ŞL 12/13 2. Tur M:2 | Schalke 2-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 12 Mart

Cevap: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke 2-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 12 Mart

Onu bunu bilmem. Ic ve dis hainlere kapagi o bicim taktik. Artik sezon sonuna kadar susar dübükler.

En cok da Fatih Terim ve Hamit icin sevindim. Neden biliyormusunuz?

Turu gectigimiz icin Hamit´in oyunu övülüyor ya, gecemeseydik yine elestirilecekti. Gol atti ya, büyük futbolcu oldu. Hassss

Fatih Terim´in 1.5 senede yaptiklari cöpe atilirdi bugün kaybetseydik. Istifa diyenler cok olacakti. Ya simdi? Büyük Terim. Hassss

Doluyum arkadaslar. Kusura bakmayacaksiniz bugün. En cok icimizdeki dübüklere doluyum. Bugün ceza veremezsiniz bana

Sneijder ve Drogba 2 hafta içinde kondisyonlarını takım seviyesine çıkartırlar bence

Gökhan'ı Spartacus'e koy oynar.

bence kondisyonumuz düşük degildi sneijder drogba hariç sadece psikolojik olarak geri çekilme ihtiyacı duyduk

bunun piskolojik durumu olusmasi icin rakibin ile bas edememe nedeni olmasi lazim, bundan dolayi "kondisyon" eksikligi olarak nitelendirdi renkdas..

bu tempoda mac oynamaya takim halinde hazir oldugumuzda problem kalmaz (ki lig biter tahminimce o gün)

Bu maç, lig performansımız açısından da dönüm maçı olacaktır. Sezonun en iyi futbolunu oynadık özellikle ilk yarı. Takımın kendine güveni geldi, ligde de seri galibiyetlerle şampiyonluk gelecek.

O değil de Spor Gecesi'nde Twitter paylaşımlarını veriyorlar ne çok Galatasaraylı varmış yahu hem voleybol, hem basketbol, hem futbol camiasında, oyuncular hem de bunlar.

Allah rızası için bir kere ligde de ilk yarıdaki oyunumuzu oynayalım ligimizin kazmalarına karşı. Efelenmek, dayılanmak nedir görsünler.

varya ülke puanımızda iyi artıyor ha :D

Sneijder ve Drogba 2 hafta içinde kondisyonlarını takım seviyesine çıkartırlar bence

Bu sene biraz zor renktaş onların fiziken %100 olması ama gelecek sene dağıtacaklar ortalığı. Bu sene de çok faydalılar kesinlikle orası ayrı

251f85ca8b6f11e299a722000a9d0ee0_7.jpg

Sneijdere dikkat :asd:

Burak Yılmazın performansını gören ve izleyen Trabzonlular kahroluyodur arkadaş :)

A'dan Z'ye(X ve Q varsa onlarıda tabi)emeği gecen herkesi kutlarım. Yönetim-Futbolcu-Taraftar bu zaferi sonuna kadar haketmiştik. 2 sene önce küme düşmesi konusulan takımın şuan geldiği nokta inanılmaz. Kimseyle dalga gecmeden, eski defterleri acmadan doya doya kutlayalım.

Bunların , maç öncesi 5 olur 10 olur dediklerini bilseydim rahat rahat maçı izlerdim :D

Geri
Üst Alt