ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | M.S | 3 Nisan

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid - Galatasaray | 21.45 | 3 Nisan

Övmedimki sürekli rakibe ve hakme baskı yapıyolar.. topa pres değil rakibe ve hakeme yıldırmak ürkütmek amaçlı...Bu yüzden dedim

Fener Barcelona'ya Akhisar'a oynadığı futbolu oynasa 8-9 atardı dün.

Açıkcası ben bizim schalke kayseri ibb maçlarındaki 60 dakikalık oyunumuzu çok beğendim ama

1 Sadece 60 dakika sürdürebiliyoruz

2 Fenerin son 3 maçını izledim özellikle içeride hakem ve rakip takım resmen maçın bitmesi için dua ediyo çünkü çok baskı yiyolar. Fenerin maç kaybetmeyeceğini düşünüyorum

Son yıllarda gördüğüm en kötü Fener bu diyebilirim. Avrupa maçlarını izledim, çok kötüler. Ligde de izlediğim maçlarında vasatlar. Biz onları Kadıköy'de, olmadık şeyler olmazsa, Allah'ın izniyle yeneriz.

Fener Barcelona'ya Akhisar'a oynadığı futbolu oynasa 8-9 atardı dün.

akhisar merter ve yanındaki ekremmiydi neydi iki bonus kafasıyla ikinci ligde başarısız olur buna eminim.Bruno ve güray bunların yerlerine ilk 11 başlasalardı. O maçta böyle olmazdı fener çok zorlanırdı.. Mamafih ağlaya ağlaya döve döve baskıyla alırlardı gibi geliyo İBB maçındaki son dakika penaltsıı gibi

Allahım sen utandırma başarılar aslanlar dualarımız sizinle.

sakatlık falan omazsa biz feneri kadıköyde yenerek kupayı kaldırır geleneği bozmayız. bizim takımla şu kadroyla türkiyede baş edecek takım yok. real madrid zor çünkü defansta hem taktiksel hem de bireysel eksiklerimiz var. biraz şanslı olursak eleyedebiliriz.
Sonuna kadar haklısın..sadece şike baskısı rakibe ve hakeme yapılan.

Ama bu Real maçı dünyanın gözüne parmak olsada bizi buraya getiren lig şampiyonluğudur.İnşallah iki kulvardada alnımızn akıyla olur.

Açıkcası ben bizim schalke kayseri ibb maçlarındaki 60 dakikalık oyunumuzu çok beğendim ama

2 Fenerin son 3 maçını izledim özellikle içeride hakem ve rakip takım resmen maçın bitmesi için dua ediyo çünkü çok baskı yiyolar. Fenerin maç kaybetmeyeceğini düşünüyorum

Şu forumda en objektif bakanlardan biri olduğumu düşünüyorum ama allah aşkına nasıl son 3 maçını izledin. Akhisar maçında bile 2. gol tesadüfen gelene kadar maç bitsin diye bekleyen ve baskı yiyen rakip takım mıydı yoksa Fener mi?

Herkese günaydın büyük gün geldi çattı İnşallah bizim için mükemmel bir gün olur Allah tüm aslanlarımızın yardımcısı olsun

Şu forumda en objektif bakanlardan biri olduğumu düşünüyorum ama allah aşkına nasıl son 3 maçını izledin. Akhisar maçında bile 2. gol tesadüfen gelene kadar maç bitsin diye bekleyen ve baskı yiyen rakip takım mıydı yoksa Fener mi?

Söylemek istediğimi anlamıyorusn barca gibi oynuyolar demiyorum. Rakibi hakemi sürekli baskıda bırakıyolar budar kötü oynayıp puan kaybı yaşamıyolatr çünkü başkanlarının son şansı bu sene ve başladı organizasyona .. Anlatmak istediğim bu gördüğüm olay bu bundan önce inanmıuyolardı şampiyonluğa ve iç çekişme vardı

Söylemek istediğimi anlamıyorusn barca gibi oynuyolar demiyorum. Rakibi hakemi sürekli baskıda bırakıyolar budar kötü oynayıp puan kaybı yaşamıyolatr çünkü başkanlarının son şansı bu sene ve başladı organizasyona .. Anlatmak istediğim bu gördüğüm olay bu bundan önce inanmıuyolardı şampiyonluğa ve iç çekişme vardı

sen rahat ol abi kadıköye 4 puan farkla gideriz son maçımızıda kazanırız şampiyonluk bizim bu aksam turda bizim olacak ! çünkü biz imkansızları başarmayı severiz

.

:asd:

:omg: Sarı-lacivert formalılar Fenerbahçe sen takımları karıştırıyosun sanırım :b5:

Ynt: ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid - Galatasaray | 21.45 | 3 Nisan

Hamitten gol bekliyorum bu mac

GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Renktaşla farklı maçlar izlemişiz galiba... Fener'in oynadığı futbolsa biz başka bir oyun oynuyoruz...Biraz şans,biraz da rakip forvetlerin beceriksizliği ile buralara kadar geldiler... Onlardaki şansın yarısı bizde olsaydı şu an 10 puan fark olurdu net söylüyorum...

Ulan düşünüyorum düşünüyorum ne yazim diye.Hiçbirşey aklıma gelmiyor.Allah yardımcımız olsun diyorum sadece.

Bu maçtan alnımızın akıyla çıkacağız inşallah. En büyük güven kaynağım Fatih Terim ve takımın son 3 maçta oynadığı mükemmel futbol. Geçen sezon tek forvetli düzenle kötü giderken, herkes Galatasaray'ın bu sene de işi zor derken Fatih Terim sihirli bir dokunuşla çift forvete dönmüştü ve o maçla birlikte Galatasaray bir anda değişmişti. Bu sezonda Sneijder ve Drogba geldikten sonra işler kötü giderken bir anda 4-3-1-2 ye döndü her şey değişti. Hem de bunu Schalke maçında yaptı. İmparatordan başka kimse böyle önemli bir maçta böyle bir taktik değişiklikle ve o kadar hücum oyuncusuyla oynamaya cesaret edemezdi. İşte imparator bu yüzden imparator. Haydi aslanlar, Allah yardımcınız olsun!

Cevap: Ynt: ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid - Galatasaray | 21.45 | 3 Nisan

morinyo hamitten hiç bahsetmiyor. varsa yoksa snayde le drogba. bence sahada cevabı vermeli hamit!

Selçuktan da bahseden yok varsa yoksa Drogba Sneijder Burak. Bu bizim için avantaj. Tabi ki mourinho Selçuk'a da dikkat etmiştir ama diğer oyuncuları daha önemli görüyorlar.

Geri
Üst Alt