ŞL 12/13 2. Tur M:2 | Schalke 2-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 12 Mart

Cevap: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke 2-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 12 Mart

4 tane kontratakta top ezdi drogba, hadi drogba oyunda kaldı tamam tecrübe boy pos anladık, 2. golü yemeden önce schalke yürüye yürüye geliyordu sağdan neden amrabatı golü yemeden önce almadı , kaç tane insan izleyemedi son dakikaları

Eleştirmek için eleştirdiğinin farkında mısın ?

Hoca ahmet mehmet maçı izleyemiyordur şimdi deyip oyuncu mu değiştirmeli ?

Hoca bir şey denedi ve başarılı oldu skor alamayınca iyi oyuna rağmen eleştiriliyor skor alınca değişiklikler ve zamanları eleştiriliyor yani kısaca sevmiyorum başarısız gitsiz deseniz sorun yok ama kulp bulma çabası sıkıntı. Keşke her renktaşım sevmeme nedenini ve beğenmediği yönlerden kurtulmak için yapılması gerekenleri söylese de kestrip atmak yerine bir kez olsun doğru yolu gösterme yoluna gidilse.

Bana kalırsa hoca cesur bir şekilde çıktı erkek gibi biz bu maçı hücum ederek gol atarak alacağız dedi ve ilk yarı bunu yaptı 2. yarı onlar bastırdı bizde koruma duygusuyla hareket ettik hoca kanadı güçlendirdi sonra pres yapan forvet aldı değişiklikler yerindeydi.

Bunların , maç öncesi 5 olur 10 olur dediklerini bilseydim rahat rahat maçı izlerdim :D

Gece gece ne güldüm bir bilsen )))) Bu kadar ezik olunur mu? Evet olanlar var. ))) Kendi kendini ayıplayana ezik denir.

251f85ca8b6f11e299a722000a9d0ee0_7.jpg

Sneijdere dikkat :asd:

Drogba neyi gösteriyor öyle fenerlilere mesaj mı var acaba :D

12 Mayıs: Kadıköy

12 Ağustos: Erzurum

12 Mart: Gelsenkirchen

Zaferlere alışığız aslanım.Asaletin yeter...

bu gece uyumak yok !!!!! :troll: :)

Ama uA :sad007: :asd:

Cevap: Ynt: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke 2-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 12 Mart

Fırıncı ekmek yapar, kasap et satar, Fatih Terim Teknikdirektörlük yapar.Hocanın işine karışılmamalı.

aykut kocaman da teknik direktör.takımlar her zaman başarılı değillerdir ve başarısızlıkların ardından ilk kovulanlar teknik direktörlerdir.örneklemeniz doğru değil.ama ben kendi adıma yanıldım bu maç için

Drogba, Sneijder ve Burak aynı anda oynayamaz diyenlere de iyi cevap oldu bu maç, başta Sergen Yalçın.

Henüz yeni kendime gelebildim. O kadar çok haber, yorum okudum. Video izledim, resimlere baktım. Ama birşey dikkatimi çekti.

Schalke taraftarına helal olsun diyorum. Aralarda 3er 5er taraftarımız vardı her tribünde ve gollerde deli gibi sevinenleri gördüm fakat buna ragmen Almanlar gayet uygar biçimde izlediler. Darısı bizim ülkemize.

Henüz yeni kendime gelebildim. O kadar çok haber, yorum okudum. Video izledim, resimlere baktım. Ama birşey dikkatimi çekti.

Schalke taraftarına helal olsun diyorum. Aralarda 3er 5er taraftarımız vardı her tribünde ve gollerde deli gibi sevinenleri gördüm fakat buna ragmen Almanlar gayet uygar biçimde izlediler. Darısı bizim ülkemize.

Schalke taraftarının %80 i yaşlıydı zaten abi :asd:

:oks:

What about ''Psikolojik üstünlük'' gardashhh ?

Bu galibiyet Tunahan'a armağan olsun.

Maçın tekrarı başlıyor. ( Ntv )

Sampiyonlar Liginin boy ortalamasi en uzun olan iki takimindan(digeri Bayern Münih) birini eledik. Bize gelecek sezon boyu 1.86'dan fazla olan hava hakimiyeti iyi olan bir stoper lazim.

HARLEM SCHALKE :trollface:

Herkese hayırlı geceler,nice nice zafer ve tarih akşamlarında buluşmak üzere.

CİMBOMBOM..Şampiyonsun laaannn..

Geri
Üst Alt