ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | M.S | 3 Nisan

AW: ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | M.S | 3 Nisan

Şans ve hakem bugün Madridliydi

İki penaltı verilmedi, beleş frikik (Higuaín'in golü )

Şanslarımızı değerlendirememiz (özellikle drogba nın ilk pozisyonu ve Eboue nin kaçırdığı )

Yazık oldu.

UEFA'nın İlk United maçından sonra bu hakemle ikinci golü.

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | M.S | 3 Nisan

Savunmamizin solundan korkarken bu sefer savunmamizin sagi yetersiz kaldi. Tabi Ronaldo'nun da büyük etkisi var bunda. Bir de biz topa sahip oldugumuzda daha cabuk oynamamiz lazim. Biz Barcelona degiliz öyle sürekli ayaga pas yaparak olmuyor savunma cok cabuk yerlesiyor. Ligde bir nevi üretken olabiliyoruz ama Real Madrid gibi bir takim karsisinda olmuyor.

Bu mac lig'de ki performansimizi bozmaz ins.

Normalde Drogbanin gordugu rolu bu aksam Burak gordu..

Murinho bosverin Drogbayi yuklenin buraga demis, dogruda demis kendine gore..

Iki uc defansor buragi marke ediordu her seferinde.. Drogba boosa kald ama butun toplari harcadi.. Cok kizdim drogbaya çoookkk

ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid - Galatasaray | 21.45 | 3 Nisan

Normalde Drogbanin gordugu rolu bu aksam Burak gordu..

Murinho bosverin Drogbayi yuklenin buraga demis, dogruda demis kendine gore..

Iki uc defansor buragi marke ediordu her seferinde.. Drogba boosa kald ama butun toplari harcadi.. Cok kizdim drogbaya çoookkk

Bence bu biraz da Burak'in boyle bir mac icin fazla hareketsiz kalisindandi. Belki de taktik buydu.

Drogba cok hareketliydi, surekli ortaya geldi pas aldi pas verdi. Bence takim ona ve Melo'ya ayak uyduramadi.

O hakeme yazacak çok şey var ama, Allah'a havale ediyorum. Alonso ve ramos 2. maçta yoklar, benim yine de erken gelecek bir golle umudum olur. Ama bu maç böyle olmamalıydı. Real eze eze 5 atsa hiç üzülmezdim, ama 2 penaltın verilmiyor, faul olmayan bir pozisyondan 3. golü yiyorsun. Olacak iş değil kahroluyorum. En çok korktuğum Dany bile çıktı aslanlar gibi oynadı hepsine helal olsun, iyi oynayan da kötü oynayan da elinden geleni yaptı.

Umarım 2. maçta Allah'ın adaleti tecelli eder ve hakem birazcık taktir haklarını bizden yana kullanır.

ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid - Galatasaray | 21.45 | 3 Nisan

Tum oyuncular ozverili ve ciddi oynadilar. Hepsine tebrikler.

Top rakipteyken mudahaleden cok cekindiler. Bunda serefsiz hakemin payi coktu. 2. Yarida ise biraz da goze alip biraz daha sertlestik. Keske durust bir hakem olsaydi da ilk yarida da sertlik olarak oyunun hakkini verebilseydik.

Top bizdeyken ise bir tutuklugumuz vardi. Basta Melo, ardindan Drogba ve Eboue disinda rahat oynayan oyuncumuz yoktu.

Topu alan ileriye hamle yapmayi dusunmedi.

Hizli oynamayi cok fazla dusunmedik.

Burak'i hic kullanamadik.

Top bizdeyken aklimizda hep kaptirdigimizda yiyecegimiz kontraatak vardi.

Hamit gereginden fazla rol almaya calisti, bazi yerlerde de yslniz kaldi.

Ne yaptigini bilerek ve dikine ve hizli oynamaya calisan Melo'ydu.

Buna ragmen boyle bir mac icin yeterli sayida pozisyon bulduk, atamadik.

Bu macta bunlari atacaksin.

Son vuruslarda beceriksiz degildik, tedirgindik.

İlk gol yenir, ikinci gol yenmez, ucuncu gol hakem, ama bu da yenmemesi gereken turde bir goldu.

Hakem sadece 2 penaltimizi yemedi, caldigi cdlmadiklariyla maci madride hediye etti.

Ah ah, hala uyku gelmiyor.

Bu mac rahat 3-3 bitebilirdi, 2 penalti birde Eboue o gol'ü atsa, bunu haketmedik !! :mad:

İlk yarıdaki; her an atıp, her an yiyecek oyunu(ki herifler iki defa gelip, gol atıp döndüler :o) ikinci yarı 3-5-2 ile daha dengeli oldu. Ama biz "her an atabilir" pozisyonumuz kaybettik. Eğer daha önceden çalışsaydık bu sistemi hücum anlamında daha başarılı olabilirdik.

Neyse sağlık olsun!.

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan2 sa

Diğer takım taraftarları dalga geçmekte haklı. En nihayetinde karşı karşıya gelemediklerinden de olsa Real Madrid'e hiç yenilmediler. :(

Oyuncularımızın hepsini teker teker tebrik ederim ama tek sitemim Burak'a olacak arkadaş bir kere de boşa kaç be hep defansın göbeğinde dolanıp durdun son haftalarda çok iyi formda olmasına rağmen bu maçta stres mi yaptı nedir hiçbir faydalı iş yapmadı burak(bunu sadece bu maçlık söyledim yoksa en iyi oyuncumuz hala Burak'tır)

Bu arada maçı anlatan spikere de gıcık oldum 2-0 ilk yarıyı yenik kapatınca ikide bir 12 sene önce yapmıştık gene yaparız deyip durdu al 12 sene öncesinin aynısı oldu yine 3-0 yenildik :sad007:

Şans, hakem vs. bunlar detaylar, elbette belirleyici olan unsurlar arasında sayılır ama maçın tamamını düşünürsek aramızda resmen siklet farkı vardı. Yanlış anlaşılmasın, futbolcu bazında değil, antrene edilme biçimi olarak siklet farkı vardı.

Jose Mourinho yalnızca karakter olarak değil, her anlamda bu iş için biçilmiş kaftan. Bu işin psikolojisi, fizyolojisi, sistemi, doğaçlaması, insan yönetimi vs. herşeyiyle tam donanımlı biri, bunu bir kez daha kanıtladı.

Maça hazırlanma biçimi olarak kafaca kusursuz şekilde sahaya çıkan bir takımla, basın toplantısından, soyunma odasına kadar aklının içinde devamlı beliren, ''yenileceğiz ama ezilmeyeceğiz'' düsturu olan bir takım karşı karşıya geldi. Bunun dışında toplu ve topsuz oyunu yine kusursuza yakın yapan ve mantıklı şekilde hareket eden bir Real Madrid'e karşı, karşılaşma öncesi özellikle defans hattını gerçekçi bir prese ve duran toplara karşı yeterli hazırlık evresini tamamlayadan çıkaran bir antrenör ekibi ve bunu sahaya fazlasıyla yansıtan bir Galatasaray takımı vardı sahada.

Maçın bizim adımıza kilit noktası orta saha oyuncularımızın tempo yapamaması oldu. Ne Selçuk, ne Hamit, ne Wesley bu anlamda yararlı olamadılar. Özellikle Hamit bizim adımıza orta alanı ve maçı kaybetmememiz için kilit bir roldeydi ama yapı gereği zaten tempo yapması çok zor olan bir oyuncu. Melo ayarında performans ortaya koyan bir adamımız daha olsaydı, şu maçta hem Wesley, hem Selçuk çok daha rahat orta alanın pas akışını sağlardı.

Oyuncu değişiklikleri tam anlamıyla fiyasko oldu bizim için. 2.yarıya Hamit-Amrabat değişikliğiyle girip, Braga maçında olduğu gibi 4-3-3'e dönüp, Burak'ı savunmanın baskısından kurtararak, daha rahat hareket alanı ve pozisyon imkanı sağlayabilirdik. Bunun yerine çakılı 3 tandem ve 2 hücumcu bek'le maça başladık. Bu çalışılmış, ya da acil durumlar için daha önceden provası yapılmış bir olay değildir. Tamamiyle Fatih Terim'in şahsi, doğaçlama bir kurgusu.

Bunların dışında herşeyi kabullenerek bir yorum yapmak gerekirse, Real Madrid'e karşı yakaladığınız pozisyonları olabildiğince yüksek yüzdeyle skor yaparak tamamlamak gerek. Bu olmazsa faturasını böyle ödemek zorunda kalıyorsunuz işte.

Bu maç için 3 hayal kırıklığı var bizim adımıza; Eboue, Semih ve Hamit. Burak'ı markajdan kurtarmak adına bir müdahale yapmadığımız için, Burak konusunda hayal kırıklığı yaşadım diyemem, normal olan bir şeydi. Bunun tespit edilememesi anormal.

Maalesef takım analizi ve antrenman olarak ne kadar yetersiz bir sezon geçirdiğimizin özeti olan bir maç oldu.

herkes penaltilari konusuyorda bence ilk yari bi pozisyon var adam tekmeyi salliyor dogrudan kirmizi kart.

ama kimin neyine !

Hiçbir Galatasaray futbolcusu bu maçta eleştiriyi haketmiyor.Süpriz olmadı maçta,alıştırmış olmanız gerekiyordu kendinizi buna.

Bana maçtan önce 3-0 deseler kabule ederdim.Real orda 4 atsak kendi evimizde 5 atacak bir takım.Gereçkçi olmak laızm.

Takim halinde 105 km kosmusuz. Bu devirde takim halinde en azindan bir 110 km kosmazsan bu seviyede isin olmaz.

@faruk

Benzemanin pozisiyonu diyorsun Ben maci skysporten izledim cuneyt cakirin nanya verdigi kitmizi kartin aynisi dediler yorumcular

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Erman toroglu yazisini okudum neymis Hakem iyi Mac yonetti diyor merak ediyorum maci neresiyla izledi acaba

Not: cuneyt cakiri bir hafta yerden yere vurmuslardi Manu macinden sonra basin ve medya

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

herkes penaltilari konusuyorda bence ilk yari bi pozisyon var adam tekmeyi salliyor dogrudan kirmizi kart.

ama kimin neyine !

Yabanci forumlarda dolastim biraz cogu kisi Benzemanin hareketi net kirmizi diyor.

Oyuncularımız heyecan yaptığı net olarak belliydi. Çok tutuk oynadık en çok bel bağladığımız tecrübeli oyuncular drogba sneijder bile çok tutuktu. Hakem etkisiyle de maç bitti zaten. O değil 34 yaşında bi hakem real madridin herhangi bir maçına verilir mi çok ezildi resmen.

CL yarıfinal çıkabilmek için en az 2-3 sene gruplardan çıkıp arada bi çeyrek finale falan kalmamız gerekiyor ki takımın özgüveni tavan yapsın.

Geri
Üst Alt