Hakan Yener
Sarı Üye
- 26 Ekim 2009
- 298
- 0
- 1.126
Cevap: ŞL 12/13 ÇF 2.Maç | Galatasaray 3-2 Real Madrid | Maç Sonucu | 9 Nisan
Parcaldik resmen
Parcaldik resmen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oradaki bir locayı da Madridten gelen arkadaşları kiralamıştır. Bizim patron Madrid'e gitti, orada loca kiralamıştıBanada öyle geldi ama sonra tribünlerin orta kısmını gösteriyor elinle
Bu kadroyla bu oyunla sanki Uefada oynasak kupayı tekrar alırdık gibime geliyor. İşte o zaman tüm kuş türleri yolunmuş kaza dönerdi![]()
Bu kadroyla bu oyunla sanki Uefada oynasak kupayı tekrar alırdık gibime geliyor. İşte o zaman tüm kuş türleri yolunmuş kaza dönerdi![]()
![]()
:yenieek::yenieek::yenieek::yenieek::yenieek::yenieek::yenieek::yenieek: DİDİER DROGBAAAAAAAAAAAAAAA izlemeye doyamıyorum
Bu futbolla Kadıköy'e 3 puan geride de gitsek parçalarız.
Drogba'nın golü kadar Sneijder'in hırsına hayranım.
![]()
:yenieek::yenieek::yenieek::yenieek::yenieek::yenieek::yenieek::yenieek: DİDİER DROGBAAAAAAAAAAAAAAA izlemeye doyamıyorum
Değil bu futbol Real'den Ronaldo-Ramos-Khedira'yı da takıma katıp gitsek Karıköy'de hakemler bizi yer..
Neden bu his var bende bilmiyorum ama, bu Real Madrid´i adam yerine koymuyorum bile bugün.
Ezecegimizden cok eminim. Turdan o kadar emin degilim sadece. Allah belani versin hakem