ŞL 12/13 ÇF 2. Maç | Galatasaray 3-2 Real Madrid | MS | 9 Nisan

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 2.Maç | Galatasaray 3-2 Real Madrid | Maç Sonucu | 9 Nisan

Parcaldik resmen

Yıllarca şampiyonlar ligi maçlarını şifresiz verip bu yıl salı maçlarını şifreli veren, Ronaldo'nun ilk golünü ofsayt açısında iki saniye göstermeyenlere, teknik direktörümüzü bitirmeye çalışanlara, rakibimize beste yapanlara, rakibin bayrağını taşıyanlara korkuyu verdin ya ölsem de gam yemem. İyi ki Galatasaraylıyım.

Önemli olan hiç bir takıma karşı boynu bükük durmamak. Galatasaray'ım işte bunu en güzel şekilde başardı. Oynayan oyunculara, oynatan hocaya, sahayı dar eden tüm taraftara teşekkürler...

Bu kadroyla bu oyunla sanki Uefada oynasak kupayı tekrar alırdık gibime geliyor. İşte o zaman tüm kuş türleri yolunmuş kaza dönerdi :D

Allah ölümün hayırlısını versin denir ya Elenmeninde hayırlısı varmış,bizim elenmemizde öyle oldu .Malaga da elendi bizde ama onların ki çok acı oldu.

Maçı Evde 2 Fenerli ve 1 BJKli arkadaşımla izledim maç öncesi dalga geçiyorlardı.. Golu yediğimizde de aynı hatta biri handikap real oynamıştı ben ne dedim falan diyordu.. Lopez'in pas yüzdesi Sneijder, Drogba, Selçuktan fazla falan diye. 3-1 olunca yüzlerindeki şaşkınlık ve korkuyu gördük.. En önemlisi Drogba, Sneijder maça ağırlığını koyunca suratlarında kıskançlığı gördüm hatta biri vaybe ağzından şu adam gerçekten sizde oynuyor falan dedi Drogba için

Bu kadroyla bu oyunla sanki Uefada oynasak kupayı tekrar alırdık gibime geliyor. İşte o zaman tüm kuş türleri yolunmuş kaza dönerdi :D

o zaman drogba sniejder gelmeyebilrdi :) hersene şampiyonlar liginde en az çeyrek final oynamayı tercih ederim. uefa kupasında fener gibi lazio gibi şikeci 2. sınıf takımlar var..

bizim klasmanımız; real,barca,manu,bayern gibi takımların düzeyinde. Ait olduğumuz yer Şampiyonlar ligi.

Şuan ben daha mutluyum çünkü UEFA eski UEFA değil tamam belki hiçbir zaman CL değildi ama yedek kadroyla çıkıyor adamlar iyice düştü.. Cazip hale getirilmeli..

Barcelonanın bile yapmadığını yaptık 3 gol attık..

ŞL maç kaybettik ama rakip kim olursa olsun oyunu hiç kaybetmedik...

bu sene bu kadar..seneye kaldığımız yerden devam....

herşey için teşekkürler

helal olsun sana GURURSARAY

iEVpry0sJDWqi.gif

:yenieek::yenieek::yenieek::yenieek::yenieek::yenieek::yenieek::yenieek: DİDİER DROGBAAAAAAAAAAAAAAA izlemeye doyamıyorum

UEFA yı zaten bir kere aldık bi daha alsak ne kıymeti olacaktı :D. gerçek bu. fener alamaz ama hadi uefayı aldı diyelim hiç bizim aldığımız duygular gibi olurmu. önemli olan yapılamayanı başarmaktır. buda CL de yarı final dir ve finaldir. bizim hedefimiz bu olmalı. bu arada dün real gerçekten baya tırsmıştır 3-1 den sonra bizde umutlandık ama yetmedi tabi. çünkü çok kolay gol yiyoruz. bu eksiğimizi seneye mutlaka gidermemiz lazım gerçi karşında ronaldo varsa her türlü gol atıyor onu durdurmak çok zor.

Ne kadar gurur duysak az bende dahil birçoğumuz maça gazozuna maç diye bakıyodur eminim bende maça öyle psikolojiyle başladım dedim arkama yaslanıp keyfini çıkararayım ama olmuyor arkadaş galatasarayın olduğu yerde heyecan vardır dakika 75lerde yerimde duramadım hele o drogbanın 4. gol ofsayttan geldiğinde yerimden fırladım teşekkürler galatasarayım bu maçta bile bize heyecan yaşattığın için:ayatollah:

Başkan Ünal Aysal, “Buraya gelişimizin tesadüf olmadığını bütün Avrupa’ya gösterdik. Önümüzdeki sezon için çok büyük dersler çıkardık. Bu yaz takımımıza yapacağımız 3 takviye ile Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid veya onların seviyesindeki takımları eleyebileceğimizi gördük. Takımımla gurur duyuyorum. Futbolcularıma ve hocama teşekkür ediyorum” dedi.

3 transfer yapılacak demekki
:D stoper+sol bek+ orta saha mı acaba

Değil bu futbol Real'den Ronaldo-Ramos-Khedira'yı da takıma katıp gitsek Karıköy'de hakemler bizi yer..

Koskoca Real'de 2 maç yedi hakemler ona rağmen nerdeyse turu alacaktık... İsterse o satılmış Cüneyt'i atasınlar biz bu sezon çok çektik hakemlerden ona rağmen dimdik ayaktayız...Biz hem hakemi hem de Karıköy'ü yakacağız...

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 2.Maç | Galatasaray - Real Madrid | 21.45 | 9 Nisan

Neden bu his var bende bilmiyorum ama, bu Real Madrid´i adam yerine koymuyorum bile bugün.

Ezecegimizden cok eminim. Turdan o kadar emin degilim sadece. Allah belani versin hakem

Hissetmistim :)

Geri
Üst Alt