bence orada faul yapti tehlike yerde macin ilk yarisindaydi, balik hafizasi mevcut sizde, klasik emre faulu idi, bilerek mi tersini soyluyorsunuz anlamadim vallah

merak etme her maci senden daha cok izlerim

Kar yağacak deniliyor. Orada yaşayanlar hava nasıl? Maç zamanı yağsa zemine etki eder mi?

Geri
Üst Alt