ŞL 12/13 2. Tur M:2 | Schalke 2-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 12 Mart

Cevap: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke - Galatasaray | 21.45 | 12 Mart

her maç hamit diyoruz.

hamit-melo-selçuk hayatının maçını oynayacak bizde.

bu maçta hamit bence çoşacakdır. herkes drogba-burak-snejder diyor ama ben hamit diyorum. bu kez direk değil kaleciye gömecek içeri.

maçı duran toplar alır bence, 4-5 korner kullansak 1-2 sinde golü bulmak çok önemli.

gol atamazsak ilk 60 dakikada skor onlara döner leverkusen maçı ozaman olur.

huntelaar-jones olmamsı iyi bizim için. hucum gücü olarak en az %20-30 kayıptalar. zaten defansları ahım şahım değil.

bu maç

duran toplar-şutlar-pozisyon sonrası dönen topları almakda.

alan savunması olmalı. ileride basmak arkada açık alan demek-hızlı oyuncumuzda yok. fiziksel olarak kötü değiliz yeterki aptalca pas hataları yapmayalım-top tutalım. elbet gol olacakdır maçta, turu atlarız ve bundan sonra bizi kimse tutumaz ligte. şpl için konuşmak hayaldir. rakip kim gelirse gelsin zor olacak.

En son hangi macta kornerden gol bulduk hatirlayamiyorum

Eğer Drogba, Sneijder ve Burak birlikte başlayacaksa şu şekilde dizilseler fena olmaz sanki;

[

Ciddimisin Talha ?

Çok ciddi değilim tamamen salladım bişeye dayanarak (futbolla en ufak alakası olmayan bişey, anlatmasam iyi :D)

Ama şöyle diyim, oynadığımız kötü oyuna rağmen inanılmaz şanslı oluşumuz (Huntelaar, Jones, Papadapoulos falan yok ve şu ana kadarki diğer şanslı olaylar) tura inanmamı sağlayan en büyük etken. Yani bi şekilde turu geçeceğiz sanki.

Burak'ı falan kanata çekip macera aramaz umarım hoca.

663124_Galatasaray_SK.jpg

Drogba hayvani oynarsa tur gelebilir,aksi halde zor.

Sneijder,Drogba,Selçuk bu 3'lü çok önemli.Sneijder umarım iyi oynamaya başlar.

Bir de bence bizim açımızdan en büyük avantaj skoru koruma derdimizin olmaması.

Allah korusun 2-0 geriye düşsek bile atacağımız 2 gol tur demek.

Bu sene her şartta gol yemeyi başardığımız için gol yememek yerine atmak için oynayan bir Galatasaray her zaman daha başarılı olur.

Çok pis gaza getiriyor tavsiye ederim

[video=youtube;w0uJk5cIf4A]https://www.youtube.com/watch?v=w0uJk5cIf4A[/video]

şimdi maçlar ferit şahenkin patron olduğu kuruluştan yayınlanıyor, tüm kadro fenerli olduğu için, maçı izlemediğin zamanda gol olsa anlamıyorsun, sade bir gol oldu deyip geçiyorlar, coşku yok yani.

Çok güzel bir ortam oluştu takım için. Medyanın " Bu GS Schalke'yi kesin eler." havası kayboldu. Taraftarlar içeride ki Cluj maçı sonrası gibi pek bir umutlu değil. Fb taraftarı Schalke'nin turu geçeceğinden çok emin. Bu tam GALATASARAY HAVASI'dır. Siz rahat olun beyler.

Burak'ı falan kanata çekip macera aramaz umarım hoca.

663124_Galatasaray_SK.jpg

Drogba hayvani oynarsa tur gelebilir,aksi halde zor.

Sneijder,Drogba,Selçuk bu 3'lü çok önemli.Sneijder umarım iyi oynamaya başlar.

Bu kadronun sahada dağılımı da çok önemli (tabi oyun anlayışı da. Top şişrme asıl amaç olmamalı)

Top rakipteyken:

Bizdeyken:

Turu geçeceğimize inancım tam zaten Galatasaray bize inanmayı öğretti tur bizim olacak inşallah.

İlk maçlarda biz dünyaca ünlü transferleriyle dünyanın gündemindeydik taraftar falan bir gaz içindeydi rakipse son 10 maçta inanılmaz kötü bir tablo çizmişti ve gelip arenada çok iyi top oynadılar ama buna rağmen 1 1 le döndüler ki o maçta bizimde çok fazla pozisyonumuz vardı.Şimdi bu maçta rollerin değişeceğini düşünüyorum onlar çok iyi gidiyorlar biz ise berbat ama bunu 1 cl maçıyla değiştirebiliriz.

Maç içinde en az 4 5 gol pozisyonuna gireceğimize inanıyorum umarım çoğunu gol atarız.

1 gol atacağımızı düşünüyorum ama olurda 2. golüde atabilirsek tur bizde çünkü 3 gol yiyeceğimizi zannetmiyorum.

Akşama doğru gaza getirici videolar bizleri bekler :yenieek:

Allah yardımcımız olsun.

Şans da yanımızda olsun.

Allah' ım bugün çeyrek finali nasip et bizlere. Çok dua edelim bugün..

Çok erken başladı ya el ayak titremesi.

Yıllardır ilk defa böylesine güzel bir şampiyonlar ligi heyecanı yaşayacağız. En son Madrid maçından sonra ne zaman görürüz acaba diye beklediğimiz gün bugün.

Bu akşam uzun zamandır yapmadığım bir şey yapıp maçı fanatik Beşiktaşlı babamla izleyeceğim. Her zaman uğuruna inanmışımdır, umarım yine öyle olur.

------------muslera

eboue semih gökhan riera

amrabat hamit selçuk emre

--------sneijder

--------burak

-------(drogba)

Tek bir şeyden eminim, ASLANLAR GİBİ SAVAŞACAĞIZ.

CL müziğini akşamlarını yaşamayı özlemiştik bu sene kavuştuk. Hem de final gibi maça çıkıyoruz şimdi. Milan'ı 3-2 yendiğimiz maçı bilenler hatırlar bu duyguyu.

Allah yardımcımız olsun.

az önce hıncalın yazısını okudum adam 1-0 Galatasaray'a yetez ilk maç gol yediği için maçı 2-0 kazanmalı diyor 1-0 da maç penaltılara gider diyor şaştım kaldım

günaydın beyler, bugün mü koyuyoruz bunlara :)

Çok heyecanlıyım bu gün,bu gün kazanır mıyız kaybeder miyiz bilmiyorum ama şu kesin;müthiş bir mücadele verecek takım.

Geri
Üst Alt