ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | M.S | 3 Nisan

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | M.S | 3 Nisan

yazdıklarımı takip eden arkadaslar...İsin stratejik yanı manchester united macında 2_0 gerideyken 3_3 bitirdigimiz macı galatasarayın 100. yıl cd sinde izleyen bilir...Arif Erdem diyorki : 2_0 gerideyiz yapacak biseyimiz yok..teknigi stratejiyi unutun arkadaslar bildiginizi oynayın dedik aramızda tugay ben falco gots...ve mac 3_3 bitti...buraya dikkat edin....!!!!!

terim keske yazdıklarımı okusa...

Real Madrid Barcelona Bayern Munih gibi takımlara sen teknik taktik strateji gelistirirsen o sekilde oynamaya calısırsan 5_6 taneyi yer gelirsin...Cunku rakibindeki oyuncular zaten teknik kapasitesi dunyanın en iyi oyuncuları arasında...Boylesi takımlara tek taktigin olacak..SOKAK DOGUSU gibi SALDIR kuduz kopek gibi....Bu onlarında oyununu planını bozar cunki rakip teknik direktor senin oyuncularını tanıyor cozmus teknik kapasitesi ust duzey olan oyuncularını ona gore ayarlamıs senin oyuncuların daha yeni toplama bir takım uyum yokki ne yapsınlar...

Sonuc Real Madrid Barcelona Gibi takımlara tek bir stratejin olacak SALDIR...KUDUZ KOPEK gibi....bu onlarında oyun stilini bozacak

dediklerime karsı cıkcak itiraz edecek olanlar az onceki Arif Erdemin sozlerini bi dinlesinler...

Saldırdık teknigi taktigi unuttuk manchester united i sahasında yerle bir ettik

......

Herneyse kısa günün kârı şunu anlamış olalım en azından. Bu seviyeler aşırı derecede zor ve mutlak favori Real Madridti.. Maç öncesi öyle bir hava yaratıldıki sanki biz orada gidecez, çat çat iki yapıcaz veya Real gol atıcak biz maçı çevirecez.. Arkadaş işte o işler hayal mahsülü ürünler. Gerçek dünyaya dönmek lazım..

Adamlar tehlikeli bölgede etkili oynar ve sonuca giderken, sen tehlikeli bölgeye topu getirmene rağmen aynı beceriyi sağlayamıyorsun. Burada bariz bir şekilde kalite farkı ortaya çıkıyor. Onun için kimse eleştirmesin arkadaşlar. O kalitedeki adamlar zaten ya Realde ya Barçada ya Munichte yada o ayardaki diğer takımlarda var.

Bugün bize o stadta oynama gururunu yaşatan başta Fatih Terim olmak üzere futbolcular, yöneticiler, teknik ekibinden malzemecisine kadar hepsine teşekkürlerimi sunuyorum bir Galatasaraylı olarak.

hayal kurmaya gerek yok , elendik.. ancak 2.maçta kazanabileceğimizi düşünüyorum .. Canları sağolsun , şampiyonlar liginde çeyrek final oynamak Real Madrid'e karşı oynamak büyük başarıydı :ayatollah:

artık lige konsantre olmalıyız.. önümüzde kritik bir maç var, kayıpsız geçmeliyiz

takımımla gurur duydum her şeye ragmen teşekkurler aslanlar elensek bile şu madridi istanbulda yenelim elbette gelecek yıllarda bu maçlarıda kazanacak duruma gelecegiz fbjk siz her zaman eziktiniz ve her zaman ezik kalacaksının 7 lik 8 lik maglubiyetleride her zaman siz alacaksınız.

2. maçta inşallah bi mucize gerçekleşir. umudumuzu yitirmeyelim

Maalesef renktaş tur uçtu gitti.Ama Arena'da taraftar bu maçı kazandırmalı.Zaten istatistikler onları yenebileceğimizi gösteriyor.Ne kadar Bernabeu rakipler için zor bir deplasmansa İstanbul'da onlar için cehennem.Tarihe güze bir zafer yazmak için sahada olalım.Tur atlayamayız,çünkü karşımızda kontratak futbolunu en iyi oynayan bir rakip var.Kesin gol yeriz ama fazlasını atmak için de fazlasıyla gücümüz ve faktörlerimiz var...

yazdıklarımı takip eden arkadaslar...İsin stratejik yanı manchester united macında 2_0 gerideyken 3_3 bitirdigimiz macı galatasarayın 100. yıl cd sinde izleyen bilir...Arif Erdem diyorki : 2_0 gerideyiz yapacak biseyimiz yok..teknigi stratejiyi unutun arkadaslar bildiginizi oynayın dedik aramızda tugay ben falco gots...ve mac 3_3 bitti...buraya dikkat edin....!!!!!

Real Madrid Barcelona Bayern Munih gibi takımlara sen teknik taktik strateji gelistirirsen o sekilde oynamaya calısırsan 5_6 taneyi yer gelirsin...Cunku rakibindeki oyuncular zaten teknik kapasitesi dunyanın en iyi oyuncuları arasında...Boylesi takımlara tek taktigin olacak..SOKAK DOGUSU gibi SALDIR kuduz kopek gibi....Bu onlarında oyununu planını bozar cunki rakip teknik direktor senin oyuncularını tanıyor cozmus teknik kapasitesi ust duzey olan oyuncularını ona gore ayarlamıs senin oyuncuların daha yeni toplama bir takım uyum yokki ne yapsınlar...

Sonuc Real Madrid Barcelona Gibi takımlara tek bir stratejin olacak SALDIR...KUDUZ KOPEK gibi....bu onlarında oyun stilini bozacak

dediklerime karsı cıkcak itiraz edecek olanlar az onceki Arif Erdemin sozlerini bi dinlesinler...

Saldırdık teknigi taktigi unuttuk manchester united i sahasında yerle bir ettik...........

Hakem onlara çalışıyor bulduğumuzu atamıyorsak basit hatalarla rakip kendini sıkmadan gol atıyorsa şans faktörünün de bizden uzak olduğu azımsanmayacak bir gerçek.Zaten şans faktörü bizde olsaydı bu istatistiklere göre adamlar en kötü 2-1 yenmiş olurduk.maç öncesi inanç=konsantrasyon yetmez demiştim renktaş.ŞANS faktörü maalesef futbolun en talihsiz tanımı ve ne yazık ki bir takımın kaderini değiştirecek kadar nankör bir faktör...

Ne yapalım kader kısmet. Deplasmandaki Braga maçında da şans bizden yanaydı düşününce

Saldırdık teknigi taktigi unuttuk manchester united i sahasında yerle bir ettik

......

Kusura bakmada o bir kere olur,asıl senın dediğin şartlarda 5-6 yer gelirsin renkdaş,taktik disiplin çok önemlidir.

Xabi ve Mesut'u çok boş bıraktık gibi geldi birde ilk yarıda çok ilerde deliler gibi bastık böyle baskıda da Xabi gibi adamı boş bırakırsan 70 metreye adamın aklını alacak bir pas verir işte ondan sonra 3'e 3 falan yakalanırsın..

Selçuk'u pek beğenmedim extra işler yapmasını bekliyordum hiç defans arkası falan düşünmedi..

Sneijder de aynı şekilde topu çok geveledi ve defansın kucağına çekildi 3. forvet gibi

Burak çok etkisizdi bildiğimiz işleri yapmadı ya da yaptırmadılar..

Drogba form tutmaya ihtiyacı var bazı topları çok geveledi..

Eboue sağ açık gibi oynadı hücumda pozitif işler yapsa da defansta tam bir skandaldı geriye çoğu zaman yürüyerek döndü.Skoru direk belirleyen isim oldu..

Semih tecrübesizliği ortaya çıktı o yüzden kızamıyorum önemli olan hatalarından ders çıkarması..

Dany çok beğendim hala bomba gibi hata yapmaya müsait ancak sarı kart görmesi kötü oldu bugün çok kritik müdahale yaptı..

Riera bazen geri gelirken yürüdü ve sinirlendirdi beni ama iyidi

Melo takımı ileri çıkarmakta iyidi ancak bazı pozisyonlarda ön libero görevini yeterince yerine getiremedi o pozisyonda oynuyorsan önceliği ilerisi değil gerisi geride çoğu zaman açıkları kapatmadı.. Zaten ilk yarıda ki boşluklarda o yüzden doğdu Eboue çıkıyorsa sağa Riera çıkıyorsa sola geçeceksin dany sola geçtiğinde stopere sen bu yüzden varsın..

Muslera için denecek pek birşey yok standartı var artık musleranın

Hamit en çok beğendiğim isim oldu takım adına en pozitif oynayan isimdi takımı ileri çıkarmayı Selçuk ve Sneijderden beklerken bu maçta Hamit bu görevi onlardan daha iyi yaptı..

Takımın en iyisi Selçuk ve Dany'di defans arkasına koşu yapan bi Burak mı vardıda Selçuk pas atmadı ayrıca Hamit'in nesini beğendin anlamadım Melo ondan daha çok dikine oynadı nerdeyse.Top kayıplarımızın çoğu Hamit kaynaklıydı.

Sıkıntı orda adamlar kaçırmadı bizde tam tersi cömertce harcadık..

Doğru yerde doğru adamlarla gol attılar.Eboue'nin pozisyonu mesela Drogba,Selçuk veya Burak'a gelse gol olurdu büyük ihtimal.Ama ben gene de Aslanlarla gurur duyuyorum.Bu sene gayet iyiydik.Şimdi önemli olan devamlılığımızın olması.

Basit savunma hatalarıyla yenildiğimizin resmidir.

hamit yerine bir di maria mız olsaydı keşke. birkaç atak daha yapar belki 1-2 gol bulabilirdik. Fazla pozisyon vermedik ama realin 4 den fazla pozisyonu vardı maçta, çok eminim.

takıma helal olsun diyecek bişey yok tek üzüntüm böyle büyük bi takıma karşı kaçırılan 2 tane %100 pozisyon ve verilmeyen en az 1 penaltı sağlık olsun asıl önemli olan seneyede bu seviyelere gelmektir

Bu meşalelerden falan ceza alır mı takım? Bilgisi olan var mı?

Tüm aslanlara helal olsun.Fakat özel olarak Dany ve Melo helal olsun size.

bu yapilan haksizlik elbet bir yerden cikacakdir!

caniniz sagolsun aslanlar

Buraya kadarmış. Gücümüz yetmedi. Yetinmeyi bilmemiz gerek. Son 16 bile büyük başarı derken bugun son 8 de elenmemize üzülüyor herkes.

Real hakemler konusundada çok şanslı. Manu maçında cüneyt, bu maçta norveçli hakem sayesinde baya işleri tıkırında götürdüler.

2. maçta en azından bir galibiyet alarak öyle veda etmemiz gerek.

------

Şimdi araştırmak istemiyorum gecenin bu vaktinde...

Semih'in hatalarını sıksık gündeme getirdim. hatta görseller bile hazırladım.

Semih'in hatası takipçi yapışkan rahatsız edici bir stoper değil.Yardımcı hiç değil.

İlk hamleyi yapıyor sonra hani voleybolda ki " topa birkez dokunabilirsin" kuralı misali kenara çekilip izliyor.

Bi bak noldu tamam hamle yaptında sonu noldu. Hamlen başarılı oldumu. Olmadıysa git tamamla hamleni.

Peşini bırakma... Neden tamam ben hamle yaptım kenara çekiliyorum diyorsun.

Ayrıca Braga ve Cluj maçlarında aynı hataları yaptı. Orta geliyor önünden geçiyor top sertte değil izliyor.

Dany yırtıyor kendini resmen güreşiyor rakiple Semih 'in umrunda değil. Çekilmiş kenara izliyor.

Balta bile bu kadar duyarsız gamsız değil. Eskiden stoper oynardı Balta. Valla razyım o oynasın

Takımın en iyisi Selçuk ve Dany'di defans arkasına koşu yapan bi Burak mı vardıda Selçuk pas atmadı ayrıca Hamit'in nesini beğendin anlamadım Melo ondan daha çok dikine oynadı nerdeyse.Top kayıplarımızın çoğu Hamit kaynaklıydı.

Bilmem ben Hamit'i beğendim en azından Selçuk ve Sneijder'den daha dikine oynadı Melo'da belirttim zaten dikine oynadı ama ondan daha çok beklenen savunmada yapması gerekenler ve malesef Melo savunmada yapması gereken şeyleri yapmadı önde olanların açıklarını kapatmak yerine oda önde yakalandı..Dany'e katılıyorum zaten.. Burak ve Drogba Sneijder ve Selçuk'a her top gelişinde defans arkasına sarktılar ama çoğunda ikisi de forvetlere atmak yerine yanına veya geriye oynadılar..

Bu maçın kırılma noktası 0-1 iken maç penaltının verilmeyişidir.Penaltı verilmeyince kendi hatamızdan ikinci golü yedik ve fişimiz çekildi...GS oynadığı cesur futbolla şeklini koymuştur.Şimdi yapılacak tek şey taraftarımızın müthiş desteğiyle Real Madrid'i devirmek.Sonra da lige odaklanıp bu seneyi şampiyon bitirmek.Şampiyon olursak ki şüphem yok.Bu sene şampiyonlar ligindeki başarımızı ekstra kılacak tek şey:ŞAMPİYONLUK...

Geri
Üst Alt