ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | M.S | 3 Nisan

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | M.S | 3 Nisan

Üzülmemek lazım Popesculu, Hagili takım 3-4 sene bir arada oynadı ve UEFA yı aldı. Sneijder, Drogba geleli ne oldu şunun şurasında. Yinede ilk sekize kaldık.

uzulme bosver en fazla gidecegimiz yere gittik bundan sonrasi hayal, seneye 2-3 tane catir catur oynayan adam daha alirsin, tempoyu arttirirsin o zaman belki

Dogru söylüyorsunuz ama biz bu mac'ta bunu haketmedik !

Nerden cikti bu hakem..

Mourinho: Galatasaray, Türkiye'nin en iyi takımı. Rövanşta mucizeye ihtiyaçları olacak ama futbolda mucizeler olur.

ulan şerefsiz olurda sizi öpersek diye şimdiden bi tarafın üç buçuk atmaya başlamış.

Beni üzen tek şey Drogba ile bir sene daha belki gideriz. Müthiş bir oyuncu, umarım kendisine bakar ve CL düzeyinde katkı verebilmeye devam eder.

#SonDakika: Real Madrid-Galatasaray maçını izlemek için 30'a yakın site dolaşan Mesut Dinmez (24), geceyi 8 forum üyeliği, 3 iphone, 2 tatil çekilişi fırsatı ve 20'den fazla greencard'la tamamladı. [Zaytung]

Buradan tekrar tekrar bıkmadan söylüyorum şerefsizliktir bu maçı şifreli vermek..

Vallahi neye kimse kızayım diyorum bilemiyorum yani. Ama iyi mücadele ve Madrid'den daha iyi oynadığımızı düşünüyorum önemli olan kalıcı olmak kendimizi test etmiş olduk. Bir kaç mevkide kalite olarak bir tık üstüne çıkarsak iyi olur. Sneijder tempo olarak düşük kaldı bekliyordum bunu açıkcası seneye daha iyi kullanırız şampiyonluğa konsantre olalım.

Helal olsun hamit

sen zaten şüphelisin. neyse bişey demicem. real oynayamadiysa onu biz oynatmamişizdir. hiç aklina bu geldimi:confused: boş boş konuşuyorsun. kaç kişi demiş koyar geçeriz diye.

Oncelikle dogru konusun karsinizda akrabaniz yok siz benimle oyle konusamazsin. 2. size 1739629 tane ornek gosterebilirim. Birdahakine gozunuzle okuyun yorumlari.

Mourinho: Galatasaray, Türkiye'nin en iyi takımı. Rövanşta mucizeye ihtiyaçları olacak ama futbolda mucizeler olur.

Yeter be. Realli oyuncular, Mourinho öyle bir konusup durdular ki sanki favori bizmişiz gibi hissettim 2 haftadır.

Uzulmenin anlami yok bi takim o stadda ancak bu kadar pozisyona girebilir bu kdar topla oynayabilir...manchester utd ve city nin bile bu kadar pozisyona girdigini hatirlamiyirm..skor cok kotu kabul ama karsinda real madrid var elimizden gelenin en iyisiydi bence herkesi tebrik etmek lazim..stoper ve solbekle takim farkli seviyeye gelecek...hele sneijder melo drogba yaz kampini yiyince

Buraya kadar gelmekte çok güzeldi tebrikler ASLAN PARÇALARI.

2. maçta inşallah bi mucize gerçekleşir. umudumuzu yitirmeyelim

Gelde Cüneyt'e kızma :D

Şimddi pek şerefli UEFA'ya bir sorum var...

3 final adayı Bayern,Real ve Barca'nın birbiriyle eşleşmemesi.. Ve ilk maçlarında kendileri lehine bariz skoru etkileyen hatalar yapılması tesadüf mü?

Bunu söylemekten nefret ediyorum ama Sneijder yerine adam gibi bir defans oyuncusu alsaydık bu turu geçme şansımız olabilirdi.

oda olur renktas önemli olan sampiyonlar ligine her sene katilmak yeni sezon insallah en az 2 defans oyuncusu aliriz.. yeni kurulu bir takim ve ceyrek final oynuyoruz bu büyük bir basaridir bence.

ben acikcasi pek üzülmedim reale karsi oynadik sonucta ve sunu unutmayalimki daha hicbirsey bitmedi belki kendi evimizde yeneriz az ihtimal olsa bile futbol bu hersey olur.

bugünün keyfini cikaralim bizle dalga gecenlere gülüp gecin sadece kiskancliktan catliyorlar resmen.

Bu şeref yoksunu takımı İstanbulda yenelimde turu atlamasakda olur. Ama mutlaka yenelim.

sampiyon olalim da yoksa koskoca sene bosa gitmis olur ;)

Ben mac öncesi Real'i gecemeyiz diyordum, ama biz bunu haketmedik iste, bu durumdaki Real'i eleyebilirdik, ama hakem sagolsun, ne desem bilmiyorum artik..

Sağlık olsun.Gönül isterki rovanşta Arsenalin Bayerne yaşattığı o ecel terlerini bizde Real e yaşatalım

canları sağolsun.

şampiyonlar liginde devamlı var olmayınca, işte hakemler senin formanın rengini önemsemiyorlar

manu karşısında da bunu gördük real karşısında da.

Ben mac öncesi Real'i gecemeyiz diyordum, ama biz bunu haketmedik iste, bu durumdaki Real'i eleyebilirdik, ama hakem sagolsun, ne desem bilmiyorum artik..

oylede, ama sanki real de bilerek agirdan aldi, yani real real gibi degildi, daha tempolu oynasalardi herhalde tarihi fark olurdu, onlarda 3-0 dan sonra daha oynamadilar

Geri
Üst Alt