ŞL 12/13 2. Tur M:2 | Schalke 2-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 12 Mart

Cevap: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke 2-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 12 Mart

[video=youtube;RExAGEA9rsY]https://www.youtube.com/watch?v=RExAGEA9rsY[/video]

Ercan Taner: Schalke bitti hersey bitti demesi cok güzeldi. Bir an Belcika macinda 10 defa mac bitti demesi aklima gelmisti.

dünkü maçtan önceki avrupada alınan puan tablosu.. daha güncellenmemiş hali.dünkü galibiyet puanı ve turu geçme puanlarıda eklenince baya bir iyi gözükecek gibi :D

UEFA Team Coefficients 2012/2013

21.520 puan olacağız sanırım.Bu kaynak uefanın değil,uefanın sitesinde şuanda güncel olmayan puanımız 18.520,galibiyet için 2 puan,çeyrek finale kaldığımız içinde 1 puan alacağız,toplamda 21.520 olacak ;)

Member associations - UEFA rankings - Season club coefficients – UEFA.com

5 dakikada şansın da yardımıyla bulduğumuz iki gol, oyunu değiştirip turu bize getirdi. Hamit'in golü çok önemliydi.

Müthis bir mac oldu, zor dayandim valla, bu kadar heyecan da olmaz ki..

Müthis bir mac oldu, zor dayandim valla, bu kadar heyecan da olmaz ki..

aynen ya dakika 70 oldu bende basladi resmen...

son dakikalarda hele maci kapatmak istedim ama sonunda bir GOL oldu ve delirdim :ayatollah:

Maçın tekrarı başladı. ( Ntvspor )

Arap spiker

[video=youtube;DYXD7mtEzXw]https://www.youtube.com/watch?v=DYXD7mtEzXw[/video]

Tribünden son dakikalar ve Umutun golü..

[video=youtube;gX9vt4IPdxs]https://www.youtube.com/watch?v=gX9vt4IPdxs&sns=tw[/video]

Nasil sans ya, haksizlik yapmayin.

Almanlari 1. yari resmen sahadan sildik sildik.

Ayrica adamlarin iki pozisyon'u net foul + Burak'in penalti pozisyon'u var, tartisilir. Ama Schalke'ye de verilmeyen penalti var (Melo)

Tribünden son dakikalar ve Umutun golü..

[video=youtube;gX9vt4IPdxs]https://www.youtube.com/watch?v=gX9vt4IPdxs&sns=tw[/video]

Almanlar ve Türkler yanyana maç izliyorlar.Adamlar bizden 100 sene ilerdeler.

Kesinlikle kendi adima unutmayacagim bir mac. Hersey süper di ya. Takimim burda, CL, ceyrek finali.. :b5:

Neyse hadi daha biraz yorgunluk var ben kactim.

Ne şanşı , şanş yardımsız turlamak için admaları ille de 4 ya 5-0 yenmemiz mi lazımdı.

Tabi bu tür maçlarda şanş her zaman lazım.

Barca 4-0 net bir skorla yenmiş ama çokta şanşlıydı.

Maç 1-0 , Niang golü atsa barca'nın işi çok zor.

[video=youtube;n96Offcj4wQ]https://www.youtube.com/watch?v=n96Offcj4wQ[/video]

Cevap: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke 2-2 Galatasaray | 2.Y | 12 Mart

Eğer elenirsek tek suçlu ilk yarıdan sonra takımı bu halde oynatan Fatih hocadır. Kendi korkusunu takıma da yansıtıyor. Artık iş şansa kaldı...Bu ilk yarıdan sonra turu bırakır gelirsek yazıklar olsun.

Abi bu Terim hangi kafada? Ne diye Sneijder'i oyundan alıyorsun 3'dür aynı şey yeter artık cidden. Net bi şekilde gitti tur yazın bunu.

terim hoca falan değil arkadaş..illa 3 yesin sonra değişiklik yapacak :mad::mad:

Fatih hoca müdahale etmezse tur gidecek..

Tur giderse sorumlusu belli: Fatih Hoca

Burak olmasa şimdi çok daha iyi olurduk.

burak çıksın arkadaş ya

burak allah rızası için çık . Ortaya bir takviye daha yapalım çık....

Burak ciksin yerine kimse girmesin,mac bizim...

Bu Burak'tan cidden cacık olmaz.

Hocam lütfen Burak'ı al. Yeter.

Burak tam 3. lig oyuncusu

Siz hic mi utanmiyorsunuz? Vallaha, dun arkadaslarla maci izledikten sonra bir kac saat keyfli keyfli sohbet ettik, tadini cikardik mutlulugun. Eve giderken ve bugun iste, kendi kendime dedim; eve geldigimde bugun ne guzel GSCimbom'da mesajlari okurum, coskuyu tekrar yasarim ama bu ne saygisizlik ve nankorluk be? Igrendim. Ve boyle kolay laf atan adamlarin, 'kral' demelerini, ovunmelerini, kendini ben Galatasarayliyim demelerini nasil ciddiye alabilirsin ki? Vallaha yaziklar olsun. Baska birsey diyemiyorum.

Siz hic mi utanmiyorsunuz? Vallaha, dun arkadaslarla maci izledikten sonra bir kac saat keyfli keyfli sohbet ettik, tadini cikardik mutlulugun. Eve giderken ve bugun iste, kendi kendime dedim; eve geldigimde bugun ne guzel GSCimbom'da mesajlari okurum, coskuyu tekrar yasarim ama bu ne saygisizlik ve nankorluk be? Igrendim. Ve boyle kolay laf atan adamlarin, 'kral' demelerini, ovunmelerini, kendini ben Galatasarayliyim demelerini nasil ciddiye alabilirsin ki? Vallaha yaziklar olsun. Baska birsey diyemiyorum.

Alismis olman lazim. 2 gün sonra Sneijder ve Drogba´ya Mustafa Sarp muammelesi yapanlar da oldu :)

Bunlarin belli bir kriteri, düsüncesi yok. Oyun esnasinda en ufak hataya böyle tepkiler veriyorlar.

Barcelona Real Madrid maclarini izlerken, futbolculara saydiran bir kafa bunlarinkisi :) Dersin ki alayi cöp :)

TD konusunda da belli bir kriterleri yok. Lucescu´ya da korkak diyordu bunlar. Terim gelsin diyorlardi. Simdi Lucescu gelsin diyorlar :)

Zaten bunlar futboldan anlasaydi ülke futbolu bu durumda mi olurdu Allah askina? :)

Hahaha. DÜn o yorumu yazdıktan 2 dakika sonra Burak atmıştı. Ama hakikatten o dakikaya kadar çok kötüydü dostum, felaket topları olumsuz kullanıyordu. Kötü oynarsa eleştirilir, bu kadar basit. Fayfasından çok zararı vardı o ana kadar. Ama sonra krallığını konuşturdu tabi.

381572_314945185275045_1929181583_n.jpg

Geri
Üst Alt