Cevap: ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | M.S | 3 Nisan
Herşeyden önce canımız sağolsun..Açıkçası yenilsek bile çok üzülmem diye düşünüyordum ama ilk yarıda ki futbolu görünce de insan ister istemez gol atamadığına yanıyor.Yani şu bir gerçek ki, bugün savunma Dany dışında patır patır döküldü.Bilhassa Semih...Hani 3 golü de o attı desek abartmış olmayız heralde..Canı sağolsun napalım, buralara kadar da onunla geldik..
Ancak 2.yarıda ki değişiklikliğe anlam veremedim..Yani bazıları Real'e 2.yarı pozisyon vermedik falan diyor ama ilk yarıda topu topu verdiğimiz 2 pozisyon vardı 2'si de gol oldu zaten ama karşılığında 2 çok net pozisyon, bir dolu da gol denememiz vardı..Sneijder çok etkisizdi ancak bu tarz oyuncular hiç birşey oynamasa da kilit oyunculardır.Yani biz ilk yarıda bu pas futbolunu efektif şekilde oynamışsak Sneijder'in varlığının payı çok büyük..Adam zaten kafadan 1 tane rakip orta saha oyuncusunu meşgul ediyor ve bu tarz oyuncular maçın her anında tehdit oluştururlar..Ha yine de Sneijder yerine "Maldonado'dan hallice" Hamit çıksaydı eminim ki 2.yarıda daha efektif oynayabilirdik.Ha verilmeyen bana göre 2 de penaltı var..Hakem de bugün Madrid'e çalıştı muazzam şekilde!
Bu sezon senelerdir unuttuğumuz heyecanları tekrardan yaşadık, Avrupa'da Nisan ayını gördük..Eksiklerimizden dersleri çıkarıp seneye çok daha güçlü ve iddialı döneriz diye umut ediyorum..Şu saatten sonra İstanbul'da mucizeler mucizesini başaracağımızı düşünmüyorum ama en azından galibiyetle veda edebiliriz.Artık tüm konsantrasyonu lige verip, inşallah Mayıs ayında şampiyonluğumuzu doyasıya kutlarız.