ŞL 12/13 2. Tur M:2 | Schalke 2-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 12 Mart

Cevap: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke - Galatasaray | 21.45 | 12 Mart

hayır eboue den önce gelen ortaya bak bakim gelen topa mal gibi bakan takoz kim görürsün!! hahaha

Gerçekten sorunların var burda kime sorsan ebouenin o golde hatalı oldugunu görür gökhanın o topa ulaşması mümkün degil 3 metre olması lazım adamın göz doktoru tavsiye edebilirim

Gerçekten sorunların var burda kime sorsan ebouenin o golde hatalı oldugunu görür gökhanın o topa ulaşması mümkün degil 3 metre olması lazım adamın göz doktoru tavsiye edebilirim

hehe o dediğin tamam hadi git işine :lol::lol::lol::lol:

bide su var Takımın 1.Penaltıcısı Selçuk 2.side bence Riera olmalı çok kaliteli bir ayagı var ve istediği zaman roket gibi kullanabiliyor

hayır eboue den önce gelen ortaya bak bakim gelen topa mal gibi bakan takoz kim görürsün!! hahaha

orada Gökhan' ın yapabileceği hiç bir şey yok.

Bende sevmem Gökhan' ı ama başkasının hatasını ona yüklemenin bir manası yok

orada Gökhan' ın yapabileceği hiç bir şey yok.

Bende sevmem Gökhan' ı ama başkasının hatasını ona yüklemenin bir manası yok

eboue'de allahtan ayağı kaydı düştü hani, maç boyunca bindirmeler yapan pres yapan koşan-basan eboue'nin bir defa da ayağı kaysın veya kendini yere atsın olamaz mı yani..?!

bence net gökhanın hatası var hocam adam nerede ne zaman ve nasıl duracağını bilmiyor yaş olmuş 30 bu saatten sonra at sobaya odun diye yak! :yenieek:

gökhanı hiç sevmem ama bu açıdan bakınca top gökhanın kafasından geçiyor gibi görünür ama yan kameradan gösterse o top gökhanın çok uzağından geçiyor ayrıca gökhan arkasına bakıyor eboue yi görünce iki üç adım öne atıp ortaya geliyor adam ne bilsin eboue yere atlayıp kendi sahasında penaltı almaya çalışcak

Gökhan'ın sen doğa üstü güçlerinin olduğunu falanmı düşünüyosun ? Nasıl yetişsin o topa kim olsa anca öyle bakar orda sırf eleştircem diye de saçmalamanın lüzumu yok ...

gökhanı hiç sevmem ama bu açıdan bakınca top gökhanın kafasından geçiyor gibi görünür ama yan kameradan gösterse o top gökhanın çok uzağından geçiyor ayrıca gökhan arkasına bakıyor eboue yi görünce iki üç adım öne atıp ortaya geliyor adam ne bilsin eboue yere atlayıp kendi sahasında penaltı almaya çalışcak

hehe .. :yenieek:

Gökhan'ın sen doğa üstü güçlerinin olduğunu falanmı düşünüyosun ? Nasıl yetişsin o topa kim olsa anca öyle bakar orda sırf eleştircem diye de saçmalamanın lüzumu yok ...

saçmalayan sensin adam gibi bişey diceksen de yoksa devam et!

eboue'de allahtan ayağı kaydı düştü hani, maç boyunca bindirmeler yapan pres yapan koşan-basan eboue'nin bir defa da ayağı kaysın veya kendini yere atsın olamaz mı yani..?!

bence net gökhanın hatası var hocam adam nerede ne zaman ve nasıl duracağını bilmiyor yaş olmuş 30 bu saatten sonra at sobaya odun diye yak! :yenieek:

Sen Eboue yi savunmak için Gökhan' ı suçluyorsun. orada hata %100 Eboue de. ayrıca bu sene Eboue o dediklerini pek yapmıyor ki kendini yere atması dediğin gibi bir kez olsa eyvallah ama alışkanlık haline geldi Eboue de bu durum

Sen Eboue yi savunmak için Gökhan' ı suçluyorsun. orada hata %100 Eboue de. ayrıca bu sene Eboue o dediklerini pek yapmıyor ki kendini yere atması dediğin gibi bir kez olsa eyvallah ama alışkanlık haline geldi Eboue de bu durum

eboue'nin hatası yokmu dedim ben ama adam en azından maçın en iyilerindendi anlatabildim mi? Göhkan zan 60-70dk falan kırmızı kart görse hepiniz ana avrat küfür ediyordunuz şuan gökhan'a! buda var!

eboue'nin hatası yokmu dedim ben ama adam en azından maçın en iyilerindendi anlatabildim mi? Göhkan zan 60-70dk falan kırmızı kart görse hepiniz ana avrat küfür ediyordunuz şuan gökhan'a! buda var!

yediğimiz gol pozisyonu nu tartışıyoruz sanıyordum. Ayrıca belirtim Gökhan' ın oyununu sevmediğimi o yüzden Gökhan' ın kötü veya iyi olduğunu kanıtlama ihtiyacı ikimiz içinde yok

582418_10151542901860421_360008578_n.jpg

Takım sahaya çıktığında, tek bir ağızdan kükreriz. Sen de kükre, takıma gidecek mesajda senin de adın olsun. Aslan Avda.

Nike başkan yazmış

Aslına bakarsanız defansın göbeğinde var olan oyuncular GS' de oynayacak kapasitede adamlar değiller, ne Gökhan nede Dany bu adamların kapasitesi bu kadar iyi niyetle oynuyorlar, Sabri ha keza gerçekçi olalım bu kadar üzerlerine gitmenin mantığıda yok elimizde var olan malzeme bu ;) hep destek tam destek.

Bismillahirrahmanirrahim

544189_507520752627596_956067864_n.jpg

Amin.

yediğimiz gol pozisyonu nu tartışıyoruz sanıyordum. Ayrıca belirtim Gökhan' ın oyununu sevmediğimi o yüzden Gökhan' ın kötü veya iyi olduğunu kanıtlama ihtiyacı ikimiz içinde yok

sadece sana demedim zaten evet yediğimiz golu tartışıyoruz evet ebouenin hatası var ama en azından maçın en iyilerinden di benim için affetdici bir neden. Gökhan içinde demek istediğim benim için pozisyonunun nasıl başladığı önemli..

Sol kanadımıza uzun bir top atılıyor, tomic koşuyor topu alıyor rahat rahat düzeltiyor, bakıyor ve orta yapıyor ama adama basan yok kademe yok! Orta merkezein biraz arkasına geliyor yani stoper mevkisine ve gökhan yanlış pozisyon alıyor .. anlatabildim mi? eboue'nin hatası konuşulacak en soy şey.. :yenieek:

Geri
Üst Alt