ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

Sir Alex ne dedi : En iyi kadromuzla çıkıcaz.. En iyi kadron hakem sayesinde sana 1 golle 3 puan aldırıyorsa .. Seni Arena"ya bekliyoruz sir ağda

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

Ezilmedik iyi oynadık.Fatih Terim'i ve tüm oyuncuları kutluyorum.

Şerefsiz hıyar hakemi Allah bildiği gibi yapsın 2 net penaltımızı vermedi.

Sol bek+Üst düzey bir hücum oyuncusu almayan cimri yönetimi de Allah bildiği gibi yapsın.

Güzel maçtı.Hayatın sonu değil :) Maçın zevkini çıkarın.

Maç öncesi Muslera'ya laf atanlar vardı.. Kalede kim olsa olurdu geçen sene bile diyenler vardı Onlar aldı cevabını

Hamit de bence GS formasıyla en iyi oyununu oynadı.. Buda sevindirici üzüldüm evet ama ezilmedik başabaş sayılır oyun.. İyi oynadık o yüzden fena değildi :yenieek:

Hakeme penaltı pozisyonları için sallardım ama Manu'ya da çalmadığı bir iki pozisyon vardı. Karşılıklı çalmayarak hesabı kapattı kendince.

Düz mantık.

Dk 1. penaltıyı verse oyun böyle mi gidecekti sanki ? Bunu bilemeyiz.Ama oyunun akışının tamamen değişeceği bir gerçek.

fikstür iyi değil be arkadaş.. braga'nın ölüm-kalım maçı bizimle olacak , inşallah yeneriz..tarihini bilen varmı ne zaman maç

braganın her yanı ölüm kalım olsa nolur. adam olsaydıda kendi sahasında cluju yenseydi. biz böyle oynayalımda koyar geçeriz.

Umutun penaltısı

İlk yarının son dakikasındaki hamitin pozisyonu oda penaltı

Aydının son dakikadaki pozisyonu o da net penaltı

3 penaltı arkadaş 3

3 tane direk

2 tane üst üste kalecinin çıkardığı

Çok yazık oldu çokkk

Maçın yıldızları

Hamit

Dany

Semih

Maçı katledenler

Hakem

Melo

Hakan

Melo fizik olarak hiç hazır değil

net 1 ayı var

Ama hakan baltanın hiç bir iyi olma ihtimali yokkk

2 net penaltımızı vermedi (umut aydın). hamitin pozisyonu net faul içerde dışarda tartışılır. ben bu kadar kötü hakem izlememiştim

hakem keşke bi manu forması felan giyip çıksaydıda bizde ona göre oynasaydık

A3Lt5zDCEAEhBzZ.jpg:large

Helal olsun aslan parcalari. Hepinizle gurur duyuyorum. Ezdik gectik serefsizleri.

Muslera için de çok iyi oldu, çok iyi oynadı ve moralman üst seviye de şu an.

Beyler fazla hakeme yüklenmeyin bence evet Umut penaltı, Hamit faul ki bence Penaltı kadar tehlikeli olacaktı o frikik.. Ama onları da harcadı en az bir penaltısı vermedi..

Maçı neden kaybettik:

1.Umut'un sakatlanması

2.Selçuk'un insiyatif almaması(yıktı beni)

3.Umut'un yerine giren Elmander'in oyuna ortak alamaması(beklentim yoktu zaten)

Maçın bize kazandırdıkları:

GELİYORUZ.

Not:Cluju yenmek şart oldu.

saglik olsun arkadaslar.takimimiz gercekten iyi mücadele etti.bazi olumsuzluklar olmasaydi belki farkli olurdu ama neyse.bu oyunumuz digerlerine gözdagi olsun :D

Firat, Cüneyt dünyanin ey iyi hakemleridir. Hepsi O cocuklari bunlarin

umut bir an önce dön be, elmandere kalirsak, yazik olur.

Düz mantık.

Dk 1. penaltıyı verse oyun böyle mi gidecekti sanki ? Bunu bilemeyiz.Ama oyunun akışının tamamen değişeceği bir gerçek.

Artı Aydın'a çalsa maç 1-1 bitecek belkide.

Melo etkisiz oynadi ve evet pas hatalari da bekledigimizden fazla oldu ama burda süc sadece Melo da degil. Oyun anlayisi olarak Manchester United bize karsi orta sahanin göbeginde dahima 1 adam fazla bulundurdu. Burda Selcuk-Melo-Hamit-Amrabat arasindaki diyalog sifir. Sol veya sag kanada dogru kayarak ortayi kapatman lazim bu konuda Ligimizde alistigimiz bir adami geri cekip rakibe biraz zaman tanidigimiz gibi Sampiyonlar liginde bizi af etmiyorlar iste.

Forvet konusunda Elmander - Burak'ta cok etkisiz kaldi (burak buldugu gol pozisyonu cok sert vursada tam kalecinin üstüne vurdu)

Eksiklerimizi görüp hatalarimizi bir daha yapmiyarak ögrenmemiz lazim ve gittikce bu takim daha iyi olacaktir. Hucum organizasyonunda bir eksikligimiz var umarim bu konuda Fatih hoca variyasyonlar yaratir.

Yorumları okuyorum da... Bence iyi oynayıpta bazılarının kötülediği futbolcular için acaba başka maç mı izledim diyorum. Öyle böyle değil bomba yorumlar var :D

Geri
Üst Alt