ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | M.S | 3 Nisan

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | M.S | 3 Nisan

Sağlık olsun... Seneye defansın göbeğine ve sol beke çok sağlam iki kişi alırsak böyle çeyrek finaller, yarı finaller görebiliriz...

Hakem tam bir rezildi..

Sneijder-Burak sahada yoktu..

Neden Dany dediğimizi bu maçta da görmüşsünüzdür..

Solbekimiz yok , Sol açıımız yok..

Ben en azından 1-2 atarız diyordum olmadı..

Ynt: ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | M.S | 3 Nisan

Drogba hamit dany ve Muslera hariç iyi oynamadık. Buraka 90 dakika dayanacağına ortayı 5 lesek bu maç böyle bitmezdi. Ah hocam ah

Aynen katılıyorum. Orta sahayı kalabalık tutmamiz şart. Bu sekilde yürümez bu iş.

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hakeme makeme küfür etmeyin,sinirlenmeyin.. Penalti yemis olabilir ama golleri o mu yedirdi.. Defans ve takim defansi berbat ve berbatin ötesi.. Bide su son dakikalarda Drogba yine Selcuk'un önüne gecip topu aliyor ya, hasta oldum o an,tüm mac hic bir küfür etmedim patlamadim ama o an tutamadim kendimi artik patlama oldu.. Insallah Mersin macina cok etkisi olmaz bu yenilginin.. Tek istedigim bu..

Teşekkürler Aslanlar. Bize bu heycanı bu gururu yaşattınız daha ne olsun.. Şimdi lige odaklanma zamanı. bu sene şampiyon olalım...

Cl de çeyrek final Ligde şampiyonluk. Sezon öncesi bunu sunsalar hangimiz kabul etmezdikki? Aslan parçaları morellerini bozmasın yeter...

Kalite farki yapacak birsey yok. Yureginize saglik bu iyi bir tecrube oldu

Güzel maç oldu, en azından seviyemizi ölçmüş olduk.Adamlar çok tehlikeli.

Real Madrid´le Bernabeu´da oynadigimizi unutmayin beyler. Futbol olarak ezilmedik, bu da beni memnun etti.

Penaltilarimiz verilmedi, net firsatlari da kacirdik, dogal olarak yenildik. Real Madrid bu.

Ama gelecek icin cok ümitlendim. Futbol oynamaya calisiyoruz, tehlikeli olmaya calisiyoruz.

Hemen Real Madrid´i gecemezsin. Tebrik ederim hepsini. Bu sene bizi gururlandirdilar

Herşeye rağmen buralara kadar gelen tüm takım oyuncularımızı tebrik ediyorum.

Umarım seneye biraz daha üstüne koyarak daha büyük başarılara imza atarız...

Şerefsiz oğlu şerefsiz hakem Allah'a havale ediyorum seni bir maç nasıl katledilir en büyük örneğini gösterdin kanı bozuk yavşak ...

Sırf hakemin yüzünden 2-1 olcak maç 3-0 bitti yazık oldu ...

Tur gitti diye üzülmüyorum zaten çok büyük bir beklentim yoktu ama maç sonu istatistiklerini görünce ve bu hakem yavşağını görünce şuan gerçekten çok üzgünüm kesinlikle maçın hakkı bu değildi ...

mehmet demirkol : burak'ın pozisyonu net penaltıydı

Hakem makem tamam kabul ağzımıza kakaladı ama bu kadar korkak oynamamalıydık.

Yine de; TEŞEKKÜRLER ve CANIN SAĞOLSUB GALATASARAY'IM.

Çok üzülmedim yenildik diye, inşallah futbolcular da üzülmez. Madridden 3 gol yememiz normal olandı zaten ancak atabilirdik de penaltımız yendi ve kaçan pozisyonlar üzdü biraz.

Hakeme makeme küfür etmeyin,sinirlenmeyin.. Penalti yemis olabilir ama golleri o mu yedirdi.. Defans ve takim defansi berbat ve berbatin ötesi.. Bide su son dakikalarda Drogba yine Selcuk'un önüne gecip topu aliyor ya, hasta oldum o an,tüm mac hic bir küfür etmedim patlamadim ama o an tutamadim kendimi artik patlama oldu.. Insallah Mersin macina cok etkisi olmaz bu yenilginin.. Tek istedigim bu..

Sakin ol Can, yapacak bisey yok..

3. golün öncesinde ne faulu var Allah aşkına penaltıyı vermiyor tercih haklarını Realden yana kullanıyor bir kez daha Allah belanı versin HAKEM!

Teşekkürler Galatasaray'ım.

Helal Olsun Aslanlarımıza yensende yenilsende her türlü desteklerim oynadığımız takım real madridti bize yaklaşık 7 aydır yaşattığınız şampiyonlar ligi heyecanı için teşekkürler.

Hakemi tartismaya gerek yok,penalti verse Real tekrar gaza basabilirdi,Schalke macinda sansliydik,bu macta sanssiz.

bizim 11 sutumuz var realin 9

topla oynama 51%-49% bize

maci 3-0 kaybediyoruz :(:(:(

Geri
Üst Alt