ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | M.S | 3 Nisan

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid - Galatasaray | 21.45 | 3 Nisan

Saldır GALATASARAY!!!

AzTV, Rustavi 2 ve Rah-e Farda maci veriyor.

Dayanimiyorum beklemeye, söyle uzun iki film arayip bakacagim simdi maca kadar.

Rustavi 2 uydudan şifre girer mi?

Bırakın beyler orda galip gelmeyi veya berabere kalmayı gol bile atmamız imkansız. Hayal falan kurmayın. Real Madrid bizi her türlü eler.

drogba gelirse forumdan giderim diyende sendin. hala böyle büyük nasil konuşuyorsun ilginç. sözünü tutmadin bari sus. bişey sanalim seni.:yenieek:

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki son altı maçında sahadan namağlup ayrılan Galatasaray, serisini sürdürmesi hâlinde ülke rekoru kıracak.

Real Madrid'le suana kadar Galatasaray ve Besiktas oynamis. Besiktas 1958-1959 sezonunda oynamis (sampiyonlar ligi son 16) evinde 1-1 ve deplasmanda 2-0 kaybedip elenmisler.

Yani Fener ve BJK taraftarlari kulüp tarihinde hic Real Madrid görmezken.. :D:ayatollah:

1988 yılında'da Galatasaray'a hiç sanş verilmiyordu. yeni nesil liseli fenerliler bilmez ama öğrenebilir;

[video=youtube;rqoq8kI6Lss]https://www.youtube.com/watch?v=rqoq8kI6Lss[/video]​

4. gol ile 5. gol arasında ki anlatım farkına bakarmısınız ? şu güzel günde İlker Yasin'e sövesim geldi.

Real Madrid'le suana kadar Galatasaray ve Besiktas oynamis. Besiktas 1958-1959 sezonunda oynamis (sampiyonlar ligi son 16) evinde 1-1 ve deplasmanda 2-0 kaybedip elenmisler.

Yani Fener ve BJK taraftarlari kulüp tarihinde hic Real Madrid görmezken.. :D:ayatollah:

bjk görmüş diyorsun.

mantığımla duygularım arasında gidip geliyorum. bir yanım diyorki oğlum boru mu lan bu, realle sahasında oynuyorsun tabiki silindir gibi ezerler, mesutun ronaldoya atacağı ara pasları gözümün önüne geliyor, abovvv diyesim geliyor..öbür tarafım diyor ki lan Galatasaray bu, nice imkansız olamaz denen maçları almadı mı bu takım, o yüzden değilmi senin bu takıma olan sevdan.. yani sözün özü: allah yardımcımız olsun arkadaşlar. hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip eylesin yüce rabbim

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki son altı maçında sahadan namağlup ayrılan Galatasaray, serisini sürdürmesi hâlinde ülke rekoru kıracak.

Facebook'ta mi gördün bunu? :asd:

3.05´den sonrasi acayip motive ediyor beni :) O bölümdeki müzigi bilen var mi?

[video=youtube;xmCNVU4LH_I]https://www.youtube.com/watch?v=xmCNVU4LH_I[/video]

4:17 'de spikerin

''Cristiano Ronaldo hiç biryere gidemezsin, Burak seni takip ediyor cumlesi.. icimdeki 40.000 tane tilkinin tuglerini urpertti!!''

titriyorum heyacandan valla zamanda geçmiyor.

Beyler icim cokk rahat.. bilmiyorum ama ne zaman icim rahat olursa, ya yeniyoruz ya da oynadigimiz takima gore berabere bitiyor.

Bu mac cok rahatim. ya berabere biter ya bir farkla yenilir maci istanbula birakiriz.

Bu işler dua ile falan olmaz. Allah bu işlere bakmaz, baksa Suudi Arabistan milli takımı bütün dünya kupalarını alırdı. Real bu Ronaldo, Mesut, Modric vs.. say say bitmez adamlara bak.

Bu işler dua ile falan olmaz. Allah bu işlere bakmaz, baksa Suudi Arabistan milli takımı bütün dünya kupalarını alırdı. Real bu Ronaldo, Mesut, Modric vs.. say say bitmez adamlara bak.

Allah her işe bakar.. O konuya girmeyelim. Teoloji dersi almak isteyeceğini sanmıyorum.

Ama,

Bütün bunları yazarak amacın nedir? Sence buradaki insanlar o futbolcuları ve kalitelerini, Real'in gücünü bilmiyorlar mı?

Geri
Üst Alt