ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | M.S | 3 Nisan

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid - Galatasaray | 21.45 | 3 Nisan

Renktaşlar TT Arenadaki maçın biletleri ne zaman satışa çıkar ? Tahmini kale arkası ve maraton ne kadar olur bilgisi olan var mı ?

beyler cidden rüyamda gördüm dakika 10 olmadan xabi alanso direk kırmızıdan atıldı ama ona rağmen maç 0-0 bitti sneijderin çoştuğunu gördüm :cool:

Yanlış rüya görmüşsün hacı.Sneijder'in coşacağı bir maç berabere bitmez.

2001 de çeyrek finale çıktığımız da real yine dünyanın en iyi takımıydı... hatta kupayı onlar aldı her yıl final oynuyorlardı.. 3-2 aldığımız maçta jardelin saylmayan golü olsa yada rovanşa o kadar eksik gitmemiş olsak belki eleyecektik... çıkar yine aslan gibi oynarız fark yememizi bekleyenlerde ağzı açık izler kafamzı rahat arkadaşlar schalke deplasmanı sitresliydi kazanmamız gerekiyordu baskı vardı .. ama burda bi nebze rahat olduğumuzu düşünüyorum... Dünyanın en iyi takımıyla dünyanın en iyi stadında maç yapıcaz Allah yardımcımız olsun ben golü bulacağımızı düşünüyorum kesinlikle gol atıcaz ...

inşallah 2-2 bitecek..

olmadi nabalim, saglik olsun

buraya kadar gelmek buyuk basaridir helal olsun aslanlr!

uefa torpillisi serefsizler

durun laa gaza gelmeyin hemen evde 4-0 aliriz

goddain:eek:

Bu gece rüyamda hep maçı izledim. Arkadaş rüyanın da bir sınırı olur. Maçın biri bitiyor öbürü başlıyor. HAtrladığım skorlar 2-2, 1-2, 1-4 hep iyi skorlrdı. Bazıları ancak rüyanda görebilirsin diyebilir ama bu iş olacak gibime geliyor. Kolay kolay maçlar rüyama girmez benim.

rüyamda görmesem de tahminim 1-0 geriye düşeceğiz, ilk yarının sonlarına doğru 1-1 olacak, 50-55 gibi 1-2 öne geçeceğiz 70-75 gibi 2-2 olacak ve 85-90 arası onlar yüklenirken kontradan 2-3 kazanacağız

bu arada fatih hocanın toplantı saat kaçta:confused:

Evinde ortalama 3 gol ile oynayan Real madrid. Son bilmem kaç maçtır evinde yenilmeyen Madrid. Allah yardımcımız olsun.

Bende gördüm rüyamda 2-0 öne geçmiştik sonra 1 gol yedik. 1-2 aldık.3-5 yiyip geleceksiniz diyenlerle dalga geçiyordum.

Vallahi en son salke ile rovans macina yorum yapmistim.

Salke bize fark atabilir diye;ulan ceza aldim iyi mi.

Aga o gun oyle dusunuyordum,iyi ki de yanildim,yendik,turu gectik.

Ama anlamadigim sirf dusundugumu soyledigim icin ceza yememdi.

Bundan sonra dusuncelerime gore degil;milletin ve ozellikle de burdaki modlarin hosuna gidecek sekilde yorum yapacagim.

Real kim lan?

5 ceker doneriz...

Buna da ceza vermezsiniz dimi mod kardeslerim.

Hadi bakim...

RM madrid maçına üst 1.15 kG vara 1.70 verilmiş iddada. şimdi bu oranlarda ciddi tutarsızlık var. son 15 maçının 14ünde kalesinde gol görmüş reale biz her türlü gol atarız. idaaa oynayacak olsam KGvar mükemmel seçim olur hemde tek maç :). bu maç çok çekişmeli geçecek öyle 4-5 0 olacak diyenler yanılıyor. 2-1 2-2 yada 3-2 biter.

arkadaslar, real madrid takiminda sari kart sinirinda oyuncular var mi?

bizim var mesela.

amrabat, burak, dany, riera ve selcuk

arkadaslar, real madrid takiminda sari kart sinirinda oyuncular var mi?

bizim var mesela.

amrabat, burak, dany, riera ve selcuk

Yuhh sarı görmemeleri büyük başarı olur. Çok kötü oldu riera-dany-selçuk garanti.

Geri
Üst Alt