ŞL 12/13 2. Tur M:2 | Schalke 2-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 12 Mart

Cevap: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke 2-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 12 Mart

bu formada kimlerin imzalari var biliyiormusun :D

ugur tunekerden basla. hagiler hakan sukurler korkmazlar faith hoca... 93-94 den beri efsanelerin hepsi var bu formada :asd:

Evet maç esnasında da farkettim , o formaya servet teklif etsen satmaz.

Madem o kadar iyi o takım niye CL de turu geçemedi chelsea den 5 yedi

1. O takım bir dahaki sezon Hakan yerine Jardel ve Arif eksiğiyle Milan'ı eleyip çeyrek finale kaldı ŞL'de. Real Madrid'e elendi çeyrek finalde de.

2. Elendiğimiz sezonda da grupta Chealse, Milan ve Herta Berlin vardı. Milan sonuncu oldu o grupta. Bu seferki grup Manchester, Braga ve Cluj. İkisini kıyaslarsan farkı anlarsın.

3. Chelsea'den 5 yedik. Ama misal Herta Berlin'i(bugünün Schalke'si olarak düşünebiliriz) deplasmanda 4-1, yine o dönem formda bir İspanyol takımı Mallorca'yı deplasmanda 4-1 yendik.

galatasaray_schalke_04_maci_ozeti_golleri_muhtesem_pozisyonlari_h7565.jpg

Şaka mı bu ?

O takım şu an olsa Barcelona hariç,diğer eşleşmelerde ciddi şansı olan bir takımdı.

Cevap: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke - Galatasaray | 21.45 | 12 Mart

Kadro kesinlikle ilk maça benzer olmalı ama iyi motive olmuş ve basit oynamalılar.. Dany ve Melo gereksiz işler yapmamalı özellikle Melo toplamalı ortasaha'yı gerekirse yanina Yekta monte edilmeli Hamit yerine.. Jonesde olmayacak ortasaha hakimiyetimizde olmalı.. Selçuk-Hamit(Yekta)-Melo 3lü ortasahası sürekli kesmeli.. Melo 3.stoper gibi sürekli arada girmeli ki Semih ve Dany beklere yardıma gitsin.. Eboue çabuk geri dönmeli.. Riera yalnız kalmamalı.. Sneijder-Drogba-Burak üçlüsü iş yapar gününde olurlarsa ancak havadan Drogba'ya şişirmek hem Drogba'yı çok yoruyor hemde etkisiniz azaltıyor Sneijder'e yerden oynamak daha mantıklı 2'ye 1 ve dikine paslarla defans arkasına daha rahat kaçar Burak çünkü Schalke savunması aşırı ağır..

Fatih Terim miyim neyim 2 gün önce bunu yazdım öyle de oldu :yenieek: Yekta yerine Hamit demiştim sadece ama Hamit gerekli mücadeleyi gösterdi ilk yarıda.. Dediklerim oldu Burak'ın golüde dehil :D

Süperiz gençler :) yıktık bulunduğumuz yerleri. Diğer takım taraftarları desteklesinler cimbomu, yarı finale çıkarsak şampiyonlar ligine doğrudan ve eleme şeklinde katılacak takım sayısı üçe çıkıyor uyandırıyım da sonra demedi demesinler.

UEFA kupasını aldığımızda daha ilk maçımızda bu takım final oynar diyen Fenerli dostlarımız vardı, bizler ayrı takımları tutsak da aynı ülkenin vatandaşlarıyız unutmayın.

Süperiz gençler :) yıktık bulunduğumuz yerleri. Diğer takım taraftarları desteklesinler cimbomu, yarı finale çıkarsak şampiyonlar ligine doğrudan ve eleme şeklinde katılacak takım sayısı üçe çıkıyor uyandırıyım da sonra demedi demesinler.

UEFA kupasını aldığımızda daha ilk maçımızda bu takım final oynar diyen Fenerli dostlarımız vardı, bizler ayrı takımları tutsak da aynı ülkenin vatandaşlarıyız unutmayın.

Abi yok öyle birşey inanmayın .

BFN7q4oCYAIQ_GZ.jpg

hmm pek bi fark yok sanki,sadece önde görünüşü :cool:

1.5 senede basardiklarimiz gercek anlamda bir basari öyküsüdür. Tükenmis bir durumdan Sampiyonlar Ligi ceyrek finaline uzanan bir yol.

50 haftadir federasyon ve devletin düsmanligina ragmen liderligi kimseye birakmayan bir Galatasaray.

Ve biz hala Fatih Terim´e yetersiz diyebiliyoruz, Hamit´e saydirabiliyoruz, hatta 2 gün sonra Drogba´ya bile burun kivirabiliyoruz.

Seninle gurur duyuyorum Galatasaray. Tesekkürler Baskanim, tesekkürler Imparatorum, tesekkürler Aslanlarim

Yaşını 23 yazmışsın ama bence 13den fazla değildir keza 23 yaşındaki biri o yıllarda Türk takımlarını vs az birazda olsa hatırlar..

Şu maç sırasında forumda yazanları da anlamıyorum. Maçı internet başında nasıl takip edebiliyorsunuz. Hadi ettin diyelim yazdığınız esnada pozisyonları falan kaçırmıyor musunuz. Rahat rahat oturup o heyecanı yaşasanıza. Ayrıca yazsan ne olur kim okuyor o esnada yazılanları. Bir de sayfalar dolusu "Gooooooool" yazıları var ki o daha da vahim :rolleyes:

Ben telefon ve kumandayı bile uzaklaştırdım sallar kırarım diye :lol:

O değil de maçtan önce birisi vardı . Bu iş sinerjiyle falan olmaz göreceksiniz fark yiyeceğiz , maçtan sonra buradayım diyordu. O birşeyler yazabildi mi ben görmedim de.

helal

Biz 2000´lerde 5-6 yillik bir büyümeden sonra ceyrek finali görebildik. Tarihimizin en büyük basarilarindan birtanesiydi.

Bugün 1.5 yillik yapilanma sonucunda ceyrek finaldeyiz. Umarim bundan sonra yapilanlari takdir etmeyi de ögrenir bazilari.

Bu büyüme her sene devam edecek bundan sonra. Seneye daha da kusursuza yakin bir takim yaratilacaktir.

Artik takdir edin, destek olun, cok bilmislik yapmayin. Yeter artik lütfen

92-93 te 10 yaslarindaydim as rom macimizda bu forma vardi

franffurta karsi da öyleydi

40 bin türk vardi macta fenerlisi besiktaslisi trabzonlusu bir yumruktuk

ne oldu bize yav ??????????????:SS::SS::SS::SS::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007:

aziz yıldırım çarptı türk futboluna ne olacak

Geri
Üst Alt