ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | M.S | 3 Nisan

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | M.S | 3 Nisan

2 penaltıya yazık oldu....

1. Khedira resmen ilk devre eliyle tuttu topu hakem görmedi

2. Ramos Burak'ın ayağını bir güzel tost yaptı çimlerde yine görmedi..

Sağlık olsun... Biz bu seneki hedefe ulaştık... Daha yukarısı için bikaç gömlek yukarı oyuncular lazım...

Evet Real Madrid'deki esmer defans oyuncusu çok iyi

Yazık falan olmadı. Bizim yapabileceğimizin en iyisi bu. Ha birazcık oynasaydık belki 1-2 gol bulurduk ama çeyrek finale çıkma başarısı bile güzeldi. Seneye daha sağlam kadro kurup daha iyi yerlere geliriz. Bizim eksik yanımız defans ve çok hızlı koşan kanat oyuncumuz yok. Hamit kanat oynuyor kağnı gibi koşuyor. Hızlı olan Amrabat var ama o ancak güreş yapıyor :lol:

Sonuç olarak moralim bozuldu ama üzülmedim.

Son olarak hakeme değinecek olursam; Burak'ın düştüğü pozisyon %100 penaltıydı. Yanlış kart gösterip bir de cezalı duruma düşürdü.

Konuşmayan Stoper ve Kaleci olmaz..

Semih ne kaybederse konuşmamasından kaybedecek.. ve kaybediyor..

Bülent Korkmaz'ı hiç izlememiş..

Oyunu, hakemi, yediklerimizi, atamadıklarımızı boş verdim. Bu gece bu heyecanı yaşattıkları için, CL'de çeyrek finalde Real Madrid ile oynayabildiğimiz için gurur duyuyorum takımımla. Bu takım 1,5 senede bu noktaya geldi. Bu kadar kısa bir süreçte oluşan takım Real Madrid deplasmanında elbette galip gelemez ama inanıyorum ki, bir kaç yıl içerisinde çok çok daha iyi olacağız.

Bu noktaya kadar gelip bizleri gururlandırdıkları için hepsine teşekkür ediyorum.

Maç hakkında konuşacak fazla birşey yok. 3 penaltımız verilmedi, attıkları 3. golden önceki hareketin faulle uzaktan alakası yok. Daha neyi konuşuyoruz?

Takım berbat ötesi falan yazan adamlar var. Madrid deplasmanından istediği skoru takımı alabilecek kaç takım var Allah aşkına? 10 yıldır bu ayarda bir takımla maç dahi yapamadık, tekrar buralara gelmişiz biraz insaflı olun.

Hepinizle gurur duyuyorum.. Saglik olsun son 8e kalmak bile buyuk basari.. helal olsun size aslanlar.. sizden lig sampiyonlugunu bekliyoruz!

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | 2.Y | 3 Nisan

Takımda en iyi frikik atan adam Selçuk. Artık Fatih Hoca ağırlığını koymalı, frikikler Selçuk'un demeli.

Olsun be Aslanlarımıza buraya kadar geldikleri içinde teşekkürler. Bugün yenildik ama asla mahkum oynamadık. Taktik hataları yapmasaydık. İlerde tek forvetle oynasaydık eleyebilebilirdik. Bugün madritin ne kadar balon bi takım olduğunuda gördük ilk gelen takım madriti öper.

Son sözde kansız mesuta gelsin. Allah belanı versin Türklerle olan maçlarda bi tarafını yırttığın için şerefsiz it.

aslanlarimiza teşekkür ediyorum. bize bu heyecani yaşattiginiz için. boşverin biz ligi kazanalim. o ezikleri orda gömelim. yeter bu sene için.:ayatollah:

Bence maçın en iyisi Meloydu.. Hakem seni de Allaha havale ediyorum.. Şu an elime geçsen Çin işkencelerini sektirmeden uygulardım yeminle..

BG9DA6YCIAArGM7.jpg

NTVSPOR'da kıskanıyor, daha penaltıdan bahseden yok.

Real Madrid formasıyla maça önde başladılar zaten yoksa tırt oynadılar abi. Yediğimiz ilk 2 gol korkudan yenmiş goller.

Skorun hakkı bu değildi. Galibiyet ile bile dönebilirdik ama olmadı.

Hakem tam bir skandal,Burak'a vermediği penaltı,O defansta topçularuın topu elleriyle 1.5 saniye havada tutması falan tamamen skandal üstelik Burak'ın sarı kart görmesi hakemin niyetini belli ediyor.

UEFA'nın temiz olduğuna falan inanmıyorum.

Adam "adamlar top oynamadan 3-0 aldılar." diyor pat Fb'li oluyo. Yemin ederim suraya yorum yapmaya korkuyorum adim baska takim taraftari cikcak diye. Haksiz mi? Allah askina RM ne oynadi bugun? Belki biz daha iyi oynasak Real Madrid kasardi daha 4-1 filan biterdi. Bence asil komik olan mac oncesi koyar geceriz muhabbetiydi. Karsindaki takim Real Madrid Elazigspor degil.

Binlerce kez teşekkürler Galatasarayım. Hakem şerefsizinide unutmayalım. En kısa zamanda allah seninde blanı versin eyyamcı şerefsiz.

daha suc ariyan taraftarimiz varya... :rolleyes:

Bulduk bir iki pozisyon.. bu seviyede kalite farkida var rakibinle.. atacaksin. olmadi malesef, bir cok oyuncumuz asiri heycanliydi diyelim.. canlari sagolsun acisini mersinden cikaririz.

Kendimi bi şekilde deşarj etmem lazım yoksa patlayacam.Bu anasını bellediğim hakemi resmen katletti.Bu Norveç,İsveç,Danimarka ülkelerinin bize ne kastları var anlamıyorum.Analarının bacılarının ........ Ya sabır.

Helal olsun aslanlarimiza. kafa kafaya oynadilar hele hele ilk yari. savunmaya transfer sart ama kesinlikle. bir sol bek-bir stoper en azindan alinirsa real gibi takimlari egleye biliriz.

Geri
Üst Alt