ŞL 12/13 2. Tur M:2 | Schalke 2-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 12 Mart

Cevap: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke 2-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 12 Mart

Golleri birde arab spikerden dinleyin :D

Son golde halas halas halas :D :D

[video=youtube;-yUISNuaVOw]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-yUISNuaVOw[/video]

Burağın golünden sonra Allahh Allahhh demesi, zeki alasya-metin akpınar filmlerindeki zeki alaskanın repliğine benzemiş :D

ozetleri simdi tekrar tekrar izledim schaklein her iki golunu melo cikartabilirdi kafasini sigriyor her ikisinide.

AW: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke 2-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 12 Mart

Beyler şu an NRW eyaletinin bir köşesinde okuyorum ve Almanlara dolu olan bir barda maçı izledim. Arkadaşlarım Schalke içindir ve çoğu sayıda Schalke li vardı, bağırarak sevinmek ayrı ayrı koymuştur bunlara

En Büyük Cimbom

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2

biga_s04_gala_002-scaled(1).jpg

306382_255762651125412_705514298_n.jpg

Schalkeli dayı böyle sigara iciyordu eminim bu filmdeki replikleride icinden geciriyordu:asd:

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLL Umuuuut, 2-3

Tur geldiiiiiiiiiiiiiiii.....

Genelde umudumu cabuk kaybederim ama bu macta geri düşmemize ragmen hic öle hissetmedim nedenini bende bilmiyorum belkide iyi futboldandır ilk yarı sezonun en iyi topunu oynadık bence bu senenin en iyi topuydu manu macındanda iyidik ayrıca umudumu taze tutmamdaki en buyuk sebeplerden biride atkılı bir dayı vardı schalkeli 2-3 kere gösterdiler adamı galiptende magluptenke adam somurtup duruodu dedim tamam aga bu tur bizim bide bu sigaralı dayı işte:asd:

Bu arada bu gece 4,5 mn € kazandık..

18 bin küsür takım puanımız vardı hem galibiyet hem ceyrek final bonusu olmak üzere 20 küsürata gectik Allah nasip ederse seneye belkide clye 2. torbadan katılıcaz..

Bu arada bu gece 4,5 mn € kazandık..

18 bin küsür takım puanımız vardı hem galibiyet hem ceyrek final bonusu olmak üzere 20 küsürata gectik Allah nasip ederse seneye belkide clye 2. torbadan katılıcaz..

4,5 degil, 10 milyona yakin bi para, tam rakami bilmiyorum.

4,5 degil, 10 milyona yakin bi para, tam rakami bilmiyorum.

Sadece bu mac özelinde 3,5 mn € tur 1 mn € galibiyet primi var.. türk parasına cevrilmiş hali 10 küsürdür öbür türlü ihtimali yok..

İstanbuldaki mac hasılatı zartı zurtu katarsak belki 10 mn civarı yapabilir..

Galibiyet tüm camiamıza hayırlı ve uğurlu olsun. Geçen hafta burada tur Galatasaray' ımıza hayırlı olsun dediğimde bir çok renktaşın tepkisine maruz kalmıştım. Hamiti eleştiren ranktaşlarımda vardı, onlarada güzel bir cevap olmuştur. Hamit beni yanıltmadı ve dahada iyi olacak inşallah. Maçın detayını daha sonra yazarım herkese iyi geceler.

Son olarak turu geçtiğimiz için 3.9 galibiyet bonusu olarakta 1 milyon avro kasamızda.

Oyuncularimizin ellerini kalbine attigi anin fotografi varbi acaba birinde ?

Sadece bu mac özelinde 3,5 mn € tur 1 mn € galibiyet primi var.. türk parasına cevrilmiş hali 10 küsürdür öbür türlü ihtimali yok..

İstanbuldaki mac hasılatı zartı zurtu katarsak belki 10 mn civarı yapabilir..

Hayir. Bu mac 3,9 mio + 1 mio galibiyet. Ve bunlara da tabi ki ceyrek finaldeki arenada oynanacak macin hasilatini ve toplam gelirlerini katacaksin, sonucta bu maci almasaydik o hasilatta olmayacakti, yani o gelirleri de katmalisin. Bu mac bize yaklasik 10 milyon € kazandirmistir.

takimi köln yoldik ama buyuk olaylar cikti otobisin icine mesela girdi otobus duman altinda kaldi gökhan zan cok hazar aldi kendini zorla disari ati bir savunmaci o vardi oda o dumanlarin altinda zor kendine ati

Geri
Üst Alt