ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | M.S | 3 Nisan

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid - Galatasaray | 21.45 | 3 Nisan

Aynen 40dk işte. 2.yarı rezil oynadık ilk yarı 20dk etkili kalanında iyi direndik ama 2 gol yedik. Adamlar zaten ikinci yarı yedek hatta yedeğin yedeğini aldılar oyuna. Baz alınacak maç değil o kısacası.

evet ölçü olmadığına katılıyorum ama iyi bi kaynak o maç 3 aşağı beş yukarı onun gibi geçecektir.

üstelik biz o zaman 4-4-2 oynamıyoduk. karabüke takıldığımız belediyeye yenildiğimiz kadroydu tek forvet oynuyoduk takım oturmamıştı. bizim gçen seneki iyi oyunumuz fener maçıyla başladı. aynı şekilde reale karşıda iyi oynamamıştık. bence bu maç ondan daha farklı olacak, pozistif yönde farklı olacağını düşünüyorum. size olacakları söylüyorum maç başında her zamanki gibi yersek bi aptal saptal gol yeriz. sonra alırız sazı elimize son dakikaya kadar top bizde olur.

(inşallah, bu bi öngörü):yenieek::yenieek:

Bu arada sonradan dahil olanlar yanlış anlamasın,

Turu geçme ihtimalimiz var ve ben inanıyorum Aslanlar'a.

Bahsi geçen hazırlık maçı baz olmasın demek istiyorum.

Aynen 40dk işte. 2.yarı rezil oynadık ilk yarı 20dk etkili kalanında iyi direndik ama 2 gol yedik. Adamlar zaten ikinci yarı yedek hatta yedeğin yedeğini aldılar oyuna. Baz alınacak maç değil o kısacası.

Hemde hiç alınacak değil.Herkes Madrid'in açık ara favori görüyor ama ben hiç öyle düşünmüyorum.Ben Madrid'in neredeyse bütün şampiyonlar ligi maçlarını izledim.En iyi oynadıkları maç Ajax maçı idi.İki Dortmun maçı,M.City maçları ve Manu maçlarını bi izleyin.Kesinlikle açık ara favori değiller bana göre.Ama yine de ismi üstünde Madrid.Schalke maçının ilk yarısının üstüne çıkmalıyız.

Elenmek ayri, ezilmek ayri. Ben Galatasaray´in ezilecegini düsünmüyorum.

Galatasaray, Fatih Terim, hatta milli takim bile böyle cok büyük maclari basa bas oynadi. Abartmaya gerek yok. San Marino degiliz.

Biz Arena´da herseyi yapabiliriz haftaya. O atmosfer yaratilacak. Yeterki turu yarin kaybetmeyelim.

3-0 da yenik duruma düsebiliriz yarin, ama vazgecmeye hic gerek yok. Atarsin 1 gol hersey degisir.

Sneijder, Drogba, Burak gibi tehditlerin varsa, onlar da sana paldir küldür saldiramaz.

En bariz örnek Milli takımla oynadığımız İspanya maçlarıdır.. Fatih Hoca şu Macaristan'ı bile yenemeyen milli takımla her 2 maçta da kafa tuttu İspanya'ya; forvetler biraz becerikli olsa 2 maçta da yenebilirdik namağlup İspanya'yı.. Yeter ki Hoca formda olsun...

Schalke maçında da söylemiştim şimdide söylüyorum. Galatasaray büyük maçlarda daha iyi oynuyo daha iyi motive oluyo. Allah' ın izniyle de yarın sonuna kadar savaşacağız elimizden geleni yapacağız inanıyorum. Allah yardımcımız olsun.

Hemde hiç alınacak değil.Herkes Madrid'in açık ara favori görüyor ama ben hiç öyle düşünmüyorum.Ben Madrid'in neredeyse bütün şampiyonlar ligi maçlarını izledim.En iyi oynadıkları maç Ajax maçı idi.İki Dortmun maçı,M.City maçları ve Manu maçlarını bi izleyin.Kesinlikle açık ara favori değiller bana göre.Ama yine de ismi üstünde Madrid.Schalke maçının ilk yarısının üstüne çıkmalıyız.

Halit haklısın da... Şuan ellerinde tek CL var. O yüzden asılacaklar. Ters zamanda denk geldik adamlara açıkcası. ManU'ya karşı biz çok iyi bir maç çıkarmıştık yenilmemize rağmen futbol şansı olsa en azından 1 puan alırdık o maçtan. Ve o ManU'ya karşı tamam farklı 2 maç ancak çok zorlandı Real.

Büyük takım gibi oynamalıyız. Bu arada Ronaldo'ya markaj için Hamit'i tek geçerim (bknz : Portekiz maçı).

Gstv iyice transa gecti :) Alparslanlarin kilici, Osmanli yillarina geri döndük yemin ediyorum :) Millet "Allah Allah Allah Allah Allah Allah" modunda :D

Manu 10 kişi kaldıktan sonra 3 tane net pozisyona girdi Real karşısında atlamayalım bunuda :)

Ben rüyamda neler gördüm anlatmayım simdi beyler

Rüyamda 2-2 gördüm, forumda yenemedik diye üzülüyorduk.

Halit haklısın da... Şuan ellerinde tek CL var. O yüzden asılacaklar. Ters zamanda denk geldik adamlara açıkcası. ManU'ya karşı biz çok iyi bir maç çıkarmıştık yenilmemize rağmen futbol şansı olsa en azından 1 puan alırdık o maçtan. Ve o ManU'ya karşı tamam farklı 2 maç ancak çok zorlandı Real.

Büyük takım gibi oynamalıyız. Bu arada Ronaldo'ya markaj için Hamit'i tek geçerim (bknz : Portekiz maçı).

Haklısın bak ona bişey demem.Ellerin de şuanda tek cl kaldı.Ama bizimde kendimizi kanıtlama ihtiyacımız var.İki maçta kolay olmayacak.

1-3 veya 2-3 Alıcaz maçı renktaşlar. yazın bir kenara bunu :)

En bariz örnek Milli takımla oynadığımız İspanya maçlarıdır.. Fatih Hoca şu Macaristan'ı bile yenemeyen milli takımla her 2 maçta da kafa tuttu İspanya'ya; forvetler biraz becerikli olsa 2 maçta da yenebilirdik namağlup İspanya'yı.. Yeter ki Hoca formda olsun...

Herkesin bir düsüncesi var, ama bence su anki durumumuza göre konusmuyorlar. Marka farkli, kadro kalitesi farkli.

Bence bizim kadromuz Chelsea´de olsaydi, Madrid cok farkli yaklasirdi maca. Daha kontrollü olurlarlardi. Yorumlar da farkli olurdu.

Biraz aceleci olsunlar, cabuk strese girsinler. Isimize gelebilir. Oyuncularimiz hic ummadiklari anda vurabilir onlari.

Bu kadro öyle "6-7 yerler" diyebilecegimiz bir kadro degil.

134859.png

As gazetesine göre ilk 11'leri.

https://cdn.amkspor.com/*********************-resimler/2013/04/da32c2cffbb914d356f7035c2c9d3e0d.jpg

Birisi forumlarda ki Real taraftarına Sabri'nin oynamayacağını söylesin.

Bence emin olmayalım.. Ben tanıdığım kadarıyla Fatih Hoca'dan Sabri veya Emre Çolak sürprizi bekliyorum : )

Daha bugünden ellerim titiryor, garip bir duygu var içimde. yarın nasıl dayanıcam acaba. of :S

Geri
Üst Alt