ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

[video=youtube;qCBmiUdXXZ0]https://www.youtube.com/watch?v=qCBmiUdXXZ0&feature=youtu.be[/video]

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

Söyle müthis bir ugurlama olsun yine. Destegimizi hissetsinler yine

Katılmıyorum, Antalyaspor maçında Selçuk-Melo hatta Semih bile çok iyi paslar attılar Burak-Umut ikilisine. Defansif kanat opsiyonunu Hamit ile kullanmayı tercih ederim. Emre kanat oyuncusu değil bu kadar basit, kanatta yapması gereken hemen hiçbirşeyi yapamıyor. Yaptığı işlerin işe yaraması için ya Selçuk, ya da Melo'yu kesmemiz lazım. O da mümkün olmadığına göre, yapacak birşey yok. Ha Terim senin gibi seçim yapabilir, ama bu geçen sene 10 maç ısrar ettiği Sabri'yi sağ kanat ya da sağ orta saha oynatmak kadar yanlış olacaktır bence.

Bende sana katılmıyorum bu maç kapalı defans açıcak değiliz ofansif kanatlarla oynamayalım bu maç pas yapıp hızlı çıkıp forvetleri kaçırmak lazım, ben bu maç kanat oyuncusu oynatmam ortasaha özellikli adamlar oynatırım, Emre Çolak'ı hemen diskalifiye ettiniz, Amrabat iyi oyuncuda bu maç bize adam eksilticek oyuncudan çok pas yapıcak oyuncu lazım, orta alanda hücum presi kapılan toplarla forvetleri savunma arkasına kacırma, ne olucaktı sanki maçı Manu sahasında oynayıp kanatlardan adam eksilitip çizgiye filan inicemizi mi bekliyorsunuz ? Amrabat oynarsa çok net Elmander oynar zaten, evimizde oynasak tamam da deplasmanda oynuyoruz Manu'yu bu gözle bakarsak f7 gibi 5-6 tane yer döneriz, Evimizde oynasak o zaman tamam, Amrabat top sürerek rakip kaleye getirmizler adamı karsımızda Antalya yok, o 30 metre top surene kadar Manu coktan yerlesmıs yada Amrabat'ı yere ındırmıs olur.

Ah ulan ah istanbulda olsam ölümüne giderdim uğurlamaya havalimandan.. Ankara'da oturmanın bu yönden içine tüküreyim yahu.. :o

Amrabat da kosuyor, pres yapiyor bize geldikten sonra. Amrabat dikine oynayan bir futbolcu. Bu önemli.

Emre top saklar, etrafinda döner, pas atar vs. Ama bu mac icin Amrabat´a ihtiyacimiz var.

Sadece kosarak, top saklayarak direnemeyiz onlara. Atak yapmaliyiz.

Bazi oyuncularimiz, onlari korkutmali

Onur ben zaten Emre 'nin kanatta oynamasına karşıyım.. Emrede kanat oyuncu özellikleri pek yok, Amrabat gibi çok sağlam bi kanat oyuncun varken Emreyi orda oynatmak zaten doğru olmaz.. Eyer orta alanı 5lersek Terimin Emre tercihini kesinlikle yadırgamam, demek istediğim buydu...

Beyler idman tvde su an voleybol macı var bissleri girmiş durumdayım acık maç vaktınde de acık olurmu

Onur ben zaten Emre 'nin kanatta oynamasına karşıyım.. Emrede kanat oyuncu özellikleri pek yok, Amrabat gibi çok sağlam bi kanat oyuncun varken Emreyi orda oynatmak zaten doğru olmaz.. Eyer orta alanı 5lersek Terimin Emre tercihini kesinlikle yadırgamam, demek istediğim buydu...

5lersek haklisin. Emre oynayabilir o zaman. Pek sanmiyorum ama 5leyecegini

5lersek haklisin. Emre oynayabilir o zaman. Pek sanmiyorum ama 5leyecegini

4-4-2 oynayacağımızı mı düşünüyorsun ? Bence 4-4-2 oynamayız.

Elmander oynayacak durumdaysa bence fatih hoca ilerde elmander-umut yapacak.bunların pres gücüyle yine önde basmayı deneyecek.selçuğa büyük iş düşecek.bence meloyada daha fazla defansif görev verecek defansa daha fazla yardım etmesini isteyecektir sık sık.maçın kilit oyuncuları elmander-umut-selçuk-melo.

4-4-2 oynayacağımızı mı düşünüyorsun ? Bence 4-4-2 oynamayız.

Dün basin toplantisinda oyun anlayisimizi degistirmeyecegini, kaybetmekten de korkmayan bir Galatasaray´in sahaya cikacagini söyledi Terim.

Dün basin toplantisinda oyun anlayisimizi degistirmeyecegini, kaybetmekten de korkmayan bir Galatasaray´in sahaya cikacagini söyledi Terim.

Hmm izlemedim ben basın toplantısını. 4-4-2 çıkmak ne kadar doğru, bilemiyorum.

Kesinlikle kendi sistemimizden vazgeçmemeliyiz.Hoca da aynı görüşte zaten.

Tek maçlık değişikliklere sıcak bakmıyorum.Korkmadan,belli bir amaç için kendi bildiğimiz oyunu oynamalıyız.Fatih Terim de her dönem bunun peşinden koşmuştur zaten.

Sistem önemli değil beyler bizim için,sahada istediğimiz formasyona döneriz

Fatih hocada dedi rakibe saygı duyuyoruz iyi takımlar . Ama bu bana göre taktiğimizi değiştireceğimiz anlamına gelmez .

Umarım sakat bi duruma düşmeyiz.

0-1 öne geçip 2-1 kaybedeceğimizi düşünüyorum.

akıllı oynarsak beraberlik koparırız bence

beyler biz siimdi bu gruptan cikinca rakiplerimiz kimler oluyor ?? yoksa yeniden kura mi cekiliyor?

Geri
Üst Alt