ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

Hakem , anan seni doğurcağına taş doğursaydı daha iyiydi.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

Takımla gurur duydum, canımız sağolsun. Bu grubun 2 nolu favorisi biziz. Yeterki Braga 'ya saçma şekilde puan vermeyelim.

hakem bizi resmen dogradi iki tane net penaltimizi vermedi manu deplasmaninda iki penaltimiz güme giderse nasil yenelim bunlari yine de iyi oynadik

ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | 2.Y | 19 Eylül |

ah şu Valencia bizde olsa

Bazı oyuncularımız dışında genel olarak "Galatasaray" gibi oynadık. Bu skoru haketmedik. Üzgün değilim.

Sadece kızgınım. Özellikle Melo, Hakan ve Elmander'e..

melo elmander neyse bahaneleri var denebilir ama şu balta oynadığı futbol neyse susmak lazım.

Helal olsun diyorum aslanlar gibi mücadele ettik ancak 2 tane futbolcu hariç MELO VE BALTA

helal olsun aslanlar gibi mücadele ettiler. 10 numara maç yaptılar kesinlikle ezik bi futbol yoktu sahada. golden sonra manu da bi cacık yoktu. top oynayan bizdik onlar sırf kontradan çıktılar. bi gol atsak burdan kesinlikle puansız dönmezdik.

Eleştirelecek hiç bir yanı yok takımın. Gurur duydum takımla, hepsiyle. 3 direk, 2 verilmeyen penaltı. Gösterdik gücümüzü. Hepsine helal olsun.

[manchester sahasında fark yemekten kurtuldu cimbomdan...Hakem + kaleci + sans + 3 penaltımız verilmedi + 3 topumuz direkten dondu....Buyuksun be cimbom

Ynt: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

Takimda Elmander Selcuk disinda herkes iyiydi.

Hakan berbatti. Yani berbat az bile ama.

Takım olarak iyi oynadık, hepsini tebrik ediyorum.

Özellikle Hamit ve Muslera çok iyi maç çıkardılar, gerçi bütün oyuncularımız ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştılar ve başarılı da oldular.

2 veya 3 direkten dönen topumuz, 40.s deki ve son dakikalarda Aydın'ın pozisyonu bana penaltı gibi geldi.

Manu'ya kolay bir penaltı verdi.

Maça daha ısınamadan basit bir gol yedik.

90 dk geneli bakarsak Manu'dan daha iyi oynadık.

Hakem rezaletti.

Güzel bir maç oldu, ben zevk aldım. Bir tane de gol atsaydık 10 numara olucaktı ama olsun bu takım bu gruptan çıkar.

sırayla d-smart a, hakeme, direklere lanet olsun

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | 2.Y | 19 Eylül |

senin burak ne yapti,ne diyosun sen salman

lütfen alinti yapma mesajlarimi bu konuda, seninle anlasamaycagiz

burak ne yapmis, simdiye kadar elmander pres yapiyor diye daha iyi oluyordu, bugun burak yapti o presin 3 katini, elmander sahada yok, sen bana burka ne yapti diyorsun

Ulan birbirinizi yemeyi bırakın.Aslanlar gibi top oynadık.Hepsinin alnından öpüyorum.Hakemin de validesini anıyorum.

Ebouye falan kötü diyenler ben yanlış maçı mı seyrettim?

hakem Manu'un 1 penaltısını vermedi aynı şekilde bizimde 2 penaltıyı vermedi .. Umut'un pozisyon %100 penaltıydı , Aydın'ın pozisyon da olabilir

Geri
Üst Alt