ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | M.S | 3 Nisan

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | M.S | 3 Nisan

Kura çekiminde hile olduğu bariz ortadaydı ama hem Manu maçı hemde bu maçtan sonra Real'e kupayı kazandırma çabalarının ne kadar bariz olduğu da ortada...Hatta dün Barca maçında ki hakemin Barca aleyhine yaptığı hatalar bile Real'e zorluk çıkaracak rakipleri tek tek saf dışı bırakıp ne derece favori hale getirilmeye çalışıldığını ortaya koyuyor.

Kadro ve bütçe olarak hiç bir zaman yarışamayacağımız Real Madrid'i eleme ihtimali güzeldi ancak gerçekliği tartışılırdı. Nitekim ilk maçtan bu ihtimali öldürdüler.

Önemli olan seneye tekrar Şampiyonlar Ligi'nde oynayabilmek ve bunun için ligi kazanmamız gerek.

Bende hafta sonu izledim, ondan önceki hafta izledim, dedigin gibi tempo yapamiyorlar..

dogru ligde yapamiyorlar bu sezon, oyle arada sirada, ama CL de yapiyorlardi bu maca kadar ve son MANU macina kadar, neyse bosver

bizim en büyük eksigimiz kosan adam yok kondisyon yok.

adamlar el kol sallaya ceza alanin disina geliyorlar bu schalke macindada böyleydi bugünde.

bugünkü ilk iki gol öyle geldi biraz pres yapabilen takim olsa orda ne pas attirir ne orta yaptirir.

savunmada cok zayifiz ve uzun stoper yok hava toplarini toplayacak.

hakemde sagolsun 3 tane karariyla ve buraka sariyi verip ümitleri hepten bittirdi.

sneijder cimaz tek akilli oynayabilen adam o ciktiktan sonra takim oyuncu durdu,

madem savunma yapacan bastan yap tek forvet oyna, ama durum zaten 2 0 olmus gol atman gerekiyor.

savunmaya celiliyorsun. ama yinede an cok hakem hatalari macin önüne gecti o tekmeye kirmizi verse 2

tane net penaltiyi verse mac daha farkli olur.

dogru ligde yapamiyorlar bu sezon, oyle arada sirada, ama CL de yapiyorlardi bu maca kadar ve son MANU macina kadar, neyse bosver

Yalniz görüyorsun degilmi, CL'de buldugunu atacaksin, hele ki savunman les durumunda olunca mutlaka atacaksin.

Bak Ronaldo kalenin önünde ne kadar cool..

bana dogru konuşun diyene bak. senin nerenle izledigin belli maçi. real bişey oynamamiş.:o karşisinda çemişgezekspor vardi çünkü.

1735629 örnegi göster bana be
kliyorum. hadi.

Boşver arkadaşım fener fanları bugün oynanan futbolu ve 3-0 lık skoru görünce hayal kırıklığına uğradılar. Kendileri gibi sigma olomicden 7 ve manchesterdan 6 yemediğimiz için bu tür bahaneler bulmaları normal.

İyi oynadık maçın hakkı bu değildi en fazla 1 difference fark olmalıydı.(1-0 veya 2-1 gibi) yazık oldu.

Gelde Cüneyt'e kızma :D

Şimddi pek şerefli UEFA'ya bir sorum var...

3 final adayı Bayern,Real ve Barca'nın birbiriyle eşleşmemesi.. Ve ilk maçlarında kendileri lehine bariz skoru etkileyen hatalar yapılması tesadüf mü?

Cüneyt'in neyine kızıcan? O da sistemin adamı.

Yalniz görüyorsun degilmi, CL'de buldugunu atacaksin, hele ki savunman les durumunda olunca mutlaka atacaksin.

Bak Ronaldo kalenin önünde ne kadar cool..

olum Ronaldo hep cool, tuvalete gitsin orada da cool dur adam :D

Golleri filan geçtim de adamların şu pozisyon kaçtı diyebileceğin birşey yok.Ama gel görki maç 3-0 bitti.

Yapabileceğimiz bir şey yoktu, aradaki kalite farkı, bizim defansımızın bu derece çaresiz kalışı bizi saf dışı bıraktı.

Bu sene ligde rakibimiz yok, önümüzdeki maçları kazanalım, yıldızları elimizde tutup defans hattına bir iki takviyeyle seneye daha oturmuş, daha dengeli bi kadroyla bu seviyelere gelelim.

Sağlık olsun, bütün oyuncularımızı tebrik ediyorum.

simdi size birsey soyleyecem ama biliyorum tepki alacam.....

Asırı motivasyonun sonucu bu 3_0 lık skor...Real iyi oynamadı biz beceriksizdik....Futbolculların aklı son 10 gundur basın medya real macından bahsetti terim cıktı real macı hakkında demecler verdi....Kimse demediki sıradan bir mac reali onemsiyoruz ama sıradan antrenmanlarımıza devam ediyoruz demedi...Reali buyuttukce buyuttuler sisirdikce sisirdiler futbbolcularımız uzerinde asiri motivasyonun sonucu mac icerisinde panikleme oldu.....Rakibimiz real madrid deil fatih terim basın ve medya idi bence

ilk yarı iyi oynadık, ikinci yarı ise vasattık. topu ayağımızda tutabildik ama hep kendi sahamızda top çevirebilik, rakip sahada top tutamadık.

ikinci yarıda madridin rölantiye almasıyla bize hemen hemen hiç şans vermedi.

bu maç şans gerçekten yanımızda değildi. hem verilmeyen penaltılar hemde kaçan gollerde şans biraz yanımızda olsa 2 gol atıp evimize dönebilirdik.

içerde işimiz yine çok zor ama en azından bir teselli galibiyeti bekliyorum takımdan.

Ne farkı var aynı tarz 2 maç ordada penaltılar verilmedi kaçan pozisyonlar ve mücadele vardı.

bende anlamadim bence gayet güzel oynadik bugün golü korktugum gibi erken buldular ve biz tam tempoyu tutmusken ikinci golü yedik. saglik olsun ne diyelim :yenieek:

Yalnız 2. golde Eboue'nin kafasını eğmesini bir türlü anlayamıyorum ya.

Boşver arkadaşım fener fanları bugünoynanan futbolu ve 3-0 lık skoru görünce hayal kırıklığına uğradılar. Kendileri gibi sigma olomicden 7 ve manchesterdan 6 yemediğimiz için bu tür bahaneler bulmaları normal.

yorumlardan renklerini belli ediyorlar zaten böyleleri hayyamcim. GS in çeyregi kadar başarisi yok takimlarinin. naparsin eziklik. bayan kiliginda bile dolaşir bunlar.:D

Geri
Üst Alt