ŞL 12/13 2. Tur M:2 | Schalke 2-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 12 Mart

Cevap: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke - Galatasaray | 21.45 | 12 Mart

Yüzde 99 4-5-1 çıkcaz gscimbom portalinde yanlış haber var.O basın toplantısında drogba oynayacak diye bir şey demedi ayrıca aynı sitede muhtemel 11'lere de 4-5-1 yazmışlar yani siteyi hazırlayanlar daha dikkatli olmalılar.

Basın toplantısında değil, toplantıdan sonra Irmak Kazuk'a yaptığı açıklamada dedi Drogba'nın ilk 11'de olacağını.

burak sneijder ve drogba kurgusu yanlış bence ileride. ortada daha çok basan melo selçuk emre çolak ve hamit dörtlüsü olmalı ve ileride tek forvet arkasında sneijder oynamalı..bu maçta önce defansı düşünmeliyiz.

Ynt: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke - Galatasaray | 21.45 | 12 Mart

Arkadaşlar rüyamda çok güzel şeyler gördüm. Bu turu geçiyoruz Allah'ın izni ile.

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

60 lara kadar gol yemezsek umudumuz artar.ayrıca schalke panik yapacaktır. çünkü o dakikadan sonra atacağımız bir gol bize turu getirir...

schalke çok organize bi takım dortmund maçını baştan sona izledim.çok kötü şeyler düşünmek istemiyorum ama çok zor maç olacak.

Allah'ım Ne Olur.

Gercekten onemli bir mac ancak bu maci bir sekilde gecip son 8 e kalsak dahi bir turlu kupaya inancim olusmuyor 2000 deki kadar. Cunku belki bir kac gececegimiz takim var ama er gec oynayacagin real madrid bayern gibi takimlari elemek cok ama cok zor .Ligi boslayip bu kupaya odaklansak bile hic bir seyin garantisi yok

Cevap: Ynt: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke - Galatasaray | 21.45 | 12 Mart

Arkadaşlar rüyamda çok güzel şeyler gördüm. Bu turu geçiyoruz Allah'ın izni ile.

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ben de 2-1 yenildiğimizi gördüm, golü Riera atmıştı.

Ynt: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke - Galatasaray | 21.45 | 12 Mart

60 lara kadar gol yemezsek umudumuz artar.ayrıca schalke panik yapacaktır. çünkü o dakikadan sonra atacağımız bir gol bize turu getirir...

60 lara kadar gol atamazsak bence biz telaslaniriz umut vs tum forvetler girer oyuna

GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bana da 90 dakika 1-1 bitecek gibi geliyor.

bugun kadro eleştirilerini-hocaya eleştirileri-oyunculara-yönetime eleştiriyi maç başlayıncaya kadar bırakın.

bugun ruh-mücadele yanında akıllı oyuncularımızda var.

snejder-drogba-hamit-eboue bu tarz maçları tatmış adamlar. maç başa baş geçecekdir.

defans anlamında huntelarr olmaması iyi g.zan oynayacaksa.

orta sahada ilk yarı boyunca basmalı-dengeyi onlara vermeden onları strese sokmak gerekli.

bu maçta kontra-organizasyon değil, duran toplar çok önemli. hadi bakalım aslanlar savaşın.

Cevap: Ynt: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke - Galatasaray | 21.45 | 12 Mart

Ben de 2-1 yenildiğimizi gördüm, golü Riera atmıştı.

Niye moral bozuyorsunuz? Böyle rüyalarınızı maçtan sonra yazın lütfen :)

Erken uyanmışsın abi. Son dakikada Hamit'in attığı golü kaçırmışsın. Bu maç 2-2 biter (Şansal mode on).

rüyamda 4-0 yeniyorduk beyler ilk golü amrabat 1. dakikada atiyordu kaleciyle karsi karsiya kalarak 2. ve 3. golü burak atiyor ve 4. golü hamit atiyordu :D

4-1 kazanırız :ka21:

Beyler 2 kere gordüm rüyamda.2sindede çok aptal bi gol yıyoduk..Maç 2-2 bitiyordu..İçimde nedense bir umut var.

her maç hamit diyoruz.

hamit-melo-selçuk hayatının maçını oynayacak bizde.

bu maçta hamit bence çoşacakdır. herkes drogba-burak-snejder diyor ama ben hamit diyorum. bu kez direk değil kaleciye gömecek içeri.

maçı duran toplar alır bence, 4-5 korner kullansak 1-2 sinde golü bulmak çok önemli.

gol atamazsak ilk 60 dakikada skor onlara döner leverkusen maçı ozaman olur.

huntelaar-jones olmamsı iyi bizim için. hucum gücü olarak en az %20-30 kayıptalar. zaten defansları ahım şahım değil.

bu maç

duran toplar-şutlar-pozisyon sonrası dönen topları almakda.

alan savunması olmalı. ileride basmak arkada açık alan demek-hızlı oyuncumuzda yok. fiziksel olarak kötü değiliz yeterki aptalca pas hataları yapmayalım-top tutalım. elbet gol olacakdır maçta, turu atlarız ve bundan sonra bizi kimse tutumaz ligte. şpl için konuşmak hayaldir. rakip kim gelirse gelsin zor olacak.

Şu maçta 2 büyük şansımız var..Huntelaar ve Jones'un olmaması ve takımın hafta sonu en iyi futbolunu oynaması...BU azim sürerse eleriz Schalkeyi..

Fena kazanicaz bak...

Gençler bugün stadın yüzde 80 i Türk olacak deniyor..

Bilgisi olan var mı ?

Ilk macta Schalkenin eksiklerinden bahsediliyordu,asil bu macta cok kritik eksikleri var,uzun süre sakat olan papadopoulus arti cok begendigim bir futbolcu Jones,Huntelaarin oynamiyor,yedegi Marciada sakat,golcü futbolculari yok.

Benim bildigim Terim kontrollü baslayip macin gidisatini beklemek yerine baskili baslayip sok bir gol bulup avantajli duruma gecmek isteyecektir.

Geri
Üst Alt