ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | M.S | 3 Nisan

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | M.S | 3 Nisan

2 penaltımız verilmedi diye 3-2 falan yazmayın hiç.Kelebek etkisi denen bişey var ilk penaltı verilseydi maç bambaşka bir hal alacaktı.

Hayır kardeşim haklısın ama ayağına bilek kısmına basmıyor dikkat edersen ayağının üstüne basıyor yani orda pozisyonun tekrarını izlemeden ben penaltı değil diye düşündüm hakemin de mesafe min 10 ya da 15 metreydi ayağının bilek kısmına sert ş şekilde bassada görmese doğru ama bu pozisyonu çoğu hakem atlardı.

boş boş konuşmayı bırak çoğu hakem atlarmışmış madride gelseydi öle pozisyon görürdüm ben etekleri zil çala çala penaltı çalardı depar atardı depar sen neyden bahsediyon

Drogba'ya net faul var vermedi dönüşte gol oldu umutlar yerle bir oldu.

Ramos bilerek sari kart gördü diyorlar bence de bilerek gördü.

ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid - Galatasaray | 21.45 | 3 Nisan

Serefsiz hakem 2 penaltimizi yedi.

Collina gibi yurekli hakem lazim.

Beyler kura şansı önemlidir..

Galatasaray-Real Madrid karşılaşmasında hakemin Real Madrid'in yanında yer alması doğaldır..

Bu turda keşke PSG, Juventus, Dortmund ya da Malaga'yı çekseydik..

Çekebileceğimiz en kötü 2 kuradan birini çektik

Ynt: ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | M.S | 3 Nisan

Kuralar çekildiği gün bu turda bizi geçirmeyecekleri belliydi. UEFA RM-Barca finaline çoktan karar vermiş.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Of . :sad007:

bu defansla çeyrek final bile büyük başarı. seneye defansa yapacağımız çok üst düzey 2 transferle takım müthiş olur allahın izniyle.

Bu seviyede de oynayıp eleyeceğimiz günler gelecek bu takıma iyi bir stoper ve sol bekle oranında tozunu atacağız karşımızda tarihinden bu yana bu maçları oynayan dünyanın en büyük kulübü vardı biraz sakin olalım ...

Abi bu şampiyonlar liginde Galatasaraya penaltı verilmeme kuralı falan mı var ? Kaç tane penaltımız yendi şu turnuvada yeter ama ya !!

boş boş konuşmayı bırak çoğu hakem atlarmışmış madride gelseydi öle pozisyon görürdüm ben etekleri zil çala çala penaltı çalardı depar atardı depar sen neyden bahsediyon

Bak ileri zekalı insan adam ol saygılı ol burası forum dingonun ahırı değilim istediğim gibi konuşurum farklı fikirleri görmek istemiyorsan girmeyebilirsin foruma.

Real Madrid i kendi evinde böyle bir hakeme karşı dünyada hiç bir takım yenemezdi. Oyuna gelince ezilmedik oyunun bazı bölümlerinde daha iyi oynadık. Real Madrid kadar pozisyon bulduk ama burdada kalite farkı çıktı ortaya.

aslanlarıma helal olsun elendiysek Dunya devi unvanını hak eden REAL MADRİD Eelendik....

Varaneyide amma abarttiniz.. Koy Semihin yanina Sergio Ramos gibi 8 senelik stoperi.. Ispanya sampiyonunu.. Takim kaptanini bak neoluyo..

Bence Varane Ramos'tan daha iyi bir stoper genc olmasina ragmen, Ramos bekten devsirme bir stoper.

Hakemmm, ulan hakem...

olsun be galatasarayım seneye daha güçlü kadroyla gideriz karşılarına

xxx

Geri
Üst Alt