ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | M.S | 3 Nisan

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid - Galatasaray | 21.45 | 3 Nisan

o zaman telefonumu varmis o arkadasin ;)

vardır, benimle aynı dönemler belli ki, orta 2'de orta 3'te falan bizim sınıfta da telefonu olanlar vardı.. A1018 falan.. bizler de o telefonlara hayran hayran bakıyoduk o zamanlar :asd: hele bir de mavi kapaklısı vardı, üff :D

Allah D-Smart'ın belasını versin. Kombinem var, evde Lig TV de var. Bir de bu aptal D-Smart'la uğraştırıyorlar adamı.. Bari deplasmandaki maçı açık kanaldan verseydiniz Allahsızlar.

bu benim soruma cevap mı? digitürküm var digitürkün gösterdiği yabancı bi kanaldan izleyemeyecekmiyim azv al jazeree vs

bu benim soruma cevap mı? digitürküm var digitürkün gösterdiği yabancı bi kanaldan izleyemeyecekmiyim azv al jazeree vs

Karasal yayınla izlersin renktaş. Benim bildiğim digitürk kanalları vermiyor.

Karasalda da yabancı kanal yok . yani normal receiverle :(.. anladım

5bin kişi abone olmus dsmarta bu mac için

cok heyecanliyim, cok tesekkur ederim GALATASARAYIM bu duyguyu tekrar bize yasatdigin icin .

5bin kişi abone olmus dsmarta bu mac için

hiç bi ulkede CL maçlarini sifreli kanal vermez.. yani Ulkenin kendi takimini.. heleki o ulkeden sadece 1 takim varsa.. ama Turkiye oldumu isin icinde hersey mumkun..

5000 kisi boyle abone olursa son anda.. daha çok sifreli kanaldan mac izleriz..

abone olmayin abi.. gidin bi dernekte, kahvede seyredin kahve sahibi kazansin, bunlar kazanacagina..

ölecem heyecandan ya bide çok ters bi sonuç alırsak bu akşam beyler.. Aslanların canı sağolsun ama ülkemizde şerefsizlerin nasıl sevineceklerini biliyorsunuz dimi :mad:

Allahim sen bize mactan sonra "koyduk muuuuuuu" demeyi nasip et :bid:

arkadaslar, schalke - galatasaray maci gelesenkirchen'deki golerimizi izliyorum suanda ! bir hayli gaza geliyorum :-) vay be :D

umarim aksam bu maci aliriz veya en kötü ihtimale en az bir gol atariz ve berabere kaliriz.

hiç bi ulkede CL maçlarini sifreli kanal vermez.. yani Ulkenin kendi takimini.. heleki o ulkeden sadece 1 takim varsa.. ama Turkiye oldumu isin icinde hersey mumkun..

5000 kisi boyle abone olursa son anda.. daha çok sifreli kanaldan mac izleriz..

abone olmayin abi.. gidin bi dernekte, kahvede seyredin kahve sahibi kazansin, bunlar kazanacagina..

Aynen böyle.

Digitürk cihazlarında biss key girme şansı var mı?

ölecem heyecandan ya bide çok ters bi sonuç alırsak bu akşam beyler.. Aslanların canı sağolsun ama ülkemizde şerefsizlerin nasıl sevineceklerini biliyorsunuz dimi :mad:

kafaya takmiycan reis.. zevk almaya bak.. yenilsek bile helal olsun.. ben Schalke macinda bile helal olsun elensek bile onemli degil diyordum..

O eziklere bakma yarin Lazio maçi var.. basini gectim.. kendi maclarindan cok bizim macla ilgileniyor kendi taraftari.. bunun 1 tek açiklamasi var.. acitiyoruz.. ufaktan bi korkularida yok degil, hadi Madridi elerlerse.. o korku onlara yeter.. zevk alalim... hayirlisi olsun.. bu sene sampiyon olalimda.. gerisi muhim degil..

Geri
Üst Alt