ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | M.S | 3 Nisan

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid - Galatasaray | 21.45 | 3 Nisan

melo koyacak çocuğu :)

5703_02s.jpg

Sabah beri promo klipleri izleyip gaza geliyorum.. bu gazla heralde koşa koşa ispanyaya varırım akşama..

523635_484260624972910_1601518471_n.png

Sacma bir rüya gördüm,macta Bjkli Manuel Fernandes Real Madridte oynuyor ve bir ikili mücadelede hem Meloyu,hem kendisini sakatliyor,rüyayi esime anlattim,ki kendiside biraz zorlada olsa tüm büyüklerin maclarini benimle izler,evde tüm gün ligtv acik,ne isi var Fernandesin Realde demesini bekledim,cevap:rüyalarin tersi cikar,ne Melo,nede Fernandes sakatlanmaz.

Bu Rocky müziği ile sadece R.Madrid değil alayına akarız... :D

Zaman gecmek de bilmiyor kardesim yaaa uuuufffff

Yıl 2000 Yer Copenhag bir arma var birde bayrak. Taraftarın hep yanında seninle tarih yazacak

bu akşam biz ispanyada koyarız inilti sesi karıköyden gelir gibime geliyor :D:D:D:D

Seneler sonra ilk defa Şampiyonlar Ligi'ne katılmışken bir anda çeyrek finale çıkmak ve üstüne üstlük R.Madrid ile oynamak bana ağır geldi, ikinci maçın son 10 dakikasına 1 gol avantajla falan girersek kalbim maçın sonunu çıkaramaz gibi geliyor.. :D

Medya taraftari bilincli olarak öyle bir havaya soktu ki,sanki denk güclerin maciymis gibi herkes havaya girmis,maksatlari olasi bir kötü sonucta sampiyonluk yürüyüsümüzde taraftarin ve camianin moralini ve motivasyonunu bozmak,bu oyuna gelmeyin,bugün fark bile yesek Miy macini iple cekelim,takimi elestirmeyelim.

ben Cluj maçında plazmaya kültabağı fırlattım arkadaşım havada tuttu :lol:

ooo o da birşey mi.schalke ile oynadığımız ilk maçta burak gol atınca kendi gözüme yumruk atma marifeti gösterdim ben.sen ne diyorsun :D:D:D aslında bizim gibi adamlara maç izlemeyi yasaklamalılar :D:D:D

ooo o da birşey mi.schalke ile oynadığımız ilk maçta burak gol atınca kendi gözüme yumruk atma marifeti gösterdim ben.sen ne diyorsun :D:D:D aslında bizim gibi adamlara maç izlemeyi yasaklamalılar :D:D:D

ben buldum izlemenin yolunu.

yanıma gıcık olduğum elemanın birini alıyorum her fırsatta ona çakıyorum bir tane hem uğurum oldu benim :D

Geri
Üst Alt