ŞL 12/13 ÇF 2. Maç | Galatasaray 3-2 Real Madrid | MS | 9 Nisan

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 2.Maç | Galatasaray - Real Madrid | 21.45 | 9 Nisan

erken gol bulmamız şart değil bence, sabırlı olalım ve ilk yarıyı en azından 1-0 önde kapatalım yeter. inşallah bi destan daha yazarız bugün

ŞL 12/13 ÇF 2.Maç | Galatasaray - Real Madrid | 21.45 | 9 Nisan

ilk yari 1-0 biterse o tur bizim

madrid biliyor bunu zaten

Bu maça herşey bitmiş önemsiz bi maç gözüyle bakmak çok yanlış. Türk futbol tarihinde kaç defa böyle maçlar oynanmış. Ayrıca futbol bu her şey olabilir ben ümitliyim.

ŞL 12/13 ÇF 2.Maç | Galatasaray - Real Madrid | 21.45 | 9 Nisan

kantona son saniyede golu attiginda sevinmistiya bunlarda oyle olacaklar tur elden gidince aglarlar ama gecti borun pazari

Düsüncesini aciklayarak fikrini söyleyebilir. Ancak artist artist "Fark yeriz" diyip kacamaz. Millet de ona saydirirsa hic gücenmesin.

bugün yazacağımız bi destan dünya futbol tarihinin en büyük futbol destanlarından biri olur. ugandadan madagaskara kadar herkes bizi konuşur. Allahım lütfen bu duyguyu bize yaşat.

Let's fight.

[video=youtube;3I7Ty_6s7Dc]https://www.youtube.com/watch?v=3I7Ty_6s7Dc[/video]

superrrrr:ayatollah::ayatollah::ayatollah:

İyi o zaman. Totem ayağına saçma saçma mesajlar yazan üyeleri de cezalandıralım mı peki?

2-0 kazanacagiz ispanya da verilmeyen penaltiya yanacagiz.

bu nevizade şakirlerine gıcık oluyorum

Düsüncesini aciklayarak fikrini söyleyebilir. Ancak artist artist "Fark yeriz" diyip kacamaz. Millet de ona saydirirsa hic gücenmesin.

Bilgisayar başından artist artist söylediğini nasıl anladın? Kaçtığını neye göre belirledin? Yargıç mısınız? Bıktım ben de sizin Nevizade Sakini kininizden. Sen de fark yeriz diyebilirdin, sana da ceza verilmezdi.

Şu adalet laflarıyla karşımıza gelmekten vazgeçin. Hepiniz adaleti çok iyi biliyorsunuz ama birinize desek ki gelin yönetime uğraşmazsınız bile. Burada adalet bekçiliği yapan başvurularda adaletimize katkıda bulunmaya gelebilir.

Bilmişliği bırakın bence, gereken cevap sakince ve güzel bir dille Abdullah Taşan tarafından verilmiş, onun gibi sağduyulu yaklaşmayı öğrenin önce.

Bazı üyeleri sevmeyebilirsiniz ama komple bir rütbeye laf ettiğiniz zaman diğer 150 kişi de durduk yerde bozuluyor. Sonra gelsin gerginlik kavga. Hiç hoş değil şu tavır.

Onur yenilir demişse bireysel olarak ona laf edin diğer 150 kişiye niye laf atıyorsunuz ki.

Al hemen altında Serdar abi günlerdir inanç aşılamaya çalışıyor ona niye gıcık oluyorsun.

Ne yapalım? Adam fikrini söyledi diye ceza mı verelim?

Ne fikri yav adam alenen proveke ediyor fikrini söyleyecek adam öylemi der,

yeneceğimizi sanmıyorum - kazanamayabiliriz - dikkatli olmazsak istenmeyen sonuçlar olabilir vs. diye dünya kadar yazma şekli var adamın söyleme şekline bak.

Devam edin bence siz bu kafayla. :b5:

Şu "şakir" lafından ceza alabilirsin sen mesela. Niye? Çünkü bir kitledeki her insana argo konuşuyorsun. Bu adamlar gelip seni şikayet etse bana böyle dedi diye seni gönül rahatlığıyla cezalandırabilirim. Lafınızı bilmeden konuşup konuşup sonra adaletsiz diye bizi eleştiriyorsunuz.

Ne fikri yav adam alenen proveke ediyor fikrini söyleyecek adam öylemi der,

yeneceğimizi sanmıyorum - kazanamayabiliriz - dikkatli olmazsak istenmeyen sonuçlar olabilir vs. diye dünya kadar yazma şekli var adamın söyleme şekline bak.

Devam edin bence siz bu kafayla. :b5:

Bir şey yok yazma şeklinde, kendi fikri. Ben de fark yeriz yazabilirdim, kimseyi ilgilendirmez. Kimse de provake olmaz.

Biz aynen bu kafayla devam edeceğiz, rahat olabilirsin.

Geri
Üst Alt