ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | M.S | 3 Nisan

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | M.S | 3 Nisan

Bunu söylemekten nefret ediyorum ama Sneijder yerine adam gibi bir defans oyuncusu alsaydık bu turu geçme şansımız olabilirdi.

hakeme ragmen aslanlar gıbı oynayan takımımla gurur duyuyorum ıkı net penaltıyı gormeezden gelen bedavdan 3.golu attıran norvecın daglısı allah ınsallah cezanı veırı bı gun bı yerde

helal olsun teskkurler herkese:ayatollah:

Su an acayip basim agriyor, en son ne zaman bu kadar üzüldüm hatirlamiyorum gercekten.

Helal olsun takıma, bundan sonra bir 10 yıl beklemek daha yok artık zaman buraların takımı olma zamanı.

483623_549371588429732_675265174_n.jpg

Güzel oynadık. Tecrübesizlik ve hakem hataları sonucu belirledi. Pozisyon buluyorsan atıcaksın arkadas. Canları sağolsun. Dany ve Melo'yu çok beğendim.

Kufur yok .

Ben Manchester - Real maçından sonra hakemin UEFA tetikçiliğini yaptığımı söylediğimde burada bazı akıllılar (!) bana karşı saydırmıştı..

Aldınız değilmi cevabı.. Gördünüz değil mi ? Bu şerefsizle maçı kazanma şansımız yoktu zaten..

Yediğimiz gollerin hepsi beleş.. Cluj bile böyle goller yemezdi.. Defansın kötüyse çıkacağın maksimum yer burasıdır.. Yediğimiz beleş gollerle direncimizi kaybettik zaten.. Ayağımıza gelen şanslarıda değerlendiremedik.

Üzülmeye gerek yok fazla.. naparsak yapalım UEFA Madrid'in elenmesine izin vermez.

Su an acayip basim agriyor, en son ne zaman bu kadar üzüldüm hatirlamiyorum gercekten.

Üzülmemek lazım Popesculu, Hagili takım 3-4 sene bir arada oynadı ve UEFA yı aldı. Sneijder, Drogba geleli ne oldu şunun şurasında. Yinede ilk sekize kaldık.

uzulme bosver en fazla gidecegimiz yere gittik bundan sonrasi hayal, seneye 2-3 tane catir catur oynayan adam daha alirsin, tempoyu arttirirsin o zaman belki

Ne olursa olsun Real Madrid ile oynadik ve Bence cok da iyi oynadik

Onlarin gol pozisyonlrindam Daha net pozisyonlarimiz oldu

Ama ne yazik ki defansin gobegi cok kotu

Lig maclarinda ki goruntu aynen devam etti

Yenilen 3 golde defansin gobeginin hatasi heel 3. gol...

Neyse problem etmege degmez...

Bu sene sampiyon olalim seneye bakalim artik

Sent from my iPad using Tapatalk

Mourinho: Galatasaray, Türkiye'nin en iyi takımı. Rövanşta mucizeye ihtiyaçları olacak ama futbolda mucizeler olur.

hakemle çeyrek finale geldiler hakemle yarı finale gidiyorlar hakemle herkezi yenebilirsiniz ama sizi Barçanın elinden bir tek Allah kurtarır

Çok üzüldüm çok ama bir o kadarda gururluydum aslanlar gibi savaştık ama olmadı önce hakeme yenildik sağlık olsun her zaman gurur duyuyorum bu takımla

Kanatlara adam lazım böyle maçlarda sağa sola açılmalı mutlaka sanki Umut girince kıpırdadık biraz

Dany Selçuk Melo Drogba çok iyiydi.

Semih'ten bu kadar kötü performans beklemiyordum.Beklenen bir skordu ama golleri biz attırdık.

Sneijder oynamasa niye oynamadı derdik, keşke deseydik diyorum.

Takımıma ve İmparatora buralara geldikleri için şükranlarımı sunuyorum.

Bugün ve hergün günlerden Galatasaray

Takımda sorun aramasın kimse bence. Bu seviyelere geldik ve Real Madridle eşleştik. Real Madrid maçının böyle olacağını herkes biliyor olmalıydı. Tüm oyuncuları tebrik ediyorum aslan parçaları, şimdi lige odaklanmakta.

Geri
Üst Alt