ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | M.S | 3 Nisan

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid - Galatasaray | 21.45 | 3 Nisan

Türk futbol tarihinin en önemli maçlarından birisini şifreli kanalda yayınlamak için çaba gösteren,yayınlayan insanların topunun Allah'ım belasını versin.

Asiri heyecanlandigim maclara bakamiyorum ben. Mesela basket maclarinda da ara ara kapatirim TV´yi :)

Son Schalke macinda ilk yariyi izleyeyim dedim. Ikinci yari Schalke gümbür gümbür gelmeye baslayinca kapattim TV´yi disari ciktim.

Her adimda besmele cekip "Allahim Galatasaray´a yardim et" diyorum :D Totemim bu. Simdiye kadar üzülmedim.

benimde arkadasimla bir totemim vardi beraber maclara bakmazdik cogu zaman yenildirdik ozaman hep. schalke macinda israr etti beraber bakalim diye baktik ve yendik o yüzden toteme pek inanmam :D

Asiri heyecanlandigim maclara bakamiyorum ben. Mesela basket maclarinda da ara ara kapatirim TV´yi :)

Son Schalke macinda ilk yariyi izleyeyim dedim. Ikinci yari Schalke gümbür gümbür gelmeye baslayinca kapattim TV´yi disari ciktim.

Her adimda besmele cekip "Allahim Galatasaray´a yardim et" diyorum :D Totemim bu. Simdiye kadar üzülmedim.

Arena'nın kapısına kadar gelip elindeki biletle Fener maçını izlemek .... Al bu da benim totemim..

Ne zaman canlı izlesem yenildik ne zaman İstanbul'a gidip izlemediysem de yendik kuşları..

Resmen bana işkence..

ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid - Galatasaray | 21.45 | 3 Nisan

Bu mac konusunda gelgitler yasiyorum.

Galatasaray askimla hep umutluyum, yenebiliriz, eleyebiliriz diyorum ama bazen ara ara cok zor, cok iyi bir takimla karsilasacagiz diyorum.

Galatasaray surprizlerin, inananlarin takimidir. Ama elenirsek de helal olsun aslanlara, buraya gelmek, bu seviyede oynamak da buyuk basari.

Açıkcası,

IBB maçının ikinci yarısına 2-0 önde çıktık fakat 2.yarı gol pozisyonuna bile giremeden maç bitti.

Bizimkileri kafası Madrid'tedir umarım, orada çok daha iyisini oynamamız gerekir.

İkinci yarı oyununu Real maçını düşünerek yavaşlattık. Beni bundan çok daha fazla korkutan, İBB gibi bir takıma, Webo ve Holmen gibi en iyi iki oyuncusunu kaybetmiş halde dahi birkaç tane %100lük pozisyon vermemiz... Melo inanılmaz lakayıttı yine. Semih ve Dany ilk toplarda başarılı değildi, Balta'yı zaten söylemiyorum bile. Umarım deplasmanda oynadığımız Manchester maçındaki gibi defansta disiplinli bir oyun ortaya koyarız, çünkü amatör bir gol yersek yaşayacağımız moral bozukluğu bize bir golden fazlasını kaybettirir.

En çok korktuğum oyuncu Melo, seneye kalamayacağını hissetmiş sanırım, çok da fifi modunda oynuyor. Ama umarım Real maçını ciddiye alacaktır, çünkü Schalke maçında onun yüzünden yediğimiz golü 10 gol atsa unutturamaz bana, bir daha aynısını yaşamak istemiyorum. Şimdi bazıları Melo süper oynuyor falan diyecek kesin, ben de futbolun fsinden dahi anlamayan insanlarla muhattap olmak istemiyorum diyeceğim, ortalık gerilecek boşuna. O yüzden baştan söyleyeyim. Futbolu topu ayağında tutan oyuncuyu ve karşısındakini izlemek olarak düşünüyorsanız, lütfen bana Melo hakkında yorum yapmayın. Melo'nun toptan uzakta iken ne yaptığına bakın. Adam kontrataklarda geri koşmuyor, geri koşmayan ön libero topa atlamayan kaleci gibi birşey...

Şu andaki taktik Melo'nun en çok performans vereceği taktik çünkü neredeyse hiç ileri çıkmıyor, 4-1-3-2'de. Bu sistemde ileri çıkmadığı için, geri de koşmak zorunda kalmıyor ve kafasını duvarda patlatmak istememe yol açan ve az kalsın turu Schalke'ye hediye eden vurdumduymaz tembelliği o kadar göze batmıyor. Bu faktörü yoksayarsak evet çok başarılı bir performansı var Melo'nun. Umarım Real maçında yarısahayı 1 kez olsun geçmez.

Onun dışında Riera-Di Mario eşleşmesi gerçekten çok can sıkıcı. Di Maria'nın eski performansından uzak olması tek avuntumuz. İlk yarım saat disiplinli ve dikkatli oynayıp, darbelere göğüs gerip gol yemeden çıkmamız gerekiyor, ondan sonra o güvenle kendi oyunumuzu oynayıp Madrid'e evini dar edebiliriz.

Bizde Dany ve Selçuk kart sınırında diye biliyorum.Başka kim var sınırda olan.

Selçuk frikikten takicak beyler, íçime dogdu beyler..

Ümit Özat efendi Galatasaray Madrid'i elesin Arena'da üçlü çektircem demiş.Bunlar böyle konuştukça bu maça dair umudum daha da artıyor.İnşallah koyup gelicek aslanlar.

[video=youtube;tT1g-KXHOQQ]https://www.youtube.com/watch?v=tT1g-KXHOQQ[/video]

ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid - Galatasaray | 21.45 | 3 Nisan

Ümit Özat efendi Galatasaray Madrid'i elesin Arena'da üçlü çektircem demiş.Bunlar böyle konuştukça bu maça dair umudum daha da artıyor.İnşallah koyup gelicek aslanlar.

Ne zaman konusmasini ogrenmis o sigir?

Sent from my iPad using Tapatalk

Varane'nin durumu ne oldu bilen varmi?

Duran toplardan 95% gol yeriz.

Bir insan ne kadar gicik,ne kadar haysiyetsiz ne kadar (buraya küfür girer ondan,gerisi biiiiiip).. Ben bundan Aziz'den daha cok nefret ediyorum

Geri
Üst Alt