ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | M.S | 3 Nisan

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid - Galatasaray | 21.45 | 3 Nisan

Aklıma her düştüğünde dua ediyorum sonumuz hayır olsun

bunların hespi bilinçaltı. benim de bi rüyamda maç 5-2 devam ediyodu.real madrid bize fark atabilir diye geçiyo çoğumuzun aklından.tabi diğer ihtimaller de var.

Millet çok büyük beklentiler içinde harbiden. Bana 1 farklı mağlubiyet verseler seve seve alır giderim. 2 farklı da uyar. Çok büyük bir fark yiyip yeniden kazandığımız prestiji kaybetmekten korkuyorum. Yoksa Real'e elenmekten doğal birşey olamaz.

Millet çok büyük beklentiler içinde harbiden. Bana 1 farklı mağlubiyet verseler seve seve alır giderim. 2 farklı da uyar. Çok büyük bir fark yiyip yeniden kazandığımız prestiji kaybetmekten korkuyorum. Yoksa Real'e elenmekten doğal birşey olamaz.

e fark yememiz de gayet doğal ama az buz bi takım değiliz biz de..melo-selçuk-eboue-muslera-sneijder-drogba-burak-hamit...yani:D

ben goller bulacağımıza inanıyorum , yeter ki çok yemeyelim :asd:

[video=youtube;RQJAy6C4GMQ]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RQJAy6C4GMQ[/video]

ne farkı la kafamı iyi sizin :D manu maçındada ifbliler diyodu bunu :D

biz topla oynayacak olursak real korksun ya yeneriz ya berabere biter. takım süper final dışında 2 sezon boyunca kaç kere yenilmiş 10 ya olmuştur ya olmamıştır. ha fark tek şekilde olur. real barça gibi topa sahip olur biz gömülürsek o zaman yiyebiliriz (ki bu bile kesin değil) yok eğer topla oynarsak bu onlar için daha kötü olur bakmayın ronaldonun dediğine. ortalama 10 şutta 2-3 gol buluyoruz maçlarda​

real de ki en kilit isim alonso.onu kiltle maça ortak ol.ronaldo di maria özil hikaye

Röportajlar saat kaçta tam olarak

Real Madrid vs Galatasaray (2-1) All Goals & Match Highlights - YouTube

bu macdaki kadroya bakin

___________Muslera_____________

Ujfalusi-Servet-GäkhanZan-HakanBalta

________Sabri-Melo-Selcuk_________

Kazim_____________________Eboue

____________Baros______________

biz bu kadroyla neredeyse Reali yeniyormusuz :)

suanki kadromuza bakiyorumda simdi ümitlerim daha fazlalasti .bir beraberlik neden olmasin..Manu deplasmindaki gibi oynuyalim yeter

O maçta 40dk sonra bir tarafımızdan soluduk abartmayın yahu. Adamlar istese fark atarlardı o maç.

arkadaslar, real madrid takiminda sari kart sinirinda oyuncular var mi?

bizim var mesela.

amrabat, burak, dany, riera ve selcuk

bunların sarı görmemeleri imkansız hadi dany neyse zan oynar içerde selçuk görür burakta görmez desek rieranın göreceği 2+2=4 amrabatta önemli değil onlar doldurulur. selçuk önemli selçuk:confused:

18:00 da sneijder röportaj verecekmiş ntvspor'a.

Özellikle Ronaldo girdikten sonra.İlk yarıda biz iyiydik.

Aynen 40dk işte. 2.yarı rezil oynadık ilk yarı 20dk etkili kalanında iyi direndik ama 2 gol yedik. Adamlar zaten ikinci yarı yedek hatta yedeğin yedeğini aldılar oyuna. Baz alınacak maç değil o kısacası.

Elenmek ayri, ezilmek ayri. Ben Galatasaray´in ezilecegini düsünmüyorum.

Galatasaray, Fatih Terim, hatta milli takim bile böyle cok büyük maclari basa bas oynadi. Abartmaya gerek yok. San Marino degiliz.

Biz Arena´da herseyi yapabiliriz haftaya. O atmosfer yaratilacak. Yeterki turu yarin kaybetmeyelim.

3-0 da yenik duruma düsebiliriz yarin, ama vazgecmeye hic gerek yok. Atarsin 1 gol hersey degisir.

Sneijder, Drogba, Burak gibi tehditlerin varsa, onlar da sana paldir küldür saldiramaz.

Muslera yine santiago çimlerine çıkıp ordaki kalesine geçicek :D başka takıma transfer olsaydı real ile her sene maç yapamazdı. adam şanslı arkadaş :trollface:

3-1 veya 4-0 bitecek.. en son 3-0 öndeydi Real.. son dk larda 1 gol daha oldu ama kimin attığını görmedim : )

Aynen 40dk işte. 2.yarı rezil oynadık ilk yarı 20dk etkili kalanında iyi direndik ama 2 gol yedik. Adamlar zaten ikinci yarı yedek hatta yedeğin yedeğini aldılar oyuna. Baz alınacak maç değil o kısacası.

2. yarı Ronaldo , benzema, özil falan girmedi mi ben mi yanlış hatırlıyorum?

Ben Galatasaray'ın turu geçebileceğine inanıyorum. Madrid'te yenilebiliriz ama Galatasaray'ın turu geçebileceğine inanıyorum. İyi okuyun kuşlar, Galatasaray'a turu geçince sadece İspanyollara değil Türkiyenin 3/4'üne giricek.

Siz Allah'a inanın, o isterse Barcelona'yıda yeneriz. Top yuvarlaktır, kime sekip gireceği hiç belli olmaz.

2. yarı Ronaldo , benzema, özil falan girmedi mi ben mi yanlış hatırlıyorum?

Diğer bölgelere de farklı adamlar almıştı. Olayı kaşımayın işte o maçı gayet net hatırlıyorum adamlar rahat oynadılar. İlk 20dk kadar bir forse ettik hepi topu o.

Geri
Üst Alt