ŞL 12/13 2. Tur M:2 | Schalke 2-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 12 Mart

Cevap: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke - Galatasaray | 21.45 | 12 Mart

Kar yağacak deniliyor. Orada yaşayanlar hava nasıl? Maç zamanı yağsa zemine etki eder mi?

benim bildigim schalke mac önceleri stadin üstünü kapatiyor kar girmesin diye eger yagacaksa.. etkiler etkilemesine de bizim türkiyedeki gibi hayatta olmaz

296500_363489207098559_513433801_n.jpg

Schalke yolculuğu başladı.

ne cirkin gravatlar

vallahi hafizani kullan bence orada faul yapti tehlike yerde macin ilk yarisindaydi, balik hafizasi mevcut sizde, klasik emre faulu idi, bilerek mi tersini soyluyorsunuz anlamadim vallah

merak etme her maci senden daha cok izlerim

Yahu pozisyonu bana hatırlatsana yok öyle bir pozisyon nerdeydi hangi köşede neredeydi orta sahada gençler yarı sahasında topa deydi hakem faul çaldı onun dışında faul yapmadı aksini ispat et özür dilerim ama yok işte ön yargılarla daha önce yaptıklarıyla bu tarz çıkarımlarda bulunuyorsunuz sonra balık hafızalı falan diyorsun garip.

Valla ikiside bana göre yetersiz ama Amrabat hücumda defansta her topu alırken rakibe dalıyor ve faul yapıyor gerçekten sıkıldım bundan onların gole ihtiyacı olsa Amrabat derdim çünkü defans arkasına Sneijder'in toplarına daha iyi kosar.. Emre daha defansif geliyor Amrabat'a göre..

amrabat hiçbir yere koşamaz güzel kardeşim koşşada adama çarpar. ben hayatimda bu adam kadar sakar birini göremedim. adam sahada bütün futbolcularla çarpişiyor. bu adamin bu takimda oynamasi skandaldir. emrede belki müthiş degildir. ama en azinda ayaga pas yapar. amrabatin 1 tane olumlu yaptigi iş yok. amrabatin kadroya girmemesi lazim.

Yahu pozisyonu bana hatırlatsana yok öyle bir pozisyon nerdeydi hangi köşede neredeydi orta sahada gençler yarı sahasında topa deydi hakem faul çaldı onun dışında faul yapmadı aksini ispat et özür dilerim ama yok işte ön yargılarla daha önce yaptıklarıyla bu tarz çıkarımlarda bulunuyorsunuz sonra balık hafızalı falan diyorsun garip.

simdi buraya macin videosunu koysam ceza gelir yani nasil gosterim sana? eger elinde macin video su varsa sadece ilk yarisina bak sonra gel ozur dile

yuzun kizaracak az sonra ya neyse

Re: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke - Galatasaray | 21.45 | 12 Mart

Sneijder Amrabat'i iyi kaçırıyor :ka19: Beraber oynamalilar.

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2

simdi buraya macin videosunu koysam ceza gelir yani nasil gosterim sana? eger elinde macin video su varsa sadece ilk yarisina bak sonra gel ozur dile

Sen maçın videosunun ilk yarısını bana özelden atsana çok merak ettim sonra göster hadi bakalım ama bulamazsak sen de hatanı kabul et ama olur mu ?

Sen maçın videosunun ilk yarısını bana özelden atsana çok merak ettim sonra göster hadi bakalım ama bulamazsak sen de hatanı kabul et ama olur mu ?

video yu bulum ozaman az bekle

Schalke de hava cok soguk ama kar yok. yarin kar bekleniyormus ama schalke catiyi kapali tutar ve mac saati yaklasmasina 2-3 saat kala cati acilmis olur uefa kuralarina göre. zemin de isitlamali oldugu icin zeminde kar kalmaz ama dedigim gibi eksi derece bekleniyor mac saatinde.

Gelsenkirchen den selamlar :D

Heycan basti bana simdiden :b5:

düsseldorf havalimanina gidiyorum.. acaba ucak saat kacda iner ?

amrabat hiçbir yere koşamaz güzel kardeşim koşşada adama çarpar. ben hayatimda bu adam kadar sakar birini göremedim. adam sahada bütün futbolcularla çarpişiyor. bu adamin bu takimda oynamasi skandaldir. emrede belki müthiş degildir. ama en azinda ayaga pas yapar. amrabatin 1 tane olumlu yaptigi iş yok. amrabatin kadroya girmemesi lazim.

Schalke maçında kornerdi sanırım dönen topta çizgiden orta yuvarlağa doğru bakmadan çevirdiği bir top var Schalkeli oyuncuya geldi kontra yedik.. O pası Emre verse hala küfrediyorduk..

Schalke de hava cok soguk ama kar yok. yarin kar bekleniyormus ama schalke catiyi kapali tutar ve mac saati yaklasmasina 2-3 saat kala cati acilmis olur uefa kuralarina göre. zemin de isitlamali oldugu icin zeminde kar kalmaz ama dedigim gibi eksi derece bekleniyor mac saatinde.

Gelsenkirchen den selamlar :D

Heycan basti bana simdiden :b5:

aleykumselam osnabrück ten

maca bilet buldun mu??

Schalke maçında kornerdi sanırım dönen topta çizgiden orta yuvarlağa doğru bakmadan çevirdiği bir top var Schalkeli oyuncuya geldi kontra yedik.. O pası Emre verse hala küfrediyorduk..

ben emreyede çogu zaman küfrediyorumda bu amrabatta küfür dagarcigim genişledi. draxlere attigi top bir ilk degil. aynisini fener maçindada yapmişti. asil mesele o da degil. bu herifin hep ayni şeyleri denemesi sinirimi bozuyor. ya saga çek orta yap. yada topu sürmekte israr et. dortmund maçinda bastosu izledim 2 kişinin yanindn enfes geçti birde aamrabati düşündüm o pozisyonda futboldn sogudum.:D

Acaba kaçbin seyircimiz olacak:rolleyes:

Emre nin defansif neyi var galiba AMrabat demek istedin

Emre sacma sapan faul yapiyor bizim kendi kalemize yakin, gene gencler macinda yine yapti adamin arkasina celme atti durup dururken

bide Riera ya soralim onunde Emre mi Amrabat mi oynasin diye, kesin Amrabat der

Emre, Amrabat'tan daha dikkatli açık ve net evet saçma sapan faulleri var da.. Amrabat'ın yok mu bazen topu bırakıyor rakiple güreş tutuyor adam.. Emre ilerde kalmıyor Amrabat bir pozisyonda koşuyorsa bir pozisyonda ileride bekliyor..

ben emreyede çogu zaman küfrediyorumda bu amrabatta küfür dagarcigim genişledi. draxlere attigi top bir ilk degil. aynisini fener maçindada yapmişti. asil mesele o da degil. bu herifin hep ayni şeyleri denemesi sinirimi bozuyor. ya saga çek orta yap. yada topu sürmekte israr et. dortmund maçinda bastosu izledim 2 kişinin yanindn enfes geçti birde aamrabati düşündüm o pozisyonda futboldn sogudum.:D

Yetenek varda Zekasıyla birleştiremiyor.. Mesela topu almış gidiyor 3'e 3 pozisyon şut çekiyor yada saçma sapan orta açıyor.. Daha akıllı işler yapabilir..

Emre, Amrabat'tan daha dikkatli açık ve net evet saçma sapan faulleri var da.. Amrabat'ın yok mu bazen topu bırakıyor rakiple güreş tutuyor adam.. Emre ilerde kalmıyor Amrabat bir pozisyonda koşuyorsa bir pozisyonda ileride bekliyor..

ikiside kotu de benim tercihim amrabat olur, sunu bidefa da sag tarafta oynatsa ama o zaman hamit nolacak diye dusunuyorum

:asd::asd::asd::asd:

Geri
Üst Alt