ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

Rovansa bekleriz

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

Bunun arenası var lan !

Hayatımdan 90 dakika boşa gitti. Sinirlerim tavan. Galatasaray taraftarıyım ben. Mağlubiyete sevinecek takımların taraftarlarından değil. Herkese iyi geceler.

O hakan baltayı varya ağaç yapmam ağaç

arkadaş insan 1 tane bindirme yapamazmı bindirmeyi geçtim orta açamazmı

Hakeme söylenecek söz bulamıyorum

Son dakikadaki aydının pozisyonuda net penaltıııı

helal olsun çocuklar korkumuz yeter gördü herkes nasıl bir takım olduğumuzu gurur duyuyorum oynayacağımız futbol yeter demiştim maçtan önce yetti de ancak bazı oyunculara verilen aşırı değer de artık anlaşılsın istiyorum hakan balta dany gibi adamlara tatsız yorum yapanlar da yıldızı görsünler

ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart Spor

Senin gibi hakemin ben .............. Ozel topic acin kufur yazalim.. Cezasiz olsun..

analari agladi....

ananin da kulaklari iyi çinladi godumun hansi

böyle şerefsiz hakemi nereden bulmuşlar. 2 tane net penaltımızı yedi gavat ...

Bence cok iyiydik.Hersey skor demek degil.Oyun olarak bnce ezdik manu'yu.Bunun rovans'ınıda yapıcaz o zaman emin olun bu man'u yu yeneriz.Bizden üstün bi takım degil.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | 2.Y | 19 Eylül |

Sakin arkadaslar ; 1) mac basinda cok heyecanliyiz 2) hakan balta git gelme artik defol . 3) melo orta saha forvet arasini bagliyamadi . 4) forvet hatti umutsuz bir cacik hic orta sahaya donup top alan yok . 5) rakip gibi topu kaptirinca arkasindan kosmak lazim bakmak degil . 6) hakan balta futbolu birak
ne diyosun sen

hakem şerrefsizsin..

ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart Spor

Iyi hakem diyenleri opuyorum burdan..

Neyse lan yenildik ama ezilmedik her zamanki gibi ezdik.

Söyleyeceğim tek birşey var şansımıza SIÇAYIM aga. Böyle birşey yok yahu, 1 değil 2 değil 10 değil 20 değil ya.

Şansımıza SIÇAYIM...

Hocaya mı gidiyoruz muska mı yaptırıyoruz, kurşun mu döktürüyoruz artık ben olağan dışı bir şey olduğunu düşünüyorum.

Fifada en zor ayarda ben daha az gol kaçırıyorum hacu bu nedir.

Üzüldüm lan vallahi üzüldüm. :sad007::sad007::sad007:

Ağlamaya gidiyorum ben hade görüşürüz...:sad007:

Bazı oyuncularımız dışında genel olarak "Galatasaray" gibi oynadık. Bu skoru haketmedik. Üzgün değilim.

Sadece kızgınım. Özellikle Melo, Hakan ve Elmander'e..

bide su elmanderi bir daha bana savunmay akalmasin biri

pres yapiyor, burak pres yapmiyor dediniz

bugün burak elmanderin 3 takini yapti presi, 3 katini

Yazık oldu. Biz şanssızdık, United beceriksiz. İyi oynadığımızı düşünüyorum.

Beraberlik bir yana, kazanabilirdik de.

Muslera iyiydi. Hamiti beğendim. Amrabat da oyunda kaldığı sürece bence iyiydi.

Eboue' de ne yazık ki düşüş var.

Elmander beklentimin altındaydı.

Melo da bir an evvel toparlanıp eski Melo olmalı.

Bu nasıl hakem ya!? İngilizlerin korktuğu kadar varmış. Ama bize döndü olayı. Bu nedir yani?

Dany ve Semih harika oynadı. Hakan Balta artık oynamasın. Çağlar mı oynar Riera mı oynar bilmem, ama kim oynarsa daha iyi oynar. Bu kadar berbat oynanmaz. Melo ve Selçuk da döküldü, Burak da öyle. Çok kaçırdık ama onlar da çok kaçırdı. Şans yanımızda değildi. Sağlık olsun. Hakan'ı çıkarırsak takımdan rahat rahat yürürüz 2.tura inşallah.

helal olsun bu takıma.. helal olsun aslanlara , müthiş top oynadık

şanssızdık :(

Hamit gerçekten çok iyi oynadı.. Dany mükemmel , 1 hatası var oda gol oldu

Geri
Üst Alt