Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cr7 değil di mariaya güveniyor daha çok kanatta morinho reirra zaten sol kanattan devrişme bu di marriada çok dengesiz gelir çok faul alırlar oradan reirra malum çok sertleşiyor bekte![]()
Korner diyorum. Bir Manchester'a gol var oda Melo ve Burak yalniz kaldigi icin, ikisini bir Man U'lu tutuyordu. Biz kornerden gol atan takim degiliz, korner organizasyonu berbat, ceza saha icerisinde kosular cok kötü. Ve bu kez karsinda Ramos/Pepe/Varane gibi hava toplarinda efektif olan oyuncular var, yani denemeye gerek yok. Paslasarak kullanlaim ki savunma dagilsin, ondan sonra kalecinin önünde sert orta kestik mi gol bulabiliriz, Real defans cok acemice davraniyor, hizli reaksiyon gösteremiyor. Biraz baslarini döndürmek lazim.
Ronaldo ,Mesut densede aslında takımın beyni bu adam
![]()
Belli oluyor ki sen bu korner'i paslasarak kullanmanin sebebini cözememissin.
belli oluyorki sen de mazoşistsin
![]()
Kesin skoru biliyorsundur, seni bununla basbasa birakiyorum.
dostum yanlış kişiyi alıntı yaptın heralde yada benim yazdıklarımı okumadın bende di maria dedim zaten niye bu kadar heyecanlandı çeker vururum o arjantin kırmasını bir daha yazma bu kadar uzun metinler korkutuyorsun beni :sad007:
nerenden çıkardın bunu :ayatollah:
Sen daha iyi bilirsin, sen daha cok kullanirsin her mac öncesi buralara gelip.
hangisi yanlış çıktı olum
Kahin, sen bilirsin.