ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

Yanlız Hamit cidden çok iyi oynadı.Ah o top direkten dönmeyecekti varya.Bütün mahalleyi inletirdim.Ulan ne kadar şansız bir maçtı.Hakem de bizi doğradı şerefsiz,annesiz.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

"Manchester United'ın 10 kişiyle defans yaptığını hayatımda hiç görmemiştim. Hem de Old Trafford'da görmek tam bir kabustu." - Gary Neville

Ne kadar doğrudur bilmem Twitter'da gözüme çarptı.

Hakeme penaltı pozisyonları için sallardım ama Manu'ya da çalmadığı bir iki pozisyon vardı. Karşılıklı çalmayarak hesabı kapattı kendince.

renkdas 2 penalti arka arkaya calacakti

2:0 öne gecerdik ve mac cok degisik hal alirdi

kusura bakma ama mantik yamuk:o

Gururluyum..

Gerçekten çok mutluyum..

Hakemin her türlü oyunlarına rağmen ASLANLAR gibi oynadık..

Helal olsun oyuncularımıza..

Gücümüz yetmedi abi..

Lobimiz yok..

Valenciamız yok Nanimiz yok olay bundan ibaret..

tek diyeceğim bu bizdeki çoğu oyuncunun ilk maçıydı.üstüne melo hazır değil,hamit iyi oynamasına rağmen hazır değildi. e 2 penaltının verilmediği ve 3 topunda direkten döndüğünü düşünürsek sadece fazla şansızdık.biz bu gruptan çıkarız.

ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

Akhisar'a yazik oldu simdi. Bütün hirsimizi onlardan çikaririz heralde. :)

Hadi gülün biraz beyler. ManU elimizden kaçti. Braha, Cluj bunlara sans tanimiyacagiz. Parçaliyacagiz. Sonra HELLe bir gelsin ManU.

Yüzünüz gülsün aslanlarim. Önümüz açik!

Maç öncesi Muslera'ya laf atanlar vardı.. Kalede kim olsa olurdu geçen sene bile diyenler vardı Onlar aldı cevabını

Hamit de bence GS formasıyla en iyi oyununu oynadı.. Buda sevindirici üzüldüm evet ama ezilmedik başabaş sayılır oyun.. İyi oynadık o yüzden fena değildi :yenieek:

Bu maç kötü oynadı diyen yok zaten,mükemmel oynadı ama 1 maçla da laflarımı yiyecek değilim,böyle oynasın laflarımı yedirsin ben yemeye razıyım ama 1 maç daha dur. :o

uefa bu hakeme bir daha maç verirse kapatsın bir daha organizasyon falan yapmasın, bi maçta 6-7 tane tartışmalı maç skoruna etki eden karar olur mu ya

Ben çok beğendim takımı.

Savunmamızın solu hariç komple iyiydik.

melo aldı götürdü satamadan getirdi

Muslera,Danny,Hamit hayran kaldım

Iki tane ingiliz futbolcu parmak cikartip resim koymus twittera. bunun istanbulu var serefsizler.

Maçı neden kaybettik:

1.Umut'un sakatlanması

2.Selçuk'un insiyatif almaması(yıktı beni)

3.Umut'un yerine giren Elmander'in oyuna ortak alamaması(beklentim yoktu zaten)

Maçın bize kazandırdıkları:

GELİYORUZ.

Not:Cluju yenmek şart oldu.

tamamen dogru tespitler.

Cluj sanirim direk rakibimiz olur ve dedigin gibi kazanmamiz sart. (deplasmanda Braga'yi yenmeleri onlari bir adim öne atti.)

Helal olsun...

iyi oynadik, ama hakemi yenemedik...

Ah bir şansımız yaver gitseydi de atsaydık bir tane :sad007: Ama olsun, bu gruptan çıkacağız. Bunu hissettim. Hamit-Dany-Semih'i kazandık bir kere bugün. Muslera da özgüven kazanmıştır.

İnşallah gruptaki diğer rakiplerimizde puan alamaz buradan.Hamit'i hiç ama hiç beğenmedim.Keşke Enginle başlasaydık.Umut çıkmasaydı eminim gol atardı:sad007:Burakla olucak iş değil bu... açık ve net

Hakem maçın içine etti, maçı Manchester'a vermiştir. Böyle güçlü, adı duyulmuş takkımlarla oynuyorsan bunları doğal karşılamak lazım aslında. Ayni eyyamcı Türk hakemleri gibi.

Helal olsun. Aslan parcalari

selcuk birsey yapamadi diyor bir cok kisi ama kimse selcuk neden birsey yapamadi bakmiyor

bizim 4-4-2 oynadigimizi bilmiyorlar galiba?

melonun henüz hazir olmadigini bilmiyorlar?

selcuk defans yapmaktan ofansta etkisiz kaliyor, bu hem 4-4-2 yuzunden (clde 4-4-2 oynamak, türkiyede 4-4-2 oynamakla ayni DEGILDIR!!!!) , iki hem melonun yuzunden selcuk ortaya cikamiyor bu sene ofansta

4-4-2 oynayan bir takimin orta sahadaki selcuktan cl de muthis coks ey beklemek, günah.

Geri
Üst Alt