ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | M.S | 3 Nisan

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid - Galatasaray | 21.45 | 3 Nisan

Ronaldo ,Mesut densede aslında takımın beyni bu adam

xabi-alonso.jpg

cr7 değil di mariaya güveniyor daha çok kanatta morinho reirra zaten sol kanattan devrişme bu di marriada çok dengesiz gelir çok faul alırlar oradan reirra malum çok sertleşiyor bekte :)

benım ordakı tek korkum rıera solak marıa sag ayaklı terse dusuyor yanı rıera ya.Rıera nın da en buyuk zaafı ters adamlar cok kolay calım yıyıp gereksız fauller yapıyor.Ben ronaldo dan dana onemlı olarak dı marıa goruyorum.Cunku zaten tum gozler ronaldo da terse dı marıa ya atılıcak toplar cok cok onemlı

Korner diyorum. Bir Manchester'a gol var oda Melo ve Burak yalniz kaldigi icin, ikisini bir Man U'lu tutuyordu. Biz kornerden gol atan takim degiliz, korner organizasyonu berbat, ceza saha icerisinde kosular cok kötü. Ve bu kez karsinda Ramos/Pepe/Varane gibi hava toplarinda efektif olan oyuncular var, yani denemeye gerek yok. Paslasarak kullanlaim ki savunma dagilsin, ondan sonra kalecinin önünde sert orta kestik mi gol bulabiliriz, Real defans cok acemice davraniyor, hizli reaksiyon gösteremiyor. Biraz baslarini döndürmek lazim.

Gerek yok, tur bizim. Sen rahat ol. En son Schalke maçında söylemiştim ama sen staddaydın

İspanyol muhabir Real Madrid'in özellikle duran toplarda zaafı olduğunu ve Mourinho'yu en tedirgin eden şeyin de bu olduğunu söyledi ama işin kötüsü şu ki; bizde direk kaleye vurulan serbest vuruşlar dışında ne kornerden ne serbest vuruştan orta keserek gol atabilme becerisi yok..Şaka gibi :SS:

Ah ulan Hagi sen olcaktın ki şimdi bizde. Madriti fethederdik.

[video=youtube;C8EJAZYVHSo]https://www.youtube.com/watch?v=C8EJAZYVHSo[/video]

Rahatım, çünkü takımıma ve Fatih Hocam'a güvenim sonsuz, yenileceksek bile Aslanlar gibi yeniliriz kazanırsak da hiç şaşırmam yine Aslanlar gibi bir galibiyet daha alırız.. Bir savaşı kazanmak için savaşman lazım sonuç olarak kaybedebilirsin yada kazanabilirsin, aslolan emek vermek uğrunda çaba göstermektir. Bu kurada içim çok rahattı çünkü biliyorum ki 2 maçta efsane olacak sonuç olarak da her durumda da bütün dünya Galatasaray'ı ayakta alkışlayacak bu takım hak ederek ya yarı finali görecek yada yine hakettiği saygıyı bütün dünyada bir kez daha haykıracaktır. Ek bir parantez Burak için açmak istiyorum Burak - Ronaldo kıyaslaması bazı yönlerde abes kaçıyor ancak her iki oyuncunun da birbirinden farklı ve üstün çok özelliği var. Ronaldo kariyer ve başarılar olarak bir kaç adım önde olsada Burak sahip olduğu bu farkları bu maçta yine gösterecek ve dünya çapında bir golcü olduğunu yine gösterecektir.

Vay arkadaş, CL de ki ilk 3 maç sonrasında forum da ağlayan arkadaşlar burada olduğumuza inanabiliyor mu

dostum yanlış kişiyi alıntı yaptın heralde yada benim yazdıklarımı okumadın bende di maria dedim zaten niye bu kadar heyecanlandı çeker vururum o arjantin kırmasını bir daha yazma bu kadar uzun metinler korkutuyorsun beni :sad007:

yok be hocam bende senın soledıklerını katılmak bırazda kendı dusuncerlımı katmak ıstedım bende katılıyorum sana yanı. :)

:asd: Realin Maci Amrabat olur bence

2n8en25x.gif

© Arif

Fatih Terim hakeme falan kızıpta tribüne gönderilirse bu sefer zor duyurur sesini burdan :D

Estadio_Santiago_Bernab%C3%A9u_03.jpg

Kahin, sen bilirsin.

Sana Cluj, Manchester, Bragayı yeneceğimiz söylemiştim. Sen yoktun Schalke maçında Hamitin gol atacağını bizim kazanacağımı yazdım. Ha kıçımdan uyduruyorum o ayrı, ama tutuyomu sen ona bak. Bu akşam yenilebiliriz ama Real i eleyeceğimizi düşünüyorum. Saçma olabilir.

Geri
Üst Alt