ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

İyi bir kadromuz var, takım halinde oynadığımız da güzel maçlar çıkarıyoruz ve istediğimiz skoru da alıyoruz. Ama ayaklarımız yere sağlam basmalı,

Ne olursa olsun Old Trafford da Manu'ya karşı oynuyoruz. Zor bir deplasman, hızlı oyun oynayan, duran toplarda çok etkili, birebirde kolayca adam eksiltebilen bir takım.

Tabiki oyun anlayışımızdan vazgeçmeyelim ama bu maçta ben çift forvet yerine tek forvetle oynarsak daha başarılı olacağımıza inanıyorum.

Forvette Burak oynarsa Umut ve Elmander'e göre daha başarılı olur.

Umut ve Elmander'in baskılı oyunu açıkcası Manu'yu çok fazla etkilemez, adamlar çok hızlı bir şekilde kendi sahalarından çıktıkları için, Burak gibi defans arkasına sarkabilen ve tek vuruşlarda nispeten diğer iki oyuncumuza göre daha başarılı olması bizi başarıya götürebilir.

5 orta saha oyuncusuyla oynarsak daha iyi olur gibi...

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

Muslera'nın performansı,

Selçuk ve oynarsa Burak'ın uyumu,

Amrabat'ın hızı ve kanat'ı iyi kullanması istediğimiz gibi olursa, güzel bir skorla döneriz.

Bu maç Amrabat'ın maçı olacakmış gibi hissediyorum:)

Amrabat Rafael 'i yer .

Ölümüne çift forvet!

Beşli bir orta sahayla çıkarsak bizim açımızdan daha iyi olacak gibi. Özellikle engini ilk 11'de görmek istiyorum. Melo hamit engin selçuk amrabat'lı bir orta saha ve ileride burak. Her ne kadar dün akşam ki maç ölçü olmasa da, En azından kırmızı kart'a kadar olan bölümü ele alıp incelemekte yarar var. Pozisyon vermedik doğrudur fakat selçuğa yapılan bir adam markajından sonra neler olduğu ortada. Fatih terim geldikten sonra ilk defa bu kadar geriye pas yaparak oynadık dün. Açıkcası beni endişelendirdi.

Şöyle bir düşündüm dün..

Şl için tedirgin olacağım oyuncu sayısı çok az..

Muslera- genç ama tecrübeli adam bir çok turnuvada yer aldı..

Eboue- Arsenal'de bu tecrübeyi kazandı..

Cris- zaten bu kupanın gediklisi..

Semih- soru işareti gibi gözüksede karakteristik özellikleri bana Manchester maçında sakin kalacağını alıştığımız oyununu oynayacağını söylüyor..

Hakan- veya Çağlar en büyük handikap gene ne olursa olsun Hakan Balta'nın oynaması gerek.

Selçuk-Maestronun performansını ve Şl arenasında hep merak etmiştim geçen seneden beri sorulara cevap bulma şansı..

Melo-Zaten kariyerli adam geçiyorum..

Amrabat-İşte güzel bir soru işareti..Oda vitrin maçı olarak görür umarım..

Hamit-Kariyerli adam final görmüş tecrübesi yeterde fiziği yeter mi korkutan o..

Elmander-Epl'yi bilen adam

Burak-Tecrübe kazandı artık Şl maçında rahatlıkla oynayabilir,Umut konusunda emin değilim Şl'de..

Beşli bir orta sahayla çıkarsak bizim açımızdan daha iyi olacak gibi. Özellikle engini ilk 11'de görmek istiyorum. Melo hamit engin selçuk amrabat'lı bir orta saha ve ileride burak. Her ne kadar dün akşam ki maç ölçü olmasa da, En azından kırmızı kart'a kadar olan bölümü ele alıp incelemekte yarar var. Pozisyon vermedik doğrudur fakat selçuğa yapılan bir adam markajından sonra neler olduğu ortada. Fatih terim geldikten sonra ilk defa bu kadar geriye pas yaparak oynadık dün. Açıkcası beni endişelendirdi.

Bence Umut bir orta saha oyuncusunun etkisini yapar, Burak´i da rahatlatir. 2 stoperin arasinda ezilir Burak.

Selcuk Melo Hamit Amrabat yeterli bence.

Bildiğimiz taktikten vazgeçmeyelim oynayalım 4-4-2 forvetten birisi kesin Umut olacak zaten orta saha ve defansa gerekli yardımı fazlasıyla yapar bu maç Umut

Ingiliz takimlarinin karakteristik özellikleri ne? Kanat bindirmeleri. Bunu önlememiz gerekiyor.

Eboue - Hamit bu isi yapar. Sag kanatta sorun görmüyorum.

Hakan - Amrabat ikilisi Rafael ve Nani´yi durdurabilir mi? Iste o önemli.

Bence Umut bir orta saha oyuncusunun etkisini yapar, Burak´i da rahatlatir. 2 stoperin arasinda ezilir Burak.

Selcuk Melo Hamit Amrabat yeterli bence.

Pres yapacaksak eğer enginin oynaması şart. Devşirme oyunculara gerek yok. Bu maç beşli orta saha olmazsa olmaz. Tedbir bizden Taktir ALLAH'dan olsun..

Elmander-Umut mu Burak-Umut mu kim çıkmalı ben karar veremiyorum bakalım hoca ne karar verecek ? Takımın gerisi belli zaten.

Pres yapacaksak eğer enginin oynaması şart. Devşirme oyunculara gerek yok. Bu maç beşli orta saha olmazsa olmaz. Tedbir bizden Taktir ALLAH'dan olsun..

Kartal macinda Engin´i hic hazir görmedim. Cok kötüydü. Senin dedigin sistem de olur, ama Terim korkmayacagini söyledi dün. Kaybetmekten korkmayacagiz dedi. Bence sistemi degistirmeyecek.

Kazım atar

dünkü maç

[video=dailymotion;xtmnpx]https://www.dailymotion.com/video/xtmnpx_m4-0w-www-fasthighlights-com_sport?start=315[/video]

Benim tanıdığım Fatih Terim bu maça 4-4-2 çıkar.

Gstv´de Old Trafford Yolu programi var. Terim konusuyor

"Gecen sene Kagawa´yla cok ilgilendigimiz bir gercek" :)

Tek forvet çıkmamız daha mantıklı olabilir. Kontrollü oynamamız gerek. Emre-Selçuk-Melo-Hamit ortasahaya direnç katar. Amrabat-Umut da hücum işini görür. Şimdiden heyecan sarıyor insanı :)

bencede sahane bır mac bızı beklıyor heyecan basladı sımdıden avrupa fatıhı gerı donuyor olması gereken yere...

muslera

eboue semıh crıs hakan

hamıt selcuk melo amrabat

umut

burak

beklentım ....

Bundan bi 5-10 yıl sonra youtube da saçma sapan videoların altında burak 'ın mencıstıra attıgı golü arıyodum nereye geldim yorumları görmek dilegiyle :ayatollah:

dünkü maç

[video=dailymotion;xtmnpx]https://www.dailymotion.com/video/xtmnpx_m4-0w-www-fasthighlights-com_sport?start=315[/video]

biz daha iyi oynuyoruz adamlar balıktan atıyor :ayatollah:

Geri
Üst Alt