ŞL 12/13 ÇF 2. Maç | Galatasaray 3-2 Real Madrid | MS | 9 Nisan

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 2.Maç | Galatasaray - Real Madrid | 21.45 | 9 Nisan

sizce stat dolarmı birde reali yensek abartılı sevinmeyiz heralde 2-0 yensek bile

Full çeker aksini düşünmüyorum bile, kazanırsak da elbette çıkıp kutlama yapmayacaktır kimse anlamsız olur, ama ortada bir prestij ve maddi kazanç var, imajın adına önemli bir işi olur, keyfini çıkarmalıyız bu durumda.

Maçın son anlarına 2-0 girip o korkuyu yaşatmak bile yeterince tatmin edici olacaktır. Takımımıza güveniyoruz.

defansımız berbat ustlerıne gıdersek hemen yerız golü en güzeli mac basında 1 gol bulup kontrollu olmak

dakika 10 drogba 1-0

dakkia 15 varane kırmızı

dakika 44 sneıjder 2-0

dakka 67 selcuk 3-0

uzatmalar dakika 118 selcuk 4-0

neden olmasın?

Allah yardımcınız olsun ASLAN YÜREKLER !!

Ekli dosyalar

• in Galatasaray we trust.webp
    in Galatasaray we trust.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 57

bu sabah metroda boynumda atkı oturuyorum, şöyle etrafıma baktım, bir insanoğlunun üzerinde forma, atkı vs. bişey olmazmı arkadaş, yenildiğimiz g.birliği maçından sonra bile formalı insanlar vardı, sonra acaba maç bugün değil mi diye düşünmeye başladım, yani kısacası kimsenin inancı yok.

Bizi oyununuzla gururlandirin yeter. Umarim stattaki taraftarlar da oyle dusunur de, Allah korusun gol yersek homurdanmalar baslamaz. Real Madrid ile evimizde cata cat oynadigimizi gösterelim. Sonrasi Allah'a kalmis zaten. Mucize olursa hayir demeyiz :)

Allah'ın izniyle bu akşam geçicez turu. Yeterki isteyelim bunu.

bu sabah metroda boynumda atkı oturuyorum, şöyle etrafıma baktım, bir insanoğlunun üzerinde forma, atkı vs. bişey olmazmı arkadaş, yenildiğimiz g.birliği maçından sonra bile formalı insanlar vardı, sonra acaba maç bugün değil mi diye düşünmeye başladım, yani kısacası kimsenin inancı yok.

Madrid ile oynuyoruz.

Bence yeterli bir sebep bu.?

Oğuz Altay gitti koreografi bitti herhalde

3 avans 5te biter :D

dakika 10 drogba 1-0

dakka 15 varane kırmızı

dakika 44 sneıjder 2-07

dakika 67 selcuk 3-0

uzatmalar dakka 118 selcuk 4-0

Neden olmasın?

Allah yardımcıları olsun ASLAN YÜREKLERİN!!!

Ynt: ŞL 12/13 ÇF 2.Maç | Galatasaray - Real Madrid | 21.45 | 9 Nisan

Geçen hafta maç günü forumun halini hatırlasana, şen şakraktı forum. Malesef bugün forum her zamanki sıradan günlerinden birini yaşıyor. Dediğin gibi çoğu insan inancını kaybetmiş. Haksızda değiller aslında.

Fakat Galatasaray'ın olduğu her yerde her zaman bir ümit vardır.

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ben de giydim formamı işe öyle geldim. Onlar öyle düşünüyor.

Sen olması gerekeni yapmışsın, en önemli maçlarda sırtında sarı-kırmızı formanla destekleyip bugün inançsızca umursamayanlar varsa onların ayıbıdır.

Sen olması gerekeni yapmışsın, en önemli maçlarda sırtında sarı-kırmızı formanla destekleyip bugün inançsızca umursamayanlar varsa onların ayıbıdır.

Formalarımız iki gündür üzerimizde. Dün sarı formamız, bugün parçalımız sırtımızda. İnanıyoruz Aslanlara..

Ne ilgisi var Madrid, Barca bu takımlarla oynarken taraftarlıktan mı çıkmak gerekiyor, ilk maçın skoru ne olursa olsun, maça da gidilmesin o vakit.

İnsanlar takıma güveniyor.

İnsanlar şikeye ceza veremeyen, hakemlerin sürekli Real Madrid'i koruduğu, kuralarda hile yaptığı iddia edilen UEFA'ya güvenmiyor.

Arada ki fark çok büyük. :yenieek:

Ynt: ŞL 12/13 ÇF 2.Maç | Galatasaray - Real Madrid | 21.45 | 9 Nisan

Bilet arıyorum :)

Bize Her Sevdadan Geriyə Kalan Sadece GALATASARAY!!!

Geri
Üst Alt